עבור לתוכן

איזו חנות נחשבת להכי זולה וטובה שקיימת היום בתחום המחשבים?

Featured Replies

פורסם

מה שאני מכיר זה KSP / FOXPC / SKYPC / פנדה (שבכלל לא זולה..)

מה עוד פיספסתי בדרך.

איזו נחשבתל..הכי זולה ול..הכי אמינה שיש?

תודה.

• תגובות 58
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם כבר הכנסת את KSP לרשימתך, ראוי להוסיף אליה גם את Ivory (ואמנם לעיתים יש לערוך שם פוגרום קטן כדי לקבל שירות, אך בד"כ בסוף מקבלים את השירות המבוקש ;))

ומלבד זאת, נראה לי שמקומו של נושא זה יכירנו בפורום "כללי", ולא בפורום "מפרטי מחשב".

פורסם

לכל חנות יש את הצדדים החזקים והחלשים שלה.

סתם לדוגמה, בזכרונות נועה מחשבים מציגים מחירים נמוכים משמעותית, במיוחד ב OCZ:

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=536

לעומת

http://skypc.co.il/sg_product~OCZ2RPR10662GK~15~0.htm

ומצד שני, עוד השוואה של אותו צמד חנויות על מוצר אחר:

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2994

http://skypc.co.il/pl_product~IE7200~3~0.htm

סה"כ, מה שחשוב יותר זה מאיזה איזור אתה. בכל איזור יש חנויות טובות עם מחירים מאוזנים יחסית שאפשר להמליץ עליהן, אין חנות אחת שהיא הכי זולה וטובה. אם הייתה, כולם היו קונים אצלם מן הסתם.

פורסם

^

Pika007, מה הסיבה להבדל המחירים ?

ההבדל בזכרונות מגיע לתוספת של 50%.

פורסם

אני ממליץ לך על TMS . פשוט יצא לי לקנות מכמה חנויות. והשרות אצלם הכי טוב . אפילו זה שמדבר איתך בטלפון מבין במחשבים די טוב. לא כמו חנויות אחרות. וגם שאתה מזמין משהו עד הבית הוא מגיע כמו אוצר.

פורסם

^

אם היה לי שמץ הייתי אומר לך. יום ראשון התקשרתי לוודא שהמחיר אצל נעה אינו טעות- והוא לא. הזמנתי את הזכרונות, מדובר במחיר פשוט מצחיק לזכרונות High end שכאלו.

ואם ההפרש בין פה לשם נראה לך מוגזם, קבל את המחיר המזעזע של פוקס פיסי-

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=67

פורסם

^

זה דיי פשוט נעה מייבאים בעצמם את OCZ

פורסם

נעה היא היבואן הרשמי בארץ, סקיי קונים מהם.

ועכשיו בוא נהיה הגיוניים-

אוקיי, סקיי קונים מהם.

כחנות שקונה מיבואן, הם קונים במחיר נמוך יותר ממה שאתה קונה בחנות.

......נראה לך הגיוני לנסות לעשות רווח של 200 שקל על מוצר כזה?

נעה היא יבואן רשמי של עוד כמה חברות, ויש חנויות אחרות שהן יבואניות ונעה קונה מהן, אבל הפרש כזה לא רואים כל יום.

פורסם

יש לך גם את FOXPC.

נ.ב. בקשר לזכרון- SKY מנגד מייבאים מושקין, שיש להם זכרונות מצויינים וגם OC עם צ'יפים טובים

פורסם

הסיבה היחידה שסקיי מייבא את מושקין ( את זה עוד צריך לבדוק ) היא כי נעה התחילה ולאחר תקופה ירדה מהעניין ... אין שוק לזכרונות של מושקין בארץ לא יעזור.

עריכה :

סקיי לא מייבא את מושקין הוא מחרטט ... אין ייבואן סדיר למושקין כרגע בארץ.

[br]פורסם בתאריך: 21.05.2008 בשעה 13:59:01

נעה היא היבואן הרשמי בארץ, סקיי קונים מהם.

ועכשיו בוא נהיה הגיוניים-

אוקיי, סקיי קונים מהם.

כחנות שקונה מיבואן, הם קונים במחיר נמוך יותר ממה שאתה קונה בחנות.

......נראה לך הגיוני לנסות לעשות רווח של 200 שקל על מוצר כזה?

נעה היא יבואן רשמי של עוד כמה חברות, ויש חנויות אחרות שהן יבואניות ונעה קונה מהן, אבל הפרש כזה לא רואים כל יום.

סקיי כמו המון חנויות אחרות עושות את טריק " אייבורי " הידוע לשמצה , קונות את העין של הלקוח במחיר נמוך לחלק מסוים, בדרך כלל מעבד , רוב האנשים לא מבינים במיוחד במחשבים והולכים עפי דגם המעבד כאינדיקציה לאיכות המחשב , החנות עושה את הכסף שלה על שאר החלקים ככה שבסופו של דבר המחיר יוצא פחות או יותר זהה למחשבים שלמים, כשמורידים מחיר למעבד סתם דוגמא אז צריך לתת מחיר גבוה יותר לזכרון .... ידוע מוכר אבל ככה זה עובד .

רוב האנשים לא מבינים בחומרה , ואם מבינים אז ממש מעט זה עובד רבותי .

פורסם

Proteous, אתה שוגה פעמיים, לדעתי :

פעם ראשונה, בקביעה שחב' SkyPC מראשל"צ איננה יבואנית רשמית של זיכרונות מתוצרת Mushkin, והיא כן - החל מ-19/02/2008 (בהנחה שהם לא משקרים - וכרגע אין כל סיבה טובה להניח שהם משקרים).

ופעם שניה, בקביעה ש-"הצרכן המצוי" בארץ לא מסוגל לערוך השוואת מחירים בסיסית (והוא כן - למיטב ידיעתי ונסיוני).

פורסם

באתר של MUSHKIN לא מוזכר יבואן לארץ חוץ מאייבורי (לא יודע למה הם כתובים שם אין להם בכלל לזכרונות של החברה).

בקשר למחירים של SKY, הם מדרך כלל הוגנים, המחירים של המעבדים לא בריצפה, בהרבה חנויות יש את המעבדים במחירים כאלה ואפילו נמוכים יותר. בכללי אם אתה קונה מחשב שלם הם יוצאים בערך אותו דבר כמו האחרים.

פורסם

Proteous, אתה שוגה פעמיים, לדעתי :

פעם ראשונה, בקביעה שחב' SkyPC מראשל"צ איננה יבואנית רשמית של זיכרונות מתוצרת Mushkin, והיא כן - החל מ-19/02/2008 (בהנחה שהם לא משקרים - וכרגע אין כל סיבה טובה להניח שהם משקרים).

ופעם שניה, בקביעה ש-"הצרכן המצוי" בארץ לא מסוגל לערוך השוואת מחירים בסיסית (והוא כן - למיטב ידיעתי ונסיוני).

סקיי היא לא יבואנית רשמית של מושקין , תכנס לאתר הרשמי של מושקין ותבדוק לבד , נעה מחשבים הייתה יבואנית מושקין עד לא מזמן , תאמין לי ( אני מלאתי את הטפסים לפני שנסגר החוזה .. ) , נעה ויתרה על זה מאחר ואין שוק לזכרונות של מושקין בארץ פשוט אין הם יקרים מדי ואנשים הולכים לכיוון GSKILL , לכיוון OCZ בגלל המחיר , קינגסטון שעכשיו נפלו ממש במחירים , ואני יכול להגיד לך עוד משהו , הצרכן המצוי יודע להיות חכם , אבל הרבה מאוד חנויות וכן , חנויות קטנות יותר שהשוק שלהן שונה מהשוק של חנויות גדולות כמו נעה \ פנדה \ סקיי וכו אלה חנויות מכולת , אני קורה להן, עושות קומבינות על גבי קומבינות , עזוב הרבה אנשים שופכים כסף על מחשבים שאני קורה להם פחי זבל, מאפרות וכו ......

אבל מה שאני כן מסכים הוא שהצרכן הולך ונהיה יותר ויותר חכם , אנשים יודעים להכנס למקומות כמו זאפ וכו להתייעץ לפני קניה , אבל יש עוד דרך ארוכה ....

מקומות כמו זה ופורומים אחרים ברשת תורמים למגמה והיא מאוד חיובית בעניי ...

פורסם

על מה שזול משלמים ביוקר.

תחשוב על המשפט הזה טוב טוב..

פורסם

בקטע של חנויות קשה להגיד את זה. לכל חנות יש מוצרים זולים יותר ויקרים יותר.

הנקודה היא למצוא חנות טובה שיחס המחיר/שירות שמקבלים בה טוב.

ולכן, בגלל שהחנויות האלו מפוזרות בארץ, אני שוב שואל את פותח הדיון- מאיזה איזור אתה?

אגב, שוקו, לגבי פוקס לא הייתי ממהר להגיד

חלקים משתלם לקנות אצלם, אבל יש דברים שהם פשוט תוקעים להם מחירים מבהילים-

לוחות אם אצלם יקרים בצורה מפחידה (ויש למישהו מושג למה? אין לזה שום סיבה)

ושוב- יש דברים זולים יותר ויש יקרים יותר, בכל חנות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים