עבור לתוכן

הציעו לכם\התקרבתם\עישנתם\השתמשתם פעם בחיים סמים?

Featured Replies

פורסם

לא עישנתי בחיים סמים וגם לא הציעו לי (ואני מכיר כמה אנשים שמעשנים סמים קלים, ואפילו אחד שנסע לקולומביה עם חברים גם בשביל הסמים, אבל גם הם לא הציעו לי. הם אמרו לי שהם מכירים אותי כאחד שלא יעשן, וזה נכון).

יש לי בן-דוד שעישן כמה פעמים סמים וזה גרם לתגובה כימית כלשהי במוח שלו שדרדרה קשות את התפקוד שלו (זה קרה לפני כ-6 שנים). הוא נכנס ויוצא מבית-חולים פסיכאטרי (מרצונו, כי הוא נכנס לדכאונות קשים) והוא לא יכול לתפקד מספיק טוב בשביל לעבוד או בשביל ללמוד (בן 30, גר עדיין עם ההורים וייגור איתם לתמיד כנראה. בלי חברה כמובן). אז זה מעלה את המודעות לסכנה, שלדעתי לא שווה את ההתנסות (ועבורי לחץ חברתי לא משפיע, אני לא נוח להשפעה. הגורם שיכול למשוך זאת החוויה, אבל מצד שני יש המון חוויות בחיים שלא ניסתי והם פחות מסוכנות, וגם יותר חוקיות, אז עדיף לעשות אותן).

פורסם

שלשום :hat:, אבל התחיל להימאס, כנ"ל לגביי אלכוהול וסיגריות.

ואין כל רע בסמים קלים, אם לא מגזימים בשימוש (אני מדבר על חום/ירוק), פעם בחודשיים-שלוש לא ידפוק אותך. אבל אני לא אוהב להסתובב עם האנשים שמעשנים את זה כל יום כמו נרקומנים...

והייתי אומר ש-60% מהמדינה עישנו/מעשנים...אפשר לקנות את זה בקיוסקים גם בחלק מהמקומות :P

פורסם

אמא שלי מעשנת, אז מאופן הדבר אני שונא עישון

לא נוגע בסיגריות, מנסה לא להתפתות (ובנתיים בהצלחה )

וגם לא נראה לי שאני אגע בסמים בחיים שלי...

למרות זאת, עם שתייה חריפה - אין לי שום בעיה :)

פורסם

האמת פעם ניסיתי חום.

לא האבתי בכלל וזה סתם יקר (קובייה קטנה 50 שקל) .

עדיף אלכוהול בהרבה יותר טוב .

אם עכשיו מציעים לי לנסות שוב ,

אני לא יסכים בגלל שזה לא כיף .

אין לי בעיה לשבת ליד חברים שמעשנים את זה כי הם יודעים שאני לא אוהב את זה אז לא מציעים לי .

אבל סיגריות אני כן מעשן .

פורסם

ביל קלינטון עישן מריחואנה אבל לא לקח לריאות.

פורסם

לא לא לא לא.

וחבל , מצד אחד הייתי רוצה לנסות ומצד שני אני קצת מפחד מהשפעות פסיכולוגיות...

פורסם

לא

אני ינסה מתישהו זה אני יודע הבעיה היא בעיקר הכסף (:

פורסם

כן,

מריחואנה, אסיד, אקסטות, מסקלין, אלכוהול, ניקוטין, קפאין, ווליום, חגיגת, טרוומין, אגוזי מוסקט, פראון וסלוויה.

Texas Faggott - Asagao

פורסם

דבר ראשון חשיש לא יקר והוא הרבה יותר זול מאלכוהול ... זה בתנאי שאתם מקושרים ויודעים מאיפה לקנות ושלא ימכרו לכם חרא... לשם השוואה לי אצבע עלתה 150 בערך שזה הספיק ל8-10 פעמים שאוכלים את זה ששמה הכמות יותר גדולה מעישון כי זה מתפרס על הרבה יותר זמן וזה יוצא הרבה יותר זול מאלכוהול ובטוח שהרבה יותר כיף

אני השתמשתי קצת והפסקתי אבל אני חייב להגיד שזה ממש כיף הרבה יותר מאלכוהול... אני אכלתי את זה בכלל כי אישית אני לא מעשן ואז ההשפעה של זה גם נמשכת לאיזה 6-8 שעות...

פורסם

סמים הם סמים כלומר כל דבר המעוות את המציאות / תודעה הוא סם מחלקם קשה יותר להיגמל ומחלקם קל יותר מאלכוהול וסיגריות ( וגם ניקוטין ) שהם סמים חוקיים קשה ביותר להיגמל , אישית אני לא אוהב את אל סם ואת הטקטיקה שהם נוקטים ואני חושב שהם מעט מגזימים אבל מי שצורך כל סוג של סם הוא אדם פוטינציאלי לסוגים נוספים ההבדל היחידי שאני רואה בשימוש בסמים הוא ההיתמכרות ולא ההגדרות" לחוזקו " או " קלותו " של הסם אני אישית חושב שהבעיה בסמים היא חוסר הדרכה והוצאה מחוץ לחוק ( צריך מעט יותר מידע לא משוחד על אחוז המשתמשים במקומות שבהם הסם חוקי לשימוש ביחס למקומות אשר בהם הסם אינו חוקי )

פורסם

אני מעשן מאז שהשתחררתי מהצבא לפני יותר מארבע שנים ואני חושב שעישנתי כמה קילו לפחות של ירוק וחום. עברתי כבר המון שלבים בעישון וזה כולל כמה "קטלות" (מצב שבו הסטלה הטובה הופחת ללא נעימה בכלל דומה להרגשה שיש כששוטים יותר מדי) והעישון הוא חלק מהחיים שלי. אני עובד 10 שעות ביום בעבודה פיזית וזאת הדרך שלי להירגע אחר יום עבודה. עד אוגוסט האחרון התנגדתי באופן מוחלט לסמים "קשים" אבל התוכנית של עושרת קוטלר "על סם" פתחה לי את העיניים ומאז התנסתי פעמים באקסטזי וMDMA ושלוש פעמים בLSD ומה אני אומר לכם? נגד סמים יש הרבה מעוד תעמולה ובורות של המחוקק וזה התחיל ארה"ב ארץ ה"חופש והנאורות". ב"יס דוקו" מדי פעם מראים תוכנית בשם "גראס" תראו אותה לפני שאתם מחליטים להגיב נגד העישון כי היא תענה על כל הסטיגמות שיש לכם בנושא ומומלץ גם לכאלה שרוצים לנסות פעם ראישונה היא תתן לכם מספיק ידע להחלית אם בה לכם לעשן או לא. סמים קשים יותר כמו ה MDMA ו ה LSD אני לא ממליץ לעשות בלי מלווה מנוסה מאוד שיהיה להדריך אותכם ולשמור אליכם. למידע נוסף פנו לויקיפדיה יש שם אחלה הזברים בהכל.

פורסם

אני חושב שנפסיק את הדיון הזה כאן, מחירים, המלצות? תשכחו מזה. לא בבית ספרנו.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים