עבור לתוכן

בעיה עם הודעת שגיאה הקשורה לרשת המקומית

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי בעיה שהתחילה לפני מספר ימים. אני גולש עם תשתית של בזק במהירות 2.5 ועם בזק בינלאומי. יש לי מודם רשת מסוג DSL 600E.

לפני מספר ימים האינטרנט התנתק מעצמו כמה פעמים. למחרת, זה קרה שוב אבל לא הצלחתי להתחבר אחרי זה. רק אחרי אתחול של המחשב וניתוק המודם מהחשמל, הצלחתי להתחבר שנית. כאשר לא הצלחתי להתחבר, הופיע לי אייקון קטן של שני מחשבים ועליהם משולש צהוב עם סימן קריאה והיה כתוב:

local area connection, limited or no connectivity

כאמור, אחרי ניתוק המודם מהחשמל, זה חזר לעבוד ונעלם האייקון.

האינטרנט עבד יפה כמה ימים, ומאתמול, שוב מופיע האייקון הזה, אולם האינטרנט עובד בסדר במקביל להופעת האייקון.

פרט נוסף שאולי קשור ואולי לא, הדבר המשמעותי היחידי שעשיתי פחות או יותר ממש לפני שהתחילה תופעת האייקון, הוא הסרה של אנטי וירוס AVG 7.5 והתקנה של AVG 8.0.

בתמיכה טכנית של בזק בינלאומי נאמר לי שהכל בסדר אצלם, בתמיכה של בזק, נבדק הנושא ונאמר לי שבעיקרון אני מקבל מידע מהמודם ( עשו לי ping למודם ), ונאמר לי שאם זה חוזר על עצמו, יש להחליף את המודם. כאמור, כרגע האינטרנט עובד.

רציתי לדעת האם יש סיכוי שכרטיס הרשת שלי לא בסדר ? ( הוא מובנה על לוח האם, לא נעים אם זו הבעיה )

מה עוד יכולה להיות הסיבה ואיך אני יכול לתקן אותה ?

אולי זו רק בעיה במערכת ההפעלה ( המחשב קצת כבד לאחרונה, בקרוב יהיה צורך בפירמוט )

האם זה קשור לאנטי וירוס ?

אשמח לכל דעה בנושא,

תודה

(-:

פורסם

קישוריות מוגבלת או חסרה זה רק אומר שכרטיס הרשת לא מקבל את כל הכתובות הרשת או חלקן מהDHCP של המודם שמקרה של שימוש בחייגן לא ממש משנה/משפיעה.

פורסם

הסרה והתקנה של הכרטיס רשת יפתור את הבעיה

אם תכנס למנהל ההתקנים ותחת מתאמי רשת תראה שהכרטיס שלך נקרא שמו בישראל realtek אז לא צריך את דיסק ההתקנה של לוח האם

אם הוא כל דבר אחר אז תריך לעשות הסרת התקנה ולהתקין מחדש

בזמן התקלה שלושת הנורות דולקות על המודם רצוף???

צריך לעקוב אחרי זה כי חוסר סינכרון בהחלט מצביע על בעייה במודם ולבקש מבזק איפוס למודם או מודם חדש מהבזק סטור

כמובן פילטרים יכול להיות הבעיה

תנסה גם לעשות פקודה שנקראת netsh

זו פקודה שמאפסת את כל רכיבי הרשת במחשב ואת הפיירוול+אתחול למחשב ולמודם אמור לפתור כל בעיית חיבור חסר

תעביר חיפוש בגוגול על netsh

אם יש פינג למודם תנסה גם לעשות חייגן חדש אם אין פינג למודם תבדוק איך הוכנס האייפי לlocal area connection שזה כרטיס הרשת שלך

תכניס אייפי ידני ותבדוק אם יש פינג

תנסה לשים בחייגן 1@1 ותבדוק אם אתה מתחבר לבזק תקין ומצליח להכנס לאתר שלהם במספרים

אם כן אז הבעיה במחשב

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

תודה !

סינכרון עם המודם בדרך כלל יש, לפני כמה ימים ניסיתי לעשות reset למודם, אבל הוא לא הגיב כשלחצתי על הכפתור שעושה זאת.

בינתיים החלטתי להתנתק מבזק, לאו דווקא בגלל זה, אלא בגלל בעיה אחרת שיש לי עם סקייפ שלא עובד, אז ביום ראשון HOT באים להתקין לי מודם שלהם. לפני זה אני אפרמט את המחשב ואתקין windows מחדש, ואז גם אתקין שוב את הדרייבר של כרטיס הרשת.

אם יהיו בעיות או אם הבעיה תחזור, אני אחזור לקבלת עיצה נוספת

בינתיים תודה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים