עבור לתוכן

איזו חנות נחשבת להכי זולה וטובה שקיימת היום בתחום המחשבים?

Featured Replies

פורסם

PIKA ההשוואה שלך ממש לא נכונה :nixweiss:

דבר ראשון עזוב את ה 2G, המחיר לא מעודכן, באמת ניראה לך שבסדרות זהות ה 2G יהיה יקר יותר מה 4G? חוץ מזה מי קונה היום 2G?

דבר שני, איך אתה משווה את ה XP ל A DATA? ה XP טובים יותר :nixweiss: (וזה עובדה).

דבר שלישי איך אתה משווה שלוש סדרות של MUSHKIN ל GSKILL PQ? ה GSKILL בקושי עובר את ה 1000MHZ בתזמונים של 5-5-5-15, ה EM באותה רמה כמו ה PQ וה HP וה REDLINE טובים מ EM. טיפה היגיון :bash:

חוץ מזה ש MUSHKIN בדרך כלל מביאים תזמונים לא משהו אבל ברוב המקרים אפשר לשפר אותם בלי לשנות את המתח, ה SP הזולים יכולים ב 1.9V לעבוד בתזמונים של 5-4-4-15 שזה בפרוש יותר טוב מרוב זכרונות ה VALUE. כמו כן הזיכרונות שלMUSHKIN דורשים 1.8V-1.9V בשביל לעבוד בתזמונים המצויינים (ואפילו עם שיפור קל) בזמן שה GSKILL דורשים 2V-2.1V

בקיצור ההשוואה שלך לא נכונה בכלל.

• תגובות 58
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^ :xyxthumbs:

וזה, בכללי, גם מה שאמרתי קודם לכן.

פורסם

אני לא מדבר על אוברקלוקינג.

הזכרונות בתדר המקור שלהם בתזמוני המקור שלהם, מחיר מול מחיר.

מה נותן תמורה לכסף בסטוק.

ה PQ של ג'יסקיל ברמה של EM? יש את ה HK של ג'יסקיל במחיר כמעט זהה, אותם אתה יכול להשוות ל HP.

אם אתה רוצה להתחיל לדבר על אוברקלוקינג, אני מעדיף להוסיף עוד גרוש ורבע ולקחת ריפר של OCZ (מה שרוב הדגמים גם יותר זולים מהמקבילים של מושקין בכל מקרה....)

לגבי ה A-data, לרוב הייתי מסכים איתך, אבל אל תזלזל ב Vietesta שלהם. הזכרונות האלו יכולים להפתיע.

בוא נגיד שכל מה שאמרת נכון- מדובר פה על 2-3 קיטים. זה לא נותן לך ביסוס לקבוע שההשוואה שלי, שמשווה בערך 12 קיטים, "בכלל לא נכונה".

לגבי מחירים לא מעודכנים, זה בהחלט אפשרי- אבל אין לי שום דרך לדעת עד שיעדכנו (ואם זה באמת לא מעודכן- ההשוואה באמת יכולה להפוך ללא רלוונטית)

אז עד שיעדכנו (אם יעדכנו), בוא נתייחס בבקשה למחירים שאנחנו כן יודעים (אם אתה מעוניין להתקשר לסקיי ולקחת את המחירים האולי עדכניים לקיטים שאתה חושד שיקרים מדי, אתה מוזמן לעשות את זה ואני אעדכן את הת'רד בהתאם)

ג'ו- תלמד איך לנסח תגובה. אני מכבד את מה ש Hugemouth כתב ומגיב לו כי הוא לפחות מפרט מה לא בסדר, לא כמוך שאומר "זה לא טוב" וזה הכל.

פורסם

אה, לו רק היית בודק מה שגוי בדבריך, במקום להפגין זלזול בוטה כלפי מי שהפנה את תשומת לבך לקיום השגיאות...

פורסם

אתה כנראה לא מבין שלא עוזר לי שמישהו מסב את תשומת לבי לקיום שגיאות כלשהן, כל עוד הוא לא נותן אפילו רמז קל או כיוון לגבי מה השגיאות יכולות להיות.

סתם דוגמה:

אני עכשיו אומר לך "צורת הנהיגה שלך לא נכונה", ושותק.

זה עוזר לך במשהו? זו ביקורת בונה בצורה כלשהי? תוכל להסיק מזה מסקנות ולשפר את הפגמים?

לא.

אז מה זה?

סתם מציק.

אין לי בעיה עם ביקורת, כל עוד יש תוכן לביקורת הזו, לכן אני מתייחס למגיב להודעות של hugemouth בצורה שונה לגמרי משלך. קרא את ההודעות שלך, קרא את שלו, תבין.

פורסם

מה בדיוק פעיל באתר הזה ? זה שהוא עוד זרוק על השרת לא אומר כלום ...

אבל אמרתי שאני לא בטוח למרות שיש לי בסיס חזק להאמין שאני צודק

יש להם אתר קצת יותר עדכני

www.foxpc.co.il

פורסם

יש קשר בין היבואן לחנות FOXPC (חוץ מזה שאולי הם קונים מוצרים מהיבואן הזה)?

פורסם

זה שהם אחד ליד השני לא אומר שזה אותו דבר, גם הגרעינים של "הכורדי הגרעיני" ושל עוד חברה מיוצרים באורה במקומות קרובים והגרעינים של הכורדי הרבה יותר טובים :lol: יכולל היות שבמקרה הם פתחו אתהחנות קרוב למיקום של היבואן הזה.

פורסם

יש להם אתר קצת יותר עדכני

www.foxpc.co.il

זה מה שאמרתי , השועלים זה גלובלטק זל , פשוט אנשים מסרבים להקשיב ...

פורסם

עדכון קצר- אני מאוכזב קשות ממושקין.

כמעט 48 שעות עברו, תשובה מהם לא התקבלה.

לשם השוואה, שלחתי מכתבי שאלה זהים (לגבי היבואנים) ל OCZ, ג'יסקיל, וקורסאייר, כמעט יום שלם אחרי המכתב למושקין.

זמני התגובה-

במקום הראשון, קורסאייר, עם זמן תגובה מדהים של שעתיים בלבד.

במקום השני OCZ עם זמן תגובה של 7 שעות

ובמקום השלישי ג'יסקיל עם זמן תגובה של 13 שעות.

אני מצדיע לשלישיה הזו על ההתייחסות הרצינית לכל שאלה שנשלחת אליהם.

לגבי התשובה של ג'יסקיל, גלובלטק לא היו כלולים בה- אבל גם פוקס פיסי לא.

פורסם

אתה יודע גלובל טק זה חברים של חיים :) ... שכנים שלו ... , תשאל אותו יספר לך קצת סיפורים .....

פורסם

עכשיו יהיה לי על מה לשאול שאני אוסף את הזכרונות שהזמנתי :smile1:

פורסם

מה ? אחרי כל הויכוח אתה לא לוקח מושקין מסקיי ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים