עבור לתוכן

[בקשה] מחשב לאינטרנט ומשחקים ב 2.5K

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי, שכנעת אותי :)

למרות שמבחינתי לוח אם זה סתם משהו שמחבר בין כל החלקים...

שכל עוד הוא תומך במעבד הרצוי, תומך בזכרון הרצוי, יש לו את כל מה שצריך, אז מה רע?

בגלל זה אני לא מבין במה ערכת שבבים חדשה יכולה לעזור לי בהווה, או שאתה מתכוון שהיא תעזור בעתיד?

ד''א, מה אתה חושב על זה?

http://www.overclockersclub.com/reviews/xfx_9600_gt/8.htm

ההבדל ברזולוציה 1024X768

פורסם

לוח אם זה לא סתם דבר שמחבר בין רכיבי המחשב, כמו שספק הכוח לא נותן סתם חשמל לרכיבים.

ערכות שבבים מאוד חשובות, הם אלו שמעבירים בסופו של דבר את כל המידע שמגיע מהרכיבים במחשב.

שים לב שה-FPS על 86, אתה צריך לפחות 40 כדי לשחק בצורה נורמלית וללא קירטועים.

פורסם
  • מחבר

תודה!

בקשר לספק כח -

אם מסתכלים על המפרט שלך + OC למעבד עד 3.0GHZ

האם 400W יספיק ב 100% או שעדיף 450W ?

תודה

פורסם

אם אני הצלחתי לעשות OC ל-3.4GHz עם ספק 400W, אתה חושב שלא תוכל לעשות OC עד 3.0GHz עם 450W? :smile1:

ואני חושב שעדיף 450W, כי יש ביכולתך לקנות ספק כזה, אז כדאי...

פורסם
  • מחבר

היתי היום ב SKYPC.

התכוונתי לקנות את המפרט שלך. (רק מארז בצבע לבן עם כונן דיסקטים לבן)

סגרנו על כל הפרטים, אמרתי לו שיוסיף לי מאוורר למארז (50 שקל), ושיעשה לי OC עד ל 3.0 .

הוא אמר לי שהוא לא עושה OC אם לא קונים קירור למעבד כי הוא לא מוכן לעשות עם הקירור המובנה שיש במעבד.

אז לקחנו גם ARTIC COOLING FREEZER 7 PRO.

שאלתי אותו איך הוא עושה OC - הוא אמר שהם מעלים את התדירות קצת בכל פעם ובודקים אם המחשב קורס. אם הוא קורס אז מחזירים אחד אחורה וזו המהירות הסופית. אי אפשר לדעת לכמה זה יגיע. זה יכול להגיע ל 2.8, 2.9, 3.0, אולי מעל - אי אפשר לדעת. תלוי במעבד, וכמובן קצת בקירור.

הוא המליץ לי גם על 3CLUB, ה 9600GT OC, אבל זה עולה 100 ש''ח יותר...

בסוף בגלל שאני עומד לחזור לצבא ושאבא שלי לא הביא מזומן, החלטנו ללכת ביום שני הבא (כשאני אהיה זמין, אחרי הצבא) ולקנות את המחשב.

אני מתאר לעצמי שגם המחירים ירדו עד אז, ואולי לפי מה שאמרתי אתה תוכל להגיד לי עוד משהו שאשכיל ממנו.

תודה (:

פורסם

נכון והוא צודק, כדי להגיע לכזה OC, צריך קירור יותר טוב מהסטוק של אינטל.

לא הוספתי לך כי זה כבר עבר את התקציב בצורה משמעותית, אז חשבתי שבהמשך תרצה להוסיף את הקירור שצריך המעבד ל-OC.

טוב, "אם הוא קורס אז מחזירים אחד אחורה וזו המהירות הסופית" זה כבר פשוט עצלנות. כשהמחשב יקרוס הוא פשוט צריך להעלות קצת מתח למעבד כדי לעבוד בתדר יותר גבוה. ושוב אני אומר: עם ARTIC COOLING FREEZER 7 PRO ועם E7200 בטוח תגיע ל-3.0GHz.

אם אתה לא רוצה לעשות OC בעצמך ל-9600GT, אז אתה יכול לקנות את הגרסה הזאת, והקירור של 3DCLUB יותר טוב מהסטוק שבא עם הכרטיס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים