עבור לתוכן

איזו חנות נחשבת להכי זולה וטובה שקיימת היום בתחום המחשבים?

Featured Replies

פורסם

סקיי היא לא יבואנית רשמית של מושקין, תכנס לאתר הרשמי של מושקין ותבדוק לבד

<...>

אין שוק לזכרונות של מושקין בארץ הם יקרים מדי

1. ייתכן שאתר היצרן איננו מעודכן, בדיוק כפי שייתכן כי חלק מהיבואנים הרשמיים אינם מופיעים בו (מסיבות שונות).

2. בחודש האחרון, למשל, הציעה חב' SkyPC ערכה בנפח כולל של 4GB (בתצורת 2x2GB) בכ-358ש"ח - מחיר נמוך למדיי לעומת מחיר-השוק של מותגים אחרים, וזו רק דוגמה אחת, כך שאינני מוצא בסיס עובדתי לטענתך.

---

ובעניין העדפות הצרכן-המצוי בארץ : הצרכן המצוי בארץ אמנם בד"כ חושש מחידושים במוצרים בני-קיימא (למשל : ציוד מחשב), אך רק תנסה להציע לו מוצר בעל נתונים כמעט-זהים (או אף זהים לחלוטין), במחיר מוזל, ועם אחריות לכל החיים, והוא בד"כ יבחר במוצר הזול יותר... וכנ"ל לגבי הצעת מוצר עדיף, במחיר זהה (או דומה).

• תגובות 58
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בקטע של חנויות קשה להגיד את זה. לכל חנות יש מוצרים זולים יותר ויקרים יותר.

הנקודה היא למצוא חנות טובה שיחס המחיר/שירות שמקבלים בה טוב.

ולכן, בגלל שהחנויות האלו מפוזרות בארץ, אני שוב שואל את פותח הדיון- מאיזה איזור אתה?

אגב, שוקו, לגבי פוקס לא הייתי ממהר להגיד

חלקים משתלם לקנות אצלם, אבל יש דברים שהם פשוט תוקעים להם מחירים מבהילים-

לוחות אם אצלם יקרים בצורה מפחידה (ויש למישהו מושג למה? אין לזה שום סיבה)

ושוב- יש דברים זולים יותר ויש יקרים יותר, בכל חנות.

צודק 100 אחוז , כמובן שחנות תוכל לתת מחיר מועדף למוצר שהיא מייבאת עצמאית ישירות מהיצרן לעומת מוצר שעבר כמה וכמה ידיים.

אופק , תסביר פה לילדים איך *יבורי וחנויות אחרות עושות קומבינה על אנשים ...

נ.ב

מושקין זכרונות יקרים יחסית , סקיי מוכן לעבוד על אחוז ריווחיות מינמלי העיקר למכור כמות שיבושם לו , הרבה יותר משתלם לחנות למכור OCZ , GSKILL , KINGSTON מאשר להחזיק מושקין שגם ככה גם אנשים שטיפה מבינים לא מכירים ... זה מותג מת בארץ, פשוט ככה ..

עוד משהו קטן, אין שום סיבה בעולם שאתר היצרן לא יפרסם את הדיסטריביוטרים שלו, תכנס לכל אתר יצרן שנעה מייבאת ותראה שהיא רשומה , זה שהוא יכול להביא 10 קיטים בחודש לא הופך אותו ל" יבואן הרשמי " , יבואן רשמי מביא , עשרות ומאות קטים בחודש ...

פורסם

אל תזכיר לי אפילו אייבורי. פעם אחת נכנסתי לשם כמו מפגר, ויצאתי משם מזועזע. וזה בלי להזכיר בכלל שאם אתה רוצה חלקים שהם לא "CEON" או חרטה בסגנון, פתאום המחיר הרבה פחות יפה.....

לגבי מושקין בארץ- זה באמת מותג מת פה.

תעיפו מבט-

http://skypc.co.il/pl_products~15~.htm

למה לעזאזל שאני אשלם מחירים כאלו שאפשר לקנות בזול יותר OCZ/Gskill/Corsair? אין למושקין שום יתרון עליהם, כולם, כמו מושקין, מייצרים את ה PCB של הזכרונות ב 6 שכבות, ומשתמשים בצ'יפים איכותיים. אז למה סתם לשלם יותר? איפה ההצדקה לזה?

לגבי סקיי כיבואן רשמי- מנסיון, ברגע שנחתם חוזה, לא לוקח יום עד שמושקין מעדכנים באתר שלהם על נקודה חדשה שאפשר להשיג את המוצרים שלהם.

במזרח התיכון והמזרח הרחוק הם במצוקת ריסיילרים, הדבר האחרון שהם יעשו זה לעכב עדכון. (יודע מה, מילא לעכב שבועיים. 3 חודשים?)

ובכל מקרה, הרגע שלחתי מייל למושקין עם שאלה לגבי סקיי, תשובה אני אמור לקבל תוך 48 שעות, ואני אעשה קופי פייסט לפה. זה יפתור לנו את כל המשברים בנושא.

יש בהחלט אפשרות שסקיי מביא כמה יחידות פה ושם ומקובל אצל מושקין כלקוח קבוע, אבל מפה ועד יבואן רשמי- מי יודע.

עוד עד 48 שעות נקבל תשובה :xyxthumbs:

פורסם

מסכים עם כל מה שנאמר , יבואן רשמי צריך להיות מישהו עם גב כללי וכח קנייה, אחד שהיצרן לא יוותר עליו בשניה , תבוא למושקין תקנה 40 - 50 קיטים וגם אתה תהיה יבואן רשמי ...

פורסם

המחירים של ה MUSHKIN מאוד זולים.

ה VALUE שלהם נמכר ב 400 שקל (מידי פעם יורד ל 360), ה XP עולה 500 שקל (וזה באמת זיכרון מצויין ה 4G מגיעים ל 1150-1200MHZ שזה מאוד מכובד). גם ה HP וה EM שלהם נמכרים במחירים הוגנים.

איפה בפעם האחרונה ראית 4G בפחות מ 400 שקל?

פורסם

ZING!

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2704

עם יתרון זעום של היותם 5-5-5-15 במקום 18... (אני יודע שמעשית זה כלום, אבל כל הבדל ראוי לציון.)

בנוסף, המחירים בסקיי- למזומן

המחירים בנעה וכל חנות אחרת (כמעט) - כרטיס אשראי עד מספר תשלומים מסוים.

בהנחה ואתה משלם במזומן, המחיר בנועה הוא 373 ש"ח

בהנחה ואתה משלם בכרטיס אשראי, המחיר בסקיי הוא 402 ש"ח.

פורסם

ראשית, ה-OCZ OCZ2V8004GK הם עם תזמונים גבוהים מהמקובל (5-6-6-18 - כמפורט בדף המוצר באתר היצרן), ושנית, קיים הבדל של כ-17ש"ח (כאשר התשלום בכרטיס-אשראי) לעומת ערכה מקבילה מתוצרת Mushkin ב-SkyPC (עם תזמונים רגילים של 5-5-5-18).

פורסם

הרגע הסברתי למה ההבדל הוא לא פחות מ 10 ש"ח. אתה קורא בצורה סלקטיבית?

לגבי ה 5-6-6-18, קיבלתי.

בוא נגיד שיש ערכה אחת של מושקין שכן משתלמת.

מה לגבי השאר? ערכה אחת לא אומר שהזכרונות שלהם משתלמים. (והם לא.)

פורסם

אל נא בחופזה... הערך שם תוקן בדיוק דקה וחצי לאחר הפרסום.

ולגבי השאר - יעשה כל אחד את שיקולו, וסביר להניח שתוצרת Mushkin תימצא ככדאית לא פחות מהאחרות.

פורסם

עברתי עכשיו לאט על כל המחירים של כל הקיטים תוך כדי השוואה של קיטי DDR2 (כי זה מה שרלוונטי היום) לחברות אחרות.

התוצאה-

קיט מקביל של מושקין יקר בממוצע ב 20-30 שקלים, ומציע CL טיפה גבוה יותר (למשל בחלק מהקיטים מקבלים 4-5-4-18 שבקיט של חברה אחרת אפשר לקבל 4-4-4-15/12)

זה באמת לא יקר במיוחד, אבל אני עדיין לא רואה הצדקה לתוספת מחיר.

בכל מקרה, עכשיו בואו נחכה לראות אם סקיי היא בכלל יבואנית רשמית.

פורסם

האם קיימת מניעה להצגת ההשוואה שערכתה ? (ניתן לכלול טבלאות בהודעות כאן)

פורסם

עצלנות, עייפות. לא ישבתי וערכתי טבלה יפה בוורד, פשוט חיפשתי בשני טאבים במקביל.

טבלה תקבל מחר.

פורסם

אם סקיי היא " יבואנית מושקין בישראל " למה שאני לא אוכל לקנות מהן מוצרים אחרים של מושקין שהם לא זכרונות ...

אני רוצה עכשיו לקנות ספק של מושקין .... אני יכול ? ל-א !.. :bash:

פורסם

כי הם מייבאים רק זכרונות.

מה כל יבואן מיבא את כל החלקים? ה

פורסם

אהה הם יבואן רשמי אבל רק לזכרונות ? חחח :bash:

ונניח אני רוצה לקנות ספק של מושקין בארץ למי אני פונה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים