פורסם 2008 במאי 2317 שנים שלום, יש לי שאלה על HD.סרטי הHD למיניהם מוצגים במסכי ה LCD(טלוויזיה) באיכות גובהה. אבל גם במסכי מחשב CRT אפשר להפעיל סרטי HD באיכות גבוהה. אז למה אומרים שסרטי HD הם רק למסכי LCD (טלוויזיה)?יש הבדל באיכות בין הצגת הסרט במסך מחשב(מסך CRT) לבין הצגת הסרט בטלוויזית LCD?
פורסם 2008 במאי 2317 שנים ב CRT אי אפשר לראות סרטי HD. אני מתכון שהסרט יפעל, אבל הוא לא יהיה באיכות HD
פורסם 2008 במאי 2317 שנים זה כמו שתחשוב על סרט DVD שתראה על צג של פלאפון, גם שם אתה תראה את הסרט אבל האיכות? הפירוט? הרזולוציה?
פורסם 2008 במאי 2317 שנים שם זה יפעל טוב.בעיקרון בשביל hd צריך רזולוצייה של מסך רחב, מה שיש רק בlcd.בcrt בעל רזולוצייה רחבה תואמת hd אתה קונה כבר lcd איכותי שעדיף מכל הבחינות.
פורסם 2008 במאי 2317 שנים מחבר אבל לפני כמה ימים הורדתי סירטון hd 720p למחשב, וראו את הסירטון יותר טוב מסירטון שהוא לא hd.יש לי מסך crt 17. איך הדבר?אולי אתם מתכוונים שבlcd שתומך hd, האיכות תיהיה יותר יפה? אני לא הבנתי איך זה הולך
פורסם 2008 במאי 2317 שנים האיכות תהיה יותר טובה במסך רחב שתומך ברזולוציה של 1920x1200) WUXGA) לא ראיתי מסכים כאלה מסוג CRT אבל אם תמצא מסך כזה אז הוא כנראה יעלה הרבה יותר ממסך LCD בכל מקרה, מסכי CRT בדרך כלל בעלי יחס של 4:3 מה שאומר שרזולוציית התמונה שתצטרך בהם כדי לנגן HD בלי לכווץ את הרזולוציה של הסרט לרזולוציה של המסך היא QXGA) 2048×1536) או QUXGA) 3200x2400) ובמצב הזה, אלא אם כן אתה רוצה לראות את הסרט על 3/4 מהמסך בלבד (בUXGA) המחשב שלך יעשה Upscaling לתמונה (יפרוס אותה) כאשר אתה במסך מלא וזה לא איכות אופטימלית http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Vector_Video_Standards2.svg
פורסם 2008 במאי 2317 שנים מחבר אבל ב CRT 17 סרטי ה HD לא מתפרסים על המסך, אלה מתכווצים ל17 אינץ. אז למה האיכות נפגעת?
פורסם 2008 במאי 2317 שנים היא לא.זה פשוט שמסכי CRT לא מרוויחים מסריקה פרוגרסיבית כמו מסכי LCD, לכן יהיה הבדל.מסך CRT ברזולוציה של מעל 1280X720 תומך HD לכל דבר, זה פשוט שתמיד יהיה הריצוד, מה שאין במסכי LCD. זה הכל.
פורסם 2008 במאי 2317 שנים מחבר איך קצב ריענון המסך נכנס לכאן? הרי קצב של 85 hertz במסך crt זה קצב בספיק בהחלט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.