פורסם 2008 במאי 2417 שנים rapdshare ממשיכים להתעלל באנשים צילמתי את זה לפני 2 דקות ממש עצוב (לקח לי 8 ניסיונות עד שהצלחתי להוריד היום לקחתי את המשקפיים לתיקון וההיתי ללא המשקף . אני -2) http://siz.co.il/my.php?file=y2oimjtwjdor.jpg
פורסם 2008 במאי 2517 שנים אף אחד לא מכריח אותכם להשתמש בראפידשאר אם אתם שונאים אותו. אחרי הכל, אני לא חושב שזה יצא במקרה שהרוב המוחץ של המשתמשים בוחרים לאחסן את הקבצים שלהם על ראפידשאר. אלא זה בגלל שזה השרת הכי מקצועי שקיים. ולא, אני לא גרמני שעובד בשביל ראפידשאר. תקנו פרימיום והכל יהיה טוב.
פורסם 2008 במאי 2517 שנים א. ישראלים אוהבים דברים בחינם.ב. מה הקשר מקצועי? יש הגנות שהרבה יותר קל לקרוא והן עובדות מצויינת, הסיבה היחידה שהם הוסיפו את הדבר הזה זה כי הם רוצים שאנשים יקנו פרימיום!
פורסם 2008 במאי 2517 שנים איזה כיף שיש פרימיום (אחד לחצי שנה ועוד אחד שנגמר היו) הפירמיום הישן נדמר היום ב 1 בלילה User: Kirma pass: itsover תהנו Hello, Kirma! Your account is valid until Sun, 25. May 2008
פורסם 2008 במאי 2517 שנים בתור אחד שיש לו פרימיום, אני יכול להגיד שהם ממש חארות.ברגע שנגמרים לך ה25 ג'יגה, אתה לא יכול להוריד כלום, ואתה צריך להתחיל לחפש חתולים.מילא שיעשו שאני אצטרך לחכות זמן כמו כולם, אבל למה הקטע של החתולים? אני פאקינג משלם לכם
פורסם 2008 במאי 2517 שנים 5 ימים האחרונים, זה לא בדיוק מתאפס ..כל יום זה מחשב את ה-5 ימים האחרוניםאבל בינינו אם אתה משתמש יחיד25 גיגה ל 5 ימים זה מספיקהמונה שלי הוא בממוצע 5 גיגה בחמש ימים האחרוניםתסתכלו אפילו במשתמש שהבאתי בתגובה הקודמתuser: kirma pass: itsoverעריכה: איכס איזה ילדים אגואסטים מגעילים, מה שיניתם סיסמא ?? תנו לילדים אחרים גם להנות ! פשוט אין לי מילים!שחזרתי אותו ואף אחד לא ינצל אותו ביום האחרון שלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.