עבור לתוכן

האם בדיוטי פרי נמכרים ציוד היקפי למחשב? אם כן האם המחירים זולים?

Featured Replies

פורסם

כמה מאמץ ובלבול שכל בשביל לחסוך במקרה הטוב שקלים בודדים על משהו שעולה מאות שקלים.... :screwy:

לא עדיף לך לקנות בארץ כמו בן אדם, גם לקבל אחריות נורמלית וגם לא להטריד סתם את כל העולם על הדרך?

"הדיוטי פרי" זה בארץ ואחריות על הרמקולים היא של חברת קרט. מספיק נורמלי לדעתי.

יש הרבה דברים יקרים ויש דברים במבצעים משתלמים, אם אתה מעודכן במחירים שווה לבדוק.

פורסם

אחריות מהדיוטיפרי היא כמו אחריות מאתרי המכירות הפומביות למיניהם (P1000, אולסייל וכו') - באופן עקרוני היא קיימת דרך היבואן, אבל אם תצטרך יום אחד להשתמש בה אתה תגלה שזה לא דבר כלכך סימפטי.

פורסם

בדיוטי פרי יש הרבה מציאות גם. לדוגמה - הרמקולים שלי,altec lansing fx6021 עלו גרושים - 200 דולר - לפני שנה

פורסם

או הדיוטי פרי...רק חבל שבחול האלכוהול עוד יותר זול!

ג'ק דניאלס - בארץ 260-300, בדיוטי פרי 150-170 בחול 100-120.

המבצעים היחדים שמשתלמים הם על שני בקבוקים מאותו סוג ב** דולר. ככה קניתי שני ליטרים של הנסי vsop ב90 דולר :)

חוץ מזה- הכל שם גניבה.

כן, ככה הביאו לי במתנה מהדיוטיפרי בקבוק ג'וני ווקר גולד לייבל שעולה בארץ לפחות 800שח, במבצע של קנה שניים וקבל שלישי במתנה.

פורסם

אחריות מהדיוטיפרי היא כמו אחריות מאתרי המכירות הפומביות למיניהם (P1000, אולסייל וכו') - באופן עקרוני היא קיימת דרך היבואן, אבל אם תצטרך יום אחד להשתמש בה אתה תגלה שזה לא דבר כלכך סימפטי.

שלא ישתמע שאני ממליץ על סקאל דיוטי פרי אדרבא כבדהו וחשדהו.

היתה לי בעבר בעיית אחריות עם סקאל, פניתי אליהם ומסתבר שיש להם סניף ליד קניון איילון, הגעתי והחליפו בלי שום בעיה.

לגבי מוצרי חשמל האחריות ממומשת אצל היבואנים בלבד לכן לא משנה ממי אתה קונה. שירות למזגן או מכונת כביסה תקבל רק אצל היבואן.

עכשיו לדוגמא קניתי בדיוטי פרי מעבד מזון עם אחריות של ניופאן במחיר של 200$ המחיר הכי זול לפי זאפ הוא 1200 ש"ח אז חסכתי בקניה 500 ש"ח שזה 42% הנחה מהמחיר הכי זול, משתלם לא?

פורסם
  • מחבר

זה נראה כאילו אתה טס כל שני וחמישי.

אשמח אם מישהו יוכל לענות על מה שרשמתי קודם:

השעון הנוכחי שלי נקנה מהדיוטי פרי CASIO ב50$ בשנת 2002.

האם שווה לקנות מהדיוטי פרי שעון CASIO ב50$ או ששוב בארץ יותר משתלם?

דאז אני זוכר שהמחיר שם היה אטרקטיבי, אחריות קיבלתי בסקאל דיוטי פרי. והשעון אחלה. אני איתו עד היום.

רק הרצועה (מין גומי קשיח) נקרעה לי פעמיים עם השנים [כל שנתיים וחצי בערך] והחלפתי אותה (בפעם השנייה הייתה בתחילת השבוע הזה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים