פורסם 2008 במאי 1917 שנים מה אתם אומרים על זה? "פלסטיקה באיכות ירודה כולל קושי בנעילת המסך.אותיות המקלדת לא סטנדטיות ומבלבלותעכבר מגע גרוע מתחמם גורם להזעה וחוסר החלקה על המשטח.לא ניתן להגדיר לחצן אמצעי בלחצני העכבר.איכות שמע גרועה ביותרתחנת עגינה עם כבלמסך מבריק מדירגליות בתחתית המחשב דוקרות את הרגליים.ספק כח מגושם ומתחמם." *החוות דעת הועתקה מאחד המגיבים האדיבים בזאפ. + אולי זאת התשובה האמיתית למה המחשבים שלהם זולים?ולא בגלל שהם "חדשים בשוק הניידים" כביכול.
פורסם 2008 במאי 1917 שנים מב אני אגיד לך יש פה הרבה ביקורות אתה יכול לקרוא קצתלי יש אחד כ 5 חודשים ברור שיש דברים פחות טובים אבל מהתגובה שהבאת מצטייר שזה מחשב מעפן וממש לא אני קורע אותו וממש נהנה ממנו חבל על הזמן...אם יש לך שאלות ספציפיות אני אפרט לך בכייף..!רוב מה שנאמר שם לדעתי לא נכון..!
פורסם 2008 במאי 2117 שנים מספר מצומצם של חלקי החומרה מורכבים בארץ. לדוגמה: דיסק קשיח, זכרון ואולי גם נעבד וגם צורב.מסיבה זו המחשבים נמכרים ללא מערכת הפעלה.המסקנה: אין בקרת איכות. רק מי שמתקין מערכת הפעלה, יכול לדעת אם המחשב תקין או לאו. ולאחר מכן לבצע בדיקות לסוללה.
פורסם 2008 במאי 2217 שנים הפלסטיק בסדר מתחמם כן בצורה סבירה אני מאוד אוהב אותו אני משתמש בו כרגע אחלה מחשבתבקש לראות בחנות הפלסטיק לא גרוע בכלל אני מריץ עכשיו משחק קצת כבד כבר 3 שעות והוא חם אבל לא כזה רותח כמו בביקורות והייתי עם ניידים אחרים זה עוד כלום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.