עבור לתוכן

חנות מחשבים אמינה באזור כפר סבא?

Featured Replies

פורסם

טעויות בהקלדה, כאשר בגילי המופלג חושבים על 4 נושאים שונים בו זמנית.

ברוטשילד פינת הכרמל זה אלידן, לא אלאדין. לא פעם ראשונה שאני עושה אותה טעות. מה היה פרויד אומר על זה?

כמובן שזה פוינט ולא פוינטר.[br]פורסם בתאריך: 24.05.2008 בשעה 18:09:19

אהה אלידן, קניתי שם לפני שנה וחצי רמקולים ב50 שקל (אני עדיין משתמש איתם)

עדיין הם נראים לא רציניים והם יקרים.

עדיין ההתלבטות שלי היא בין KSP לפוינט...

עוד?

הם לא הכי זולים אבל בשביל זולים יש איבורי או KSP. אמרת גם אמינות, או שטעיתי?

רמקולים ב-50 שקל ועדיין עובדים ואתה אומר שהם לא בסדר? עם מי דיברת שקיבלת רושם שלא רציניים?

פורסם

SKAK יקרים בצורה לא נורמלית, אין לי שמץ של מושג מי קונה שם. בקשר לאלידן - במשך שנים רבות חשבנו שזו חנות

כיסוי לשב"כ או משהו כזה, עד לפני 3 שנים היה אפשר לראות בחלון הראווה שלהם מוצרים מלפני 15 שנה ואף פעם

לא ראיתי מישהו בחנות. ברעננה יש גם את NETVOX חנות שכונתית אבל היחס טוב.

פורסם
  • מחבר

כמובן שזה פוינט ולא פוינטר.[br]פורסם בתאריך: 24.05.2008 בשעה 18:09:19

הם לא הכי זולים אבל בשביל זולים יש איבורי או KSP. אמרת גם אמינות, או שטעיתי?

רמקולים ב-50 שקל ועדיין עובדים ואתה אומר שהם לא בסדר? עם מי דיברת שקיבלת רושם שלא רציניים?

פוינט אמינים. בן דוד שלי מכיר אותם כבר מלפני הרבה זמן והוא קנה מהם מחשב ואין בעיות. הם חנות מאוד וותיקה (כמעט 12 שנים!) ככה שאני יכול להיות רגוע שהם לא יסגרו לי פתאום. אבל הם ממש לא זולים. בקשר לKSP זה השילוב הכי נורמלי שאני יכול לחשוב עליו של שירות ומחיר, מה גם שזה רשת ולא חנות שכונתית.

בקשר לאלידן - לא נראה לי רציני לקנות שם מחשב ב4000 שקל.

נ.ב. אני רואה שיש כאן הרבה כפר-סבאים :)

פורסם

טוב שהגדרת את KSP בתור שירות ומחיר (+) ולא שירות עם מחיר (*) כי אז היה יוצא לך 0.

פורסם
  • מחבר

KSP עד כדי כך לא אמינים? שמעתי שיש עליהם שמועות רעות, אבל לא עד כדי כמו אייבורי למשל. מישהו אמר אפילו שKSP מוכרים חלקים משומשים! זה בולשיט נכון?

פורסם

לא שידוע לי, הבעיה היא ברגע שרוצים לממש אחריות.אגב, לדעתי אייבורי נמוכים בכמה רמות מKSP מבחינת שירות וזה

אומר המון. כל מי שניסה לקבל שירות בסניף ירושלים יודע על מה אני מדבר. חוסר מקצועיות, יחס מזלזל (מאוד) והמתנה

ארוכה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים