עבור לתוכן

אני צריך עזרה בפירמוט המחשב,אני משתגעעע

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,אני חדש בפורום הזה.

במחשב שלי מותקנת כרגע וינדוס XP SP1 בעיברית,אני מנסה תקופה ארוכה להתקין וינדוס מתקדם יותר (יש לי SP3 בעיברית).חבר שלי שינה לי את ההגדרות במחשב שכאשר המחשב עולה הוא יתחיל את התהליך (לחץ DEL כשהמחשב עולה).

בכל מקרה כשהמחשב מתחיל לעלות והתהליך אמור להתחיל מופיע לי הכתובת הבאה :

"Reboot and select proper device or insert boot media in selected boot device and press a key".

וכל לחיצה על מקש משכפלת את אותה הודעה,כאשר אני מחזיר את ההגדרות שהמחשב יעלה מההארד דיסק הוא עולה שוב כרגיל,כאילו לא קרה כלום.

מקווה מאוד שתעזרו לי...תודה מראש

פורסם

או שדיסק ההתקנה ששמת בכונן הוא לא bootable כלומר לא ניתן לעלות ממנו את המערכת או שהכונן שלך/דיסק פגום.

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה דיסק פגום,הארד דיסק פגום?

פורסם

דיסק צריבה של ווינדוס צריך להיות bootable

כלומר שברגע שהמחשב עולה ולוחצים על משהו , אז הוא יקרה מהדיסק..

כנראה שהצריבה שלך לא הייתה טובה (או לא בהגדרות הנכונות ) והדיסק

הוא לא bootable , נסה לצרוב מחדש על הגדרות של bootable

פורסם
  • מחבר

אני מצטער שאני מציק אבל אתה יכול להסביר לי איך לצרוב את הוינדוס bootable,יש לי את התיקייה מוכנה במחשב לצריבה.

פורסם

אנדרי07 אל תדרדר את הדיון הזה לנשאים לא חוקיים.

אם יש לך בעיה עם הדיסק תפנה למייקרוסופט ישראל בטלפון 09-7625100 כדי שישלחו לך אחר.

פורסם
  • מחבר

מצטער לא חשבתי על הפאן החוקי של הנושא. :kopfpatsch:

מי שיכול לעזור לי icq:216570009

פורסם
  • מחבר

אני יודע שאני מציק לכם אבל אין לי ברירה.הבאתי דיסק אחר (מקורי) של וינדוס xp sp2 לניסיתי להריץ אותו ושוב צצה לי אותה הודעה.

מה יכולה להיות הבעיה? אולי ההגדרות ששיניתי כאשר המחשב עולה לא נכונות? מישהו יכול להגיד לי איזה הגדרות בידיוק צריכות להיות

פורסם

קודם כל תיכנס לביוס

תראה אם ההארד דיסק שלך מזוהה

אם כן , יופי , תלך לאיפה יש BOOT ORDER או BOOT SEQUENCE או FIRST BOOT או...

ושם תשנה שהCD יעלה ראשון , אחרי שאתה שם אותו ראשון אתה שומר הגדרות SAVE AND EXIT

המחשב צריך למצוא את הקבצים הנחוצים בדיסק ... אם הוא עדיין מראה לך את הבעיה

אז או שהדיסק אינו BOOTABLE כלומר שאפשר שמהמחשב יעלה ממנו ולקרוא אותו ומשם להתקין את מה שצריך

או שהCDROM שלך לא בסדר

פורסם

אנדרי07 תקרא את חוקי הפורום. הקפצת דיונים לפני שעברו 24 שעות מהודעה אחרונה לא מתקבלים על הדעת.

ננעל ונוספה לך אזהרה. באזהרה השלישית תורחק/תושתק מהפורום לפי החלטת הצוות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים