פורסם 2008 במאי 1917 שנים האם ה NEC LCD2090UXI-BK עם ציפוי גלוסיי מבריק ??אם כן, זה חיסרון לטעמי.האם יש הבדלים מיוחדים בין ה HP LP2065 לבין ה NEC הנ"לאני מעוניין להזמין את אחד מהם מחו"ל . שניהם בערך באותו המחיר כאשר ה NEC הינו מסך מחודש וה HP חדש לגמרי. לא מתייחס לאחריות, לא מעניין אותי, מוכן לקחת סיכוןמבחינת נתונים נטו מי יותר מומלץ ?תודה מראש
פורסם 2008 במאי 1917 שנים מהם השימושים שלך במסך?ה-2090 הוא מהסדרה המקצועית של NEC, וככזה בין היתר הציפוי שלו הוא מט ולא מבריק.יש ביקורת עליו כאן.
פורסם 2008 במאי 2017 שנים מחבר שימושי המסך הם אינטרנט, אופיס, סרטים, תוכנות מקצועיות שונות (לאו דווקא גרפיות)לעיתים רחוקות משחק במחשב.אז ה NEC מומלץ יותר לדעתך ?? - בלינק שצירפת הוא לא בדיוק החמיא בסרטים ומשחקיםהשאלה עד כמה זה מפריע ומטריד... לצורך העניין מול ה HP או מול כל מסך TN אחר ?
פורסם 2008 במאי 2017 שנים בסה"כ בביקורת ה-NEC לא כיכב בשום תחום. אני חושב שאפשר ללכת על ה-HP בלי הרבה התלבטויות.
פורסם 2008 במאי 2017 שנים מחבר זה מה שאני חשבתי גם. חוץ מהעיצוב של ה NEC ה HP בעל תכונות ככל הנראה טובות יותר(כי יותר גרוע מזה לא יכול להיות).אם ככה , מדוע ה NEC מתומחר כ"כ גבוה פה בארץ וגם בחו"ל ?
פורסם 2008 במאי 2017 שנים לגרפיקאים שיש להם מכייל חומרה מדובר באופציה מצויינת. לשימושים אחרים אין לו יתרון גדול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.