עבור לתוכן

מחשב נתקע כל הזמן - אין לי מושג למה...

Featured Replies

פורסם

אוקיי - אז זה הסיפור - הייתי שבועיים בצבא ולא יצא לי לגעת במחשב.

חזרתי הסופ"ש הזה, ראיתי שהמחשב קצת אחורה מדי מאיפה שהוא בדרך כלל, אולי המנקה הזיזה אותו קצת לנקות, לא נראה לי שאמור להשפיע מדי.

אני מפעיל, עובד קצת... אפילו נראה לי שהמחשבלעבד בלילה... כשאני בא בבוקר אני רואה שהעכבר תקוע ושום דבר לא זז...

עושה ריסט, המחשב עולה, עובד כמה דקות... עוד פעם נתקע המחשב וצריך לעשות ריסט.

בערב חזרתי עוד פעם לעבוד עליו, החלטתי לבדוק מה הטמפרטורה שהוא עובד בו: המעבד עבד סבבה בסביבות 35 מעלות. אבל הכרטיס מסך עבד בחום יחסית מטורף של 80+

(יש לי 2 סנסורים שמראים את הכרטיס מסך אחד מהם בדרך כלל גבוה יותר - זה האחד שהיה 80, הוא בשגרה פועל בסביבות 60. והשני שפועל בשגרה בסביבות 40+ היה על 60+).

טוב, החלטתי שהגיע הזמן באמת לנקות את המחשב, לקחתי, שאבתי ממנו אבק, ניקיתי את כל החורים, הוצאתי את הכרטיסים והכל... החזרתי.

החום של המעבד נשאר אותו דבר, 33 מעלות בערך והחום של הכרטיס מסך הסתדר (חזר ל67 שזה יחסית בסדר).

אבל מה, עדיין המחשב נתקע. עכשיו לפני 10 דקות נתקע לי המחשב כשחום של המעבד היה על 33, והמסך על 67 - יש למישהו רעיון מה גורם לזה?

כאילו, וזה גם לא היה עומס רגעי של המחשב, גם כי זה לא קורה בדרך כלל, וגם כי לא עשיתי משהו מיוחד תוך כדי, המחשב פשוט נתקע לגמרי.

יש למישהו רעיונות?

פורסם

הרבה דברים יכולים להאט את המחשב

דברים לנסות :

ניקוי דיסק

איחוי

סריקת וירוסים ורוגלות

אבק - שאבת כבר

תנסה לעשות את אלה

ותעדכן אם אתה רואה אם יש שינוי ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים