עבור לתוכן

בעייה בהתקנת ויסטה. *נערך, נא להיכנס*

Featured Replies

פורסם

קיבלתי דיסק OEM של VISTA ULTIMATE 32BIT Eng. הכנסתי את הדיסק, עשיתי BOOT לDVDROM, ואז היה את הקטע של ה"Windows is loading files...", אח"כ הייתה טעינה עם קו ירוק שמתקדם וחוזר על עצמו (כמו בהפעלת WIN XP), ואח"כ ראו את התמונה של הAERO ופשוט לא קרה כלום, כאילו ההתקנה נתקעה.

הבנתי שהתקנים מסויימים יכולים לגרום לזה, אבל:

http://i25.tinypic.com/23w0goo.jpg

יש משהו במפרט שלי שנראה לכם הגיוני שיש לו בעיית תאימות עם ויסטה?

הצעות? ???

אחרי שרוב המסכים הכחולים בעת תחילת ההתקנה היו קשורים לRAM הרצתי את התוכנה memtest, ולהפתעתי גיליתי שיש בעיה באחד מהmodules שלי. תמונה של המסך שלי בעת הבדיקה:

2eoabmh.jpg

עכשיו רציתי לשאול אם נראה לכם הגיוני שבעיה כזאת תמנע מההתקנה להתחיל ויהיה מסך כחול במקום? וכן איך אני יכול לדעת איזה סטיק לא בסדר אם אני עובד בDUAL-CHANNEL? האם הסרתו אמורה לפתור את הבעיה?

תודה.

פורסם

גם אם יש חוסר תאימות מבחינת דרייברים לרכיבים מסויימים זה לא אמור לתקוע לך את ההתקנה.

לפי מה שהבנתי הוא נתקע לך בשלב של הפעלת ההתקנה הגראפית עצמה. האם יש איזשהו סימן חיים מהמערכת או שזה פשוט תקוע על מסך מסויים?

פורסם
  • מחבר

סימן חיים? לא ממש, נדמה שההתקנה לא מתקדמת. ולמען האמת זה לא תמיד ככה אפילו, פעם קודמת התמונה נראתה מעותתת, אח"כ בכלל קיבלתי מסך כחול עם שגיאה DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ואח"כ גם PFN_LIST_CORRUPTED - אומר משהו?

ותשכחו מחומרה תקולה - אם היא הייתה תקולה לא הייתי מקליד עכשיו במחשב שבו אני מנסה להתקין ויסטה וגם לא נראה לי שCrysis היה רץ :silly:

טוב עכשיו במקום לראות תמונה נחמדה אני כל פעם מקבל BSOD. פעם אחרונה ההודעה הייתה BAD_POOL_HEADER

מעניין שזה כל פעם הודעה אחרת. :lol:

APC_INDEX_MISMATCH

משהו עם הקובץ Ntfs.sys

פורסם

סימן חיים? לא ממש, נדמה שההתקנה לא מתקדמת. ולמען האמת זה לא תמיד ככה אפילו, פעם קודמת התמונה נראתה מעותתת, אח"כ בכלל קיבלתי מסך כחול עם שגיאה DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ואח"כ גם PFN_LIST_CORRUPTED - אומר משהו?

ותשכחו מחומרה תקולה - אם היא הייתה תקולה לא הייתי מקליד עכשיו במחשב שבו אני מנסה להתקין ויסטה וגם לא נראה לי שCrysis היה רץ :silly:

טוב עכשיו במקום לראות תמונה נחמדה אני כל פעם מקבל BSOD. פעם אחרונה ההודעה הייתה BAD_POOL_HEADER

מעניין שזה כל פעם הודעה אחרת. :lol:

APC_INDEX_MISMATCH

משהו עם הקובץ Ntfs.sys

אתה בטוח שהדיסק שיש ברשותך בסדר? אני לא מסתכל על הבעיה אלא אני משער שהדיסק עצמו שרוט / פגום.

פורסם
  • מחבר

*פוסט נמצא בהודעה הראשית*.

פורסם

אם memtest מוצא בעיות בזכרון אז בהחלט יכול למנוע ממך להתקין ויסטה.

פורסם
  • מחבר

אני אנסה תכף לשים כל פעם מודול אחד של זכרון ולראות אם זה ייתן להתקנה לרוץ, ואחרי זה אני גם כמובן אממש את האחריות ואחליף את זה שתקול לאחד תקין.

הוצאתי את הסטיק התקול והשארתי רק את התקין, וכמו שאתם יכולים לראות

<-------------------

ועכשיו יש לי שאלה קטנה. האם אפשר עכשיו לדחוף חזרה את הסטיק שהוא לא בסדר או שעדיף להחליף אותו?

עריכה: היי, למה זה לא התעדכן. טוב בכל אופן אני עכשיו על IE 7 על VISTA והתקנתי אותה בהצלחה, למקרה שלא הבנתם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים