עבור לתוכן

הציעו לכם\התקרבתם\עישנתם\השתמשתם פעם בחיים סמים?

Featured Replies

פורסם

השאלה שלי היא האם עישנתם או השתמשתם פעם בסמים?

או אם הציעו לכם

פורסם

כניראה שאתה הייתה על איזה מנה ביזמן כתיבת ההודעה לכן אני לא אתייחס לזה ברצינות

פורסם

אמממ...

פורסם

גם אם מישהו ישתמש\עישן\התקרב, אני לא ממליץ לו לרשום את זה כאן. :screwy:

פורסם

לא לא לא ולא :)

פורסם

אה נכון.

כי מחלקת הסמים תראה את ההודעה, ובעזרת האקרים הטובים בעולם, הם יקחו את הIP שלו, ינטרו את מיקמו באמצעות לווינים, יפרצו אליו הביתה ויעצרו אותו.

אני בכל מקרה עוד לא ניסיתי, אבל אני אומר שתמיד טוב להתנסות בדברים כל עוד הם לא גורמים נזק בלתי הפיך (סמים קלים לדוגמא)

פורסם
הציעו לכם\התקרבתם\עישנתם\השתמשתם פעם בחיים סמים?

מעולם לא,וגם לא בעתיד. גם לא אתן שאהיה בקרבת אנשים כאלו ולמזלי השכלתי לבחור חברים וידידות שדברים כאלו לא עולים להם בראש.

פורסם

יש חוק שאוסר על שימוש ד"א?

או שאסורה רק מכירה?

וד"א, גם אם תגיד לשוטר בפנים שאתה מעשן הוא כנראה לא יעשה שום דבר, המשטרה מפנה את הכוחות שלה בכל מקרה לסוחרים.

ולעניין:

בחיים לא "עישנתי" או משהו כזה.

האמת שבארץ פשוט מעולם לא הייתה לי ההזדמנות. :nixweiss:

כשהייתי בארה"ב נתקלתי בזה וכמו חברה הציעו לי להטרף אליהם, אבל ויתרתי.

יש סיכוי שבעתיד אני אנסה חשיש או משהו כזה, אני לא פוסל את זה לחלוטין. אבל בסך הכל- זה נראה לי דיי חסר טעם וטוב לי מאוד עם החיים שלי בלי זה.

פורסם

לא להכל, אבל יש מצב שאני אנסה בעתיד

פורסם

ניסיתי לעשן ג'וינט שלוש פעמים, זה נחמד ולא יותר.

לא נראה לי שאני אנסה שוב חוץ מאולי בטיול רציני בהודו או משהו.

לצורך העניין אני חושב שצריך לנסות ואני אישית לא נגעתי בכלום עד אחרי צבא ורק לצורך התנסות.

פורסם

נרגילות כיתה ח'-ט'... סתם ככה עם החבר'ה לעשות דאחקות שלא היה תקציב לאלכוהול [לא שזה תחליף כל כך טוב תאמת...]

אבל כבר שנים לא... אני "נקי" P=, בעיקר בגלל שרציתי לפתח כושר לקראת הצבא...

פורסם

אני אחלק את התגובה שלי ל2:

1) אם את\ה קטין\קטינה אז אל תתקרבו לזה או לכל דבר מזיק אחר (הכי מעפן - סיגריות!).

2) אם את\ה מעל 18 - תתעוררו לפחות חצי מדינה על סמים קלים (וכן יש דבר כזה ! במיוחד אם הם מזיקים פחות מאלכוהול או טבק !) לפני כמה זמן תפסו כמה עשרות טונות (!!!!) של סמים קלים בדרכם לארץ והודיעו שמעריכים את זה כ20% מהכמויות שמגיעות לארץ בשנה... לאן חשבתם שזה הולך ? להאכיל גמלים ? :silly: . לגבי סמים אחרים, אין לי מושג ואני לא מתכוון לחצות את הגבול הזה.

נ.ב.

לא יודע מה איתכם אני עם פסיכומטרי 725 עובד בתור מתכנת בכיר, וכן ניסיתי, ואני לא חושב שזה מזיק כמו ש"אל-סם" רוצים שתחשבו.

אין מה להגיד, זה מסוכן, אבל אם אין לכם יכולת להשתמש בשיקול דעת אז אתם בטיפול בכל מקרה, כמה כבר תידרדרו ? :-P

פורסם

נרגילות כיתה ח'-ט'... סתם ככה עם החבר'ה לעשות דאחקות שלא היה תקציב לאלכוהול [לא שזה תחליף כל כך טוב תאמת...]

אבל כבר שנים לא... אני "נקי" P=, בעיקר בגלל שרציתי לפתח כושר לקראת הצבא...

חחחח איזה ילד קטן ..

מה נרגילות זה לא נחשב לסמים בכלל :bash:

ואל תגעו בזה מנסיון זה לא כל כך להיט...

עדיף אלכוהול

פורסם

תתעוררו לפחות חצי מדינה על סמים קלים

תתפלאו כמה מהאנשים שממש קרובים אליכם מעשנים ( ואני לא מדבר על הפורום)

פורסם

2) אם את\ה מעל 18 - תתעוררו לפחות חצי מדינה על סמים קלים

איפה אתה חי ?

הרבה יותר מחצי , לפי דעתי בשכבת הגיל 18-35 איזה 3/4 מעשנים ... גם אם זה שכטה קטנה פה ושם ...

נרגילות כיתה ח'-ט'...

חח זה לא סמים בכלל מה קורה איתך ...

יש חוק שאוסר על שימוש ד"א?

או שאסורה רק מכירה?

יש חוק נגד שימוש, אבל אם אתה מעל גיל 18 אז 99% מהמקרים מתעלימים מזה, אבל אם אתה קטין ונתפס מעשן אתה בבעיה רצינית .. (תיק, צבא, הכל)

אז בקיצור אין בעיה עם גראס כל עוד אתה מעל גיל 18 ואתה יודע מאיפה החומר בא ( יש הרבה מגדלים שמרססים את הצמחים בחומרים כימיקליים מסוכנים כדי לתת השפעה יותר חזקה ... )

בכלל לפני דעתי זה צריך להיות חוקי, זה הרבה פחות מזיק מסיגריות וזה לא הופך אותך למסטול ברמה מסוכנת לציבור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים