פורסם 2008 במאי 2317 שנים אוקיי אתה מחבר את המדפסת למחשב .. ומתקין את הדרייבר שלה אח"כ אתה הולך ל : http://www.microsoft.com/israel/windowsxp/using/networking/expert/honeycutt_july2.mspx
פורסם 2008 במאי 2317 שנים אחרי שאתה מתקין את הדרייבר שלה אתה הולך ללוח הבקרה > מדפסקות > מקשי מיני על המדפסת שאתה רוצה לשתף > ואז חפש שם הגדרות שיתוף וכו'כמובן שתאפשר את העניין..וזהו..
פורסם 2008 במאי 2317 שנים מחבר אם מדובר בשני מע' הפעלה שונות צריך להתקין דרייברים שונים גם? אגב ואפייר גם אני A+
פורסם 2008 במאי 2317 שנים מחבר ... יש לי Officejet על ווינדוס אקס פי 64X (שאני מצטער שהסכמתי להתקנתו איי פעם!!) ואני רוצה לשתף את המדפסת למחשבים שהם XP רגיל...(ואולי גם אובונטו אבל כל דבר בעיתו...) מה לעשות? איך להתקין את הדרייברים הנכונים... (המדפסת היא לא מדפסת רשת לצערי....)
פורסם 2008 במאי 2317 שנים אתה מוריד דרייברים מהאתר של יצרן המדפסת שמתאים למערכת ההפעלה בוא נגיד XP 32 BIT ואתה נכנס לוינדוס הספיציפי ומתקין את הדרייבר של המדפסתוכאשר אתה בXP 64 BIT , תוריד את הדרייבר של 64 BIT ותתקינו בוינדוס XP 64BITלא הבנתי מה הבעיה ? , אתה רוצה איפה שאתה תהיה לא משנה באיזה וינדוס משתמשים אחרים יוכלו לגשת למדפסת ולהדפיס..אז אחרי שאתה עושה את זה .. אתה משתף את המדפסת , ונכנס דרך הUNC ,אתה נכנס להתחל , הפעלה , ומקליד למשל \\192.168.123.2\Printer1אתה נותן את הדרך למדפסת , וכל מחשב יכול להדפיס.. , פשוט אתה צריך בכל מחשב להגדיר לאיפה תלך ההדפסהאו במקום הIP את השם של המחשב שאתה רוצה להתחבר אליו
פורסם 2008 במאי 2417 שנים מחבר בסדר בסוף מסתבר שכל מה שהייתי צריך לעשות זה לחפש את המדפסת ברשת ואז להתקין את הדרייברים שלה.... עובד כמו קסם... תודה רבה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.