עבור לתוכן

חנות מחשבים אמינה באזור כפר סבא?

Featured Replies

פורסם

כנראה בתחילת החופש הגדול אני קונה מחשב חדש

אני גר בכפר סבא ואני לא יודע מאיפה לקנות מחשב! אני לא יכול לנסוע רחוק לראשון או למקומות אחרים, אני מבקש רק באיזור של כפר סבא/רעננה/הוד השרון.

בינתיים החנויות הכי "נורמליות" הם KSP ואייבורי ברעננה. אני יותר נוטה לקנות בKSP אבל גם עליהם שמעתי רעות.

מקווה שזה הפורום המיועד להודעות כאלה... תודה

פורסם

com4u באיזור התעשיה אמינים אבל הם לא הכי זולים...

פורסם

יש פה ליד הבית שלי בויצמן-הגליל "אש מחשבים" תצחק תצחק אבל יש להם אחלה שירות (לפי אבא שלי לפחות הוא קנה מהם לא אני אבל הוא היה ממש מרוצה)

פורסם
  • מחבר

com4u באיזור התעשיה אמינים אבל הם לא הכי זולים...

COM4U זה חנות דיי גדולה הייתי שם פעם לגבי השירות אני לא יודע וגם אני לא רוצה לקנות שם הם יקרים, ולך תדע זה חנות פרטית מחר הם כבר יכולים לא להיות שם ואז מה יהיה עם האחריות?

יש פה ליד הבית שלי בויצמן-הגליל "אש מחשבים" תצחק תצחק אבל יש להם אחלה שירות (לפי אבא שלי לפחות הוא קנה מהם לא אני אבל הוא היה ממש מרוצה)

חח אש מחשבים הייתי שם פעם ל5 דקות ולא רציתי לחזור לשם יותר - חנות מטר על מטר כתוב שם מחשב לגיימרים עם 8400GS + E2140

לא רציניים בגרוש...

אתם יכולים להציע חנויות מכל איזור השרון חוץ מנתניה שזה רחוק

טוב,אז כנראה שאני ילך על KSP וזהו או אולי יש איזה חנות שקוראים לה פוינט בכפר סבא יש מצב אני קונה שם..

פורסם

אחי ברור שהם ככה... זה מה שאתה צריך למכור לציבור, שוב המלצתי עליהם לא מניסיון אישי אלא מניסיון של אבא ואני סומך עליו.

אני בטוח שאם תבוא אליהם בדרישות נורמאליות זה בידיוק מה שתקבל... לפי מה שהבנתי גם המחירים שלהם סבירים ביותר

פורסם

ככה, וברור שמדובר בעיקר על תחושת התרשמות מהתעסקות והתענינות בתחום במשך העשור האחרון ודעתי אינה יכולה להיות בסיס לטענות בגלל דעה זו או אחרת ואין לדרוש ממני הוכחות למקור התחושה והדעה. ואחרי כיסוי התחת הזה:

"אלאדין" הכרמל פינת רוטשילד. עסק וותיק ומוכר ולכן כנראה שגם יציב למדי. חנות קטנה אבל יביא מה שצריך. לא הכי זול בעיר אבל לא מתחמק מאחריות ושירות. יש להם טכנאי נחמד בשם אדי שהוא גיימר ופסיכי לגמרי מבחינת כרטיס המסך שהשקיע לא מזמן במחשב הפרטי שלו. גילוי נאות: יש לי סימפטיה אל אלי בעל הבית גם לאור היותנו יוצאי אותה יחידה בצבא (זו ששמה מתחיל בשמונה ונגמר במאתיים).

שלח לי הודעה אישית אם תרצה יותר פרטים.

"פוינטר" על ויצמן בחלק המערבי שלו, בינונית ומטה בשירות ובמחיר. נתקלתי כבר כמה פעמים בבעיות אמינות. חוץ מזה די בסדר. מחירים לא מציאה. חנות די וותיקה.

"עולם מחשבים" ברחוב תל חי ליד תחנה מרכזית, עסק די חדש. אין לי מידע על אמינות וכד'. לפי הפירסומות שלו עושה רושם שרוצה להיות אייבורי או KSP של כפר סבא.

"בית המחשב" בן גוריון כמה מטרים אחרי הככר של רוטשילד מערבה, היה במקום עסק אחר שהתחלף, לא ברור מה יעשה בעל הבית הנוכחי ואיך ינהל את העסק. כדאי לבדוק מחירים והבנה שלו בתחום בשיחה בה תאתגר אותו בהיכרות עם חומרה.

"דר מרסלו" ויצמן ליד שמעוני האופנים בערך מול העיריה, לא הכי מקצוען לתחום החזק, מתמחה במוצרים הזולים לשוק שמחפש מוצר בזול. רק אם אתה יודע מה אתה רוצה וזה לא המוצרים המיועדים באמת לגיימרים חזקים וכד'. שירות בינוני בהרכבה אבל לא מתחמק וכבר כמה פעמים ראיתי ששילם מכיסו כשהיה צריך להחליף בזמן אחריות כאשר היבואן התחמק לו.

"אש מחשבים" על ויצמן מול גן הזכרון. נו באמת.............. כשיתבגרו קצת נדבר עליהם.

"מחשב אישי" על רוטשילד מול השופרסל בערך, לא בשר לא חלב, לפני כשנה חבר שלי קנה אצלו דיסק ולפי המחיר הבנתי שמחיר יקר זה לא מה שמדאיג אותו כמוכר. לעומת זאת כאשר היה צריך להחליף את הדיסק לא עשה בעיות מיוחדות, רק קצת בהתחלה.

"סופר מדיה" (מקווה שלא טעיתי בשם, לא זוכר בדיוק ) בקומת כניסה בבית סביר סנטר באיזור התעשיה. עסק די אמין שנמצא שם כבר כמה שנים , עם שם טוב, מחירים לא מציאה ולא פחד. לא שמעתי על בעיות מיוחדות או בעיות בתחום האחריות.

" COM4U" היו בסדר כאשר היו חנות קטנה ליד בית המשפט, שכנים של DMO, ומכרו באינטרנט. עברו לאיזור התעשיה לחנות גדולה ומהודרת ולפי המחירים היום מישהו כנראה צריך לשלם על המעבר הזה. בטוח שאתה רוצה להיות המישהו הזה?

מה עוד?

אהההה יש אחד ברחוב הגליל בתחילת הרחוב משהו כמו מס 12 או 10 על הפינה בכניסה למרפאת קופ"ח. לא נכנס לכל מיני כאלו שנראים לי כאילו היום אתמול מכרו פלאפל היום מוכרים מחשבים ומחר ימכרו בגדים בקילו אם יראו בזה עסק כדאי. לא יודע מה ומי, סתם לא נראה לי.

לגבי KSP ברעננה - מנסיון אישי שלי תלך לשם רק אם אתה רוצה משהו מסוים ומוגדר בקופסה סגורה (כמו נתב אדימקס בזול יחסית) אבל בשום אופן לא לרכישת מחשב וחלקים.

לגבי איבורי ברעננה - מנסיון אישי שלי איבורי זה איבורי לטוב ולרע, מוכרנים לא כל כך מקצוענים אלא יוצתר מוטי מכירה, מצד אחד מחשב שיצא מהם תקול אבל מצד שני החליפו ספק בלי לדבר כאילו יודעים שככה זה אצלהם. אתה רוצה להנות מהמחשב או לשחק בלרוץ לממש אחריות?

פורסם

מוסיף עוד אחד.

SKAK (חפשו בגוגל) רעננה

לא זולים אבל נותנים שירות סוף הדרך.

החנות נמצאת באותו מקום כבר יותר מ10 שנים

קניתי משם כמה מחשבים ואין תלונות, אבל המחירים שם נורא נורא יקרים

אבל אפשר לדבר איתם.

פורסם

מוסיף עוד אחד.

SKAK (חפשו בגוגל) רעננה

לא זולים אבל נותנים שירות סוף הדרך.

החנות נמצאת באותו מקום כבר יותר מ10 שנים

קניתי משם כמה מחשבים ואין תלונות, אבל המחירים שם נורא נורא יקרים

אבל אפשר לדבר איתם.

היית עדין לגביי העניין שהם לא זולים..

http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=VGA&DRID=9208009

COM4U זה חנות דיי גדולה הייתי שם פעם לגבי השירות אני לא יודע וגם אני לא רוצה לקנות שם הם יקרים, ולך תדע זה חנות פרטית מחר הם כבר יכולים לא להיות שם ואז מה יהיה עם האחריות?

רוב החנויות המקצועיות בתחום הן חנויות פרטיות ולא רשתות.

פורסם
  • מחבר

"אלאדין" הכרמל פינת רוטשילד. עסק וותיק ומוכר ולכן כנראה שגם יציב למדי. חנות קטנה אבל יביא מה שצריך. לא הכי זול בעיר אבל לא מתחמק מאחריות ושירות. יש להם טכנאי נחמד בשם אדי שהוא גיימר ופסיכי לגמרי מבחינת כרטיס המסך שהשקיע לא מזמן במחשב הפרטי שלו. גילוי נאות: יש לי סימפטיה אל אלי בעל הבית גם לאור היותנו יוצאי אותה יחידה בצבא (זו ששמה מתחיל בשמונה ונגמר במאתיים).

שלח לי הודעה אישית אם תרצה יותר פרטים.

אלאדין זאת לא חנות ספרים ?!

"פוינטר" על ויצמן בחלק המערבי שלו, בינונית ומטה בשירות ובמחיר. נתקלתי כבר כמה פעמים בבעיות אמינות. חוץ מזה די בסדר. מחירים לא מציאה. חנות די וותיקה.

דבר ראשון קוראים לחנות פוינט ולא פוינטר.

אני מכיר את החנות הזאת בן דוד שלי קנה שם מחשב והם מאוד וותיקים כבר 11 שנים אולי אני יקנה שם באמת.

"עולם מחשבים" ברחוב תל חי ליד תחנה מרכזית, עסק די חדש. אין לי מידע על אמינות וכד'. לפי הפירסומות שלו עושה רושם שרוצה להיות אייבורי או KSP של כפר סבא.

לא מכיר..

"בית המחשב" בן גוריון כמה מטרים אחרי הככר של רוטשילד מערבה, היה במקום עסק אחר שהתחלף, לא ברור מה יעשה בעל הבית הנוכחי ואיך ינהל את העסק. כדאי לבדוק מחירים והבנה שלו בתחום בשיחה בה תאתגר אותו בהיכרות עם חומרה.

לא מכיר..

"דר מרסלו" ויצמן ליד שמעוני האופנים בערך מול העיריה, לא הכי מקצוען לתחום החזק, מתמחה במוצרים הזולים לשוק שמחפש מוצר בזול. רק אם אתה יודע מה אתה רוצה וזה לא המוצרים המיועדים באמת לגיימרים חזקים וכד'. שירות בינוני בהרכבה אבל לא מתחמק וכבר כמה פעמים ראיתי ששילם מכיסו כשהיה צריך להחליף בזמן אחריות כאשר היבואן התחמק לו.

לא מכיר..

"אש מחשבים" על ויצמן מול גן הזכרון. נו באמת.............. כשיתבגרו קצת נדבר עליהם.

כבר הבעתי את דעתי עליהם בהודעתי הקודמת.

"מחשב אישי" על רוטשילד מול השופרסל בערך, לא בשר לא חלב, לפני כשנה חבר שלי קנה אצלו דיסק ולפי המחיר הבנתי שמחיר יקר זה לא מה שמדאיג אותו כמוכר. לעומת זאת כאשר היה צריך להחליף את הדיסק לא עשה בעיות מיוחדות, רק קצת בהתחלה.

מכיר, נכנסתי לחנות פעם אחת.. נראים לי בכיוון של אש מחשבים.

"סופר מדיה" (מקווה שלא טעיתי בשם, לא זוכר בדיוק ) בקומת כניסה בבית סביר סנטר באיזור התעשיה. עסק די אמין שנמצא שם כבר כמה שנים , עם שם טוב, מחירים לא מציאה ולא פחד. לא שמעתי על בעיות מיוחדות או בעיות בתחום האחריות.

" COM4U" היו בסדר כאשר היו חנות קטנה ליד בית המשפט, שכנים של DMO, ומכרו באינטרנט. עברו לאיזור התעשיה לחנות גדולה ומהודרת ולפי המחירים היום מישהו כנראה צריך לשלם על המעבר הזה. בטוח שאתה רוצה להיות המישהו הזה?

צודק המחירים שם גבוהים מאוד אפשר לראות באתר שלהם com4u.co.il

לגבי KSP ברעננה - מנסיון אישי שלי תלך לשם רק אם אתה רוצה משהו מסוים ומוגדר בקופסה סגורה (כמו נתב אדימקס בזול יחסית) אבל בשום אופן לא לרכישת מחשב וחלקים.

לגבי איבורי ברעננה - מנסיון אישי שלי איבורי זה איבורי לטוב ולרע, מוכרנים לא כל כך מקצוענים אלא יוצתר מוטי מכירה, מצד אחד מחשב שיצא מהם תקול אבל מצד שני החליפו ספק בלי לדבר כאילו יודעים שככה זה אצלהם. אתה רוצה להנות מהמחשב או לשחק בלרוץ לממש אחריות?

מאייבורי אני לא קונה בטוח.

אז או שאני ילך על KSP או על פוינט, אלה האפשריות שלי..

אלא אם אנשים מכירים חנויות טובות גם בהרצליה/הוד השרון?

פורסם

אלאדין זאת לא חנות ספרים ?!

הוא התכוון ל אלידן" אני מניח

אגב, יש עוד חנות חדשה ליד השופרסל ברוטשילד

פורסם

אלדין זה החנות מחשבים בצומת רוטשילד-הכרמל.

זה "מחשב אישי", הם קיימים שם כבר שנה +, ניראים סבבה לגמרי, קניתי שם פעם מקלדת ב35 שקל, ניראים סבבה בתכלס.

פורסם

אני קניתי כמה רכיבים מ- צח מחשבים והייתי מרוצה מהשרות והאמינות - בחור מקצועי

השווה לי את המחירים למחיר הנמוך בזאפ

נמצא על יד הככר של הבית כנסת במגדיאל

http://www.gcomputer.co.il

פורסם

זה "מחשב אישי", הם קיימים שם כבר שנה +, ניראים סבבה לגמרי, קניתי שם פעם מקלדת ב35 שקל, ניראים סבבה בתכלס.

לא התכוונתי אליהם, לא מזמן נפתחה עוד אחת

אם אני זוכר נכון היא נקראת smart-pc

פורסם
  • מחבר

הוא התכוון ל אלידן" אני מניח

אהה אלידן, קניתי שם לפני שנה וחצי רמקולים ב50 שקל (אני עדיין משתמש איתם)

עדיין הם נראים לא רציניים והם יקרים.

עדיין ההתלבטות שלי היא בין KSP לפוינט...

עוד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים