עבור לתוכן

עד כמה תשקיעו על מחשב?

Featured Replies

פורסם

שלום :)

כל אחד בוודאי שואל את עצמו כמה אני ישקיע על מחשב חדש, נכון?

אז בואו נומר שיש לבנאדם 10000 שקל למחשב חדש שיחזיק ל3 שנים והוא אומר חבל לי להשקיע את כל הכסף עכשיו, יותר טוב לחלק אותו ל2 ולקנות עכשיו ב5 אלף ועוד 1 וחצי ב5 אלף הנותרים ולקנות יותר טוב, נכון? לא נכון....

אני אומר שאם למשל הוא יקנה עכשיו GIFA 4 440 MX ב- 200 שקל בערך ועוד שנה וחצי במתאיים הנותרים כרטיס אחר יותר טוב שעולה עכשיו 400 שקל ועוד שנה וחצי יעלה 200, אז בעצם הוא בזבז אותו דבר! לא?

ואל תגידו לי שזה לא ככה שהמחיר משתנה ליותר זול או משהו כזה! כי זה בדוק על דוגמא של חבר שלי!

אז לא עדיף לקנות את היקר שעולה 400 שקל כבר עכשיו... ואני מדבר על בנאדם שיש לו 400 ביד!

מה שנאמר על ה-GIFA 4 זה נכון גם לגבי שאר החלקים במחשב!

מה אתם חושבים? מה אתם ההיתם עושים?

אני צודק/טועה?

פורסם

אני לא ממש מבין את המטרה של הדיון הזה, אבל לדעתי מדובר בשיקול דעת אישי שכל אחד עושה עם עצמו. אני אישית דוגל באותה שיטה כמוך, ואני מאמין שגם רוב המשתמשים באתר.

פורסם
  • מחבר

אין בדיוק מטרה לדיון!

מלא!!! אנשים חושבים על זה כל הזמן מתי שהם קונים מחשב, במיוחד אחרי שהם מגיעים לפורום הזה(זה דבר טוב).

תשים לב שאנשים אומרים אל תקנה ב- 10 או ב- 8 תקנה ב- 6-7 מקסימום כי זה סביר למחשב... אבל זה תלוי!

בוא נגיד שהמטרה של הדיון היא לתת לאנשים רעינות או פתרונות איך לבזבז את הכסף בצורה חכמה. סך הכל מטרה טובה :)

אני יודע שזה קשה לענות על זה אבל מי שחושב אחרת מוזמן לכתוב את דעתו בנושא!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים