פורסם 2008 במאי 2017 שנים בספטמבר אני מתחיל קורס של 5 י"ח מתמטיקה,כי פישלתי בתיכון.בכל מקרה,יש למישהו איזו הצעה מה ללמוד,לעשות,משהו מועיל?
פורסם 2008 במאי 2017 שנים תלמד אולי פוטושום או פרימייר. ואני מתכוון לשבת וללמוד! לחרוש על כל MANUAL אפשרי
פורסם 2008 במאי 2017 שנים מחבר יש לי זיקה לתחום החומרתי...יש לי מיליארד תחומי עניין,יהיה קצת קשה לרשום את כולם פה,אני אשמח אם פשוט תציעו מה שעולה לכם.
פורסם 2008 במאי 2017 שנים מחשבים זה יפה טוב ומענייןאבל אני הייתי מציע לך לצאת קצת לפעילויות בחוץ:קורס צלילה,רכיבה על סוסים טיולים וטראקים ומה שבא לך
פורסם 2008 במאי 2017 שנים תלמד php\asp.net\c#\java\phyton\asm\flash\photoshop\premier\css\html\jsתלמד crip walk,break dance,ובכללי סגנונות ריקודתלמד hacking cracking תלמד לבשלחסר מה ללמוד?"
פורסם 2008 במאי 2017 שנים בן כמה אתה? בין תיכון לצבא? אחרי צבא? כי יש מלא מלא דברים שאפשר לעשות, ואני אשמח מאוד לייעץ לך מהטעויות שאני עשיתי
פורסם 2008 במאי 2017 שנים אני גונב קצת צומת לב.. אבל אני חושב שזה יעזור גם לשואל שפתח את הנושא..אני לפני צבא ואני מעוניין לעבוד כדי להרוויח קצת כסף שחשוב לי.. (לקנות אולי אוטו בהמשך, או דברים אחרים שימושיים..)יש למישהו רעיון מניסיום שלו לפני צבא? (יש לי חצי שנה חופש בערך)
פורסם 2008 במאי 2017 שנים יש מלא אפשרויות, יש לך ניסיון במשהו? אם יש לך רישיון לקטנוע אז שליח, אחלה כסף, אם יש לאחד ההורים אוטו חברה אז חלוקת עיתונים, כסף מעולה, עבודה קשה, מלצר, בריסטה, פיקולו, אבל קשה להתקבל למקומות טובים, בגילך זה בעיקר ארומה, או קומבינות יש עוד כלמני, זה מה שעולה לי בראש כרגע אתה גם יכול לעשות פסיכומטרי. עוד שאלה, לאן אתה הולך להתגייס?
פורסם 2008 במאי 2017 שנים מחבר אני אחרי צבא.אחת הבעיות שלי זה שאני שאנן לאללה,ולא הוצאתי רישיון בגיל 17.אז עכשיו אני קצת תקוע עם משרד הרישוי,עושים לי בעיות בגללל סיבות מפגרות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.