פורסם 2008 במאי 2017 שנים ברצוני לקבל המלמה ל- Firewall חומרה ,הדרישות שלי מ- Firewall ,רק לחסום ולפתוח פורטים + לאפשר פורטים מסוימים מאיפים ספציפים.חשוב שהיה גישה לFirewall מרחוק ,כיוון שזה יושב בחדר שרתים ולא בקרבת יד,חשוב שהיה יציב ואמין! בנוגע לחיבורים ,1 WAN ו1LAN.אשמח לקבל המלצות!
פורסם 2008 במאי 2017 שנים תבדוק עם ספק האינטרנט שלך, עבור חיבורים עיסקיים הם בדר"כ נותנים כזה שירות (בתשלום) עם פיירוול חומרתי של צ'קפוינט, אני ודע שבזק בנלאומי ו-012 נותנות כזה שירות.
פורסם 2008 במאי 2017 שנים לא יודע למה לך לקנות חומרה אבל זה אולי יכול לעזור לך.http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=7267נ.באני כמעט בטוח שאין הגנה מהרשת החוצה אלא רק פנימה.
פורסם 2008 במאי 2017 שנים מחבר לא יודע למה לך לקנות חומרה אבל זה אולי יכול לעזור לך.http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=7267נ.באני כמעט בטוח שאין הגנה מהרשת החוצה אלא רק פנימה.ראיתי את זה זה עוד לפני שפרסמתי פה תהודעה ,אבל לא מפורט שם שום דבר על חסימת פורטים - מוזר.
פורסם 2008 במאי 2017 שנים כמה מחשבים?יש SBOX, יש fortigate...שים לב שעבור שירותים כמו סינון אתרים, אנטי וירוס, צריך לשלם רישיון שנתי בנוסף לעלות הראשונה
פורסם 2008 במאי 2017 שנים ראיתי את זה זה עוד לפני שפרסמתי פה תהודעה ,אבל לא מפורט שם שום דבר על חסימת פורטים - מוזר.אם אני זוכר נכון, חלק בלתי נפרד מצורת העבודה של FW הוא חסימת פורטים.אולי בגלל זה, לא צויין העניין.
פורסם 2008 במאי 2017 שנים מחבר כמה מחשבים?יש SBOX, יש fortigate...שים לב שעבור שירותים כמו סינון אתרים, אנטי וירוס, צריך לשלם רישיון שנתי בנוסף לעלות הראשונהזה לא בתקציב שלי ואמרתי שאני רוצה רק חסימת פורטים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.