עבור לתוכן

מפרט שהזמנתי מאייבורי ב3180

Featured Replies

פורסם

לפני שמגיבים, אני לא מצפה לשמוע תגובות כמו "חרא של חברה", אני רוצה לדעת איך המפרט ירוץ ואיך ויסטה 64ביט תעבוד עליו...?

הוא הולך ככה:

מעבד: Q6600 CORE2 QUAD.

קירור למעבד: AC FREEZER 7 PRO.

לוח-אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R.

560 ש"ח.

דיסק קשיח: SEAGATE 500GB 32 MB.

340 ש"ח.

מארז+ספק: JSP-HECH H-550D+400W.

זיכרון: 2GB OCZ KIT 800MHZ CL4.

250 ש"ח.

צורב: SATA LG DVDX20.

כרטיס מסך: MSI GEFORCE NX8600GT T2D512EZ.

415 ש"ח.

הכל ביחד ב3180.

מה אתם אומרים?

פורסם

כרטיס המסך חלש מאוד ודחפו לך MSI בנוסף לכל...

פורסם

כרטיס מסך חלש יחסית לחדשים של היום... יש לי כזה וויסטה רצה עליו טוב מאוד, אבל במשחקים כבדים אני לא מרוצה.... קרייסיס על מדיום, מבאס... אם גרפיקה מושלמת במשחקים לא חשובה לך כל כך אז כרטיס סבבה...

לוח אם מהגרסאות הישנות, באותו מחיר יש כיום GA-EP35C-DS3R... בקשר להבדלים אני לא מתמצא כל כך אבל אומרים שלא שווה כבר לקנות את הגרסאות הישנות, ואם המחיר שווה ברוב המקומות אז למה לא? ממליץ לברר...

סך הכל מפרט סבבה לעבודה שוטפת והכל...

בקשר לויסטה 64 ביט זה טפשי להתקין אותה.... מערכות הפעלה 64 ביט סך הכל מסוגלות לנצל 4 ג'יגה של זיכרון ומעלה [עד 128] בעוד שגרסאות ה32 מסוגלות לנצל עד 3.5 בערך.... אתה קונה עם המחשב רק 2 ג'יגה זיכרון ככה שלא יהיה שום הבדל בביצועים, אך יש תוכנות שלא מתאימות ל64 ביט ולא יעבדו... ככה שעדיף לך 32... לויסטה בכל מקרה 2 ג'יגה יספיקו בהחלט, גם למשחקים הכבדים של היום...

פורסם
  • מחבר

כרטיס מסך חלש יחסית לחדשים של היום... יש לי כזה וויסטה רצה עליו טוב מאוד, אבל במשחקים כבדים אני לא מרוצה.... קרייסיס על מדיום, מבאס... אם גרפיקה מושלמת במשחקים לא חשובה לך כל כך אז כרטיס סבבה...

לוח אם מהגרסאות הישנות, באותו מחיר יש כיום GA-EP35C-DS3R... בקשר להבדלים אני לא מתמצא כל כך אבל אומרים שלא שווה כבר לקנות את הגרסאות הישנות, ואם המחיר שווה ברוב המקומות אז למה לא? ממליץ לברר...

בקשר לויסטה 64 ביט זה טפשי להתקין אותה.... מערכות הפעלה 64 ביט סך הכל מסוגלות לנצל 4 ג'יגה של זיכרון ומעלה [עד 128] בעוד שגרסאות ה32 מסוגלות לנצל עד 3.5 בערך.... אתה קונה עם המחשב רק 2 ג'יגה זיכרון ככה שלא יהיה שום הבדל בביצועים, אך יש תוכנות שלא מתאימות ל64 ביט ולא יעבדו... ככה שעדיף לך 32... לויסטה בכל מקרה 2 ג'יגה יספיקו בהחלט, גם למשחקים הכבדים של היום...

תודה רבה על התגובה!

קרייסיס על מדיום יהיה יותר מהצפיות שלי, לא תכננתי אפילו להריץ משחקים כבדים כמו קרייסיס...

לגבי 64 אני בכל זאת רוצה לנסות אותה בתור התלהבות עם המחשב החדש ובמקביל להתקין תוכנת וירטואלציה שיורץ עליה XP 32BIT...

ושוב תודה על התגובה :)

פחדתי כבר שכרטיס המסך יהיה גרוע מדי, דרשתי מIVORY אותו כרטיס אבל של GIGABYTE והם שיכנעו אותי שהזה של MSI הרבה יותר טוב ויציב...

פורסם

מעבד מרובע ליבה + 2GB RAM -> ויסטה יעבוד מצויין.

פורסם

תודה רבה על התגובה!

קרייסיס על מדיום יהיה יותר מהצפיות שלי, לא תכננתי אפילו להריץ משחקים כבדים כמו קרייסיס...

לגבי 64 אני בכל זאת רוצה לנסות אותה בתור התלהבות עם המחשב החדש ובמקביל להתקין תוכנת וירטואלציה שיורץ עליה XP 32BIT...

ושוב תודה על התגובה :)

פחדתי כבר שכרטיס המסך יהיה גרוע מדי, דרשתי מIVORY אותו כרטיס אבל של GIGABYTE והם שיכנעו אותי שהזה של MSI הרבה יותר טוב ויציב...

בקשר לג'יגה בייט או MSI, זה לא משנה, לשניהם [אם מדובר באותה גרסא] אותו GPU זכרונות והכל, פשוט כל חברה מחליטה איך לסיים את המוצר כלומר עם איזה קירור וכדומה... תלוי מה אתה מעדיף, לי אישית יש ג'יגה בייט עם קירור פאסיבי והוא בטמפרטורות סבירות... לא מתוך בחירה, אלה פשוט הג'יגה בייט היה זול והמארז שלי מאוורר מספיק, אז לא רבתי עם המוכר שיזמין לי איזה כרטיס במיוחד [רק GB של 8600GT היה להם במלאי]... תלוי בך...

בקשר ל64 ביט אין שום שום שום הבדל בביצועים עם 2 ג'יגה זיכרון... אתה סתם מסתכן שאולי איזה דרייבר לא יתאים או משהו, אבל איך שבא לך...

פורסם

נתחיל מזה שזו חרא חברה :)

שנית כל, המארז והספק לא משהו, אבל לא נתת מחיר, אז אי אפשר להמליץ לך על משהו טוב יותר בתקציב הזה.

שלישית כל הכ"מ זבל, אבל ממש זבל וחבל על הכסף. 3650HD טוב ממנו ועולה 100 ש"ח פחות.

פורסם
  • מחבר

א. אני לא מחפש ביצועים גרפיים בשמיים... פעם בהמון זמן אני מריץ משחק כבד.

ב. בדקתי שקיימים דרייברים לכל הצרכים שלי מלבד למצלמת אינטרנט(שבשביל זה XP 32BIT יעבוד ברקע...).

תודה רבה לכולם על התגובות :)

פורסם

וואי אני שונא שמדברים כאלו שטויות...

אתה אחד שמשחק טיפה...

אתה יכול לקנות ב 3000 שקל מחשב חרא שיספיק בקושי להריץ משחקים על מינימום

או באותו מחיר מחשב יותר חזק?

כאילו מה, רק בגלל שאתה לא צריך גבוה אומר שאתה צריך לשלם יותר על פחות?

והמעבד יחסית להיום כבר לא משהו...

ויהייה ממש דבילי להתקין 64 ביט עם 2 ג'יגה זכרון...

הוא פשוט יתפוס יותר זכרון ולא יעבוד יותר מהר!

פורסם

לצערי, במחיר הזה אתה יכול להשיג מפרטים פי 2 יותר טובים.

תכנס לאתר של skypc או foxpc ותראה..

ואם אתה לא רוצה לשחק במשחקים כבדים אז המפרט שלך לא אמור לעלות יותר מ-2500.

בקיצור, היית צריך להתייעץ לפני ההזמנה ולא אחרי.

פורסם
  • מחבר

וואי אני שונא שמדברים כאלו שטויות...

אתה אחד שמשחק טיפה...

אתה יכול לקנות ב 3000 שקל מחשב חרא שיספיק בקושי להריץ משחקים על מינימום

או באותו מחיר מחשב יותר חזק?

כאילו מה, רק בגלל שאתה לא צריך גבוה אומר שאתה צריך לשלם יותר על פחות?

והמעבד יחסית להיום כבר לא משהו...

ויהייה ממש דבילי להתקין 64 ביט עם 2 ג'יגה זכרון...

הוא פשוט יתפוס יותר זכרון ולא יעבוד יותר מהר!

מה זאת אומרת המעבד לא משהו? הוא לא יעמוד לי בעומס?

ולפי מה שהבנתי 64 ביט ו32 ביט לוקחים את אותה כמות זיכרון, רק ש64 ביט תומך ביותר...

נראה לי סתם חירטטת משהו בשביל לבאס

פורסם

תראה תחליף תכרטיס מסך ל8800GT 256MB הוא עולה בKSP 520 ש"ח ומבחינת ביצועים הוא כפול 2 ויותר מהכרטיס שלך

IVORY מתחייבים למחיר הנמוך ביותר ולכן הם ימכרו לך אותו באותו מחיר

דבר שני כיום עדיף VISTA 64 BIT הן מבחינת ביצועיים והן מבחינת תמיכה עתידית

ראה קישור:

http://www.hwzone.co.il/forum/thread3135.html

חחח... אני רואה שהאתר מסנן את הלינק כנראה מטעמי תחרות דיי מגעילה לטעמי אבל שיהיה

תדבר איתי בפרטי אני אשלח לך את הכתובת

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

התקשרתי והחלפתי לדגם החדש יותר של הלוח. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים