עבור לתוכן

צריך עזרה- וינדוס לפעמים עולה ,לפעמים לא.....

Featured Replies

פורסם

בימים האחרונים אני עד לתופעה מטרידה: הוינדוס עולה ,מגיע למסך שבו אני צריך ללחוץ על שם המשתמש שלי (לא יודע איך נפטרים מהמסך הזה-סתם מיותר מבחינתי),וכשאני לוחץ ,הוא לא מצליח להעלות את ההגדרות שלי ועושה RESRATRT .אחרי הריסטרט הוא מתחיל לבדוק את כונן C ומוצא כל פעם משהו אחר בתיקית local settings /temps וכותב לי :

"first allocation unit is not valid....the file will be truncated" או משהו כזה....ורק אחרי זה הוינדוס מצליח להעלות את ההגדרות שלי.בפעם הראשונה גם זה לא עזר אז לחצתי על F8 ובחרתי באפשרות של "last known configuration ...." לא כל כך זוכר במדויק ואז זה תיקן (או מחק) את הבאג שהיה בתיקיה local settings /temps ... חשבתי שנפתרה הבעיה ,אבל עכשיו היא מדי פעם חוזרת ...לא מבין מה זה :kopfpatsch: .......לא התקנתי SP3 אם מישהו תוהה.

תודה לעונים!

פורסם

לגבי בחירת שם משתמש:

תכנס להתחל>הפעלה ותרשום

control userpasswords2

ותוריד את הV מהדרישה להכניס סיסמא

auto_logon_vista_1.png

לגבי בדיקת הדיסק:

תכנס למצב בטוח ותריץ

chkdsk /f

ותפעיל מחדש את המערכת

הבדיקה הזאת אמורה להיות להספיק לפעם אחת אם היא מתבצעת כמו שצריך.

במידה ועדיין יש בעיות תשקול לבצע התקנת תיקון לחלונות.

פורסם
  • מחבר

תודה לך. לגבי ביטול מסך הכניסה,זה לא הולך לי ,כי כשאני מוריד את ה V אני מקבל דרישה לבחור שם משתמש וסיסמה....ורשומים לי שם שלושה שמות משתמשים: השם שלי,ועוד שני ADMINISTRATORS כמו שרואים בתמונה שצירפתי....ואין לי מושג על איזו סיסמה הם מדברים שם,ועל איזה משתמש מתיך השלושה...

-chkdsk /f אני אנסה לעשות עכשיו ונראה מה יצא.

במידה ועדיין יש בעיות תשקול לבצע התקנת תיקון לחלונות.

מה הכוונה ב"התקנת תיקון"? פירמוט והתקנה מחדש?

[attachment deleted by admin]

פורסם

תסיר את כל המשתמשים חוץ משלך זה יעבוד רק עם משתמש אחד.

התקנת תקיון=התקנה של חלונות בצורה תיקון reapair על המערכת הקיימת.

פורסם
  • מחבר

תסיר את כל המשתמשים חוץ משלך זה יעבוד רק עם משתמש אחד.

סליחה על הבורות,אבל איך אני עושה את זה,דרך ה User accounts? פשוט למחוק שם את שני הנוספים? ואח"כ המחשב לא יבקש סיסמה כמו בתמונה שצירפתי?

התקנת תקיון=התקנה של חלונות בצורה תיקון reapair על המערכת הקיימת.

לא מכיר דבר כזה.. :nixweiss:

לגבי בדיקת ה-chkdsk/ f , המחשב לא איפשר לי לעשות אותה במצב בטוח. קיבלתי את ההודעה הבאה:

Chkdsk cannot run because the volume is un use by another process.Would you like to schedule this volume to be checked the next time the system restarts?(y/n)

אז לחצתי על Y (למרות שלא הבנתי איזה תהליך רץ שם) ,וניסיתי להכנס שוב למצב בטוח. לקח למחשב ה-מ-ו-ן זמן. אולי 3 דקות,ואחרי זה המקלדת שלי לא פעלה.....אז ביצעתי את הבדיקה במצב רגיל וקיבלתי הודעה שהכל כשורה.....

פורסם

אתה יכול להסיר את שאר המשתמשים כי רק עם משתמש יחיד תוכל להגדיר שהכניסה תהיה אוטומטית.

פורסם
  • מחבר

הוא לא נתן לי להסיר את שני הנוספים,רק את ה guest . אז בטעות מחקתי את השם שלי!!!!! :kopfpatsch: ואח"כ הוא דרש סיסמה כדי שאוכל להכנס למחשב בכלל.....ניסיתי כל מיני סיסמאות ,והיה לי מזל שאחת הצליחה....בכל מקרה ,כל ההגדרות שלי נמחקו, במקום השם שלי הוא רושם ב-user accounts ADMINSTRATOR .....והוסיף לי ב documents and settings כל מיני חשבונות משונים -אחד עם השם שלי-מעניין מאיפה הוא זוכר אותו,ועוד שניים עם השם שלי בצירוף כל מיני אותיות ומספרים.....נראה לי שאצטרך לפרמט וזהו.

פורסם
  • מחבר

עדכון-אחרי נסיון להפטר מחשבונות המשתמש שנוצרו נכנסתי כ ADMINISTRATOR ועשיתי שיחזור מערכת והכל חזר על מקומו בשלום ללא פירמוט. רק ששתי בעיות נשארו:

1.למרות כל מיני נסיונות ווריאציות ,אני לא מצליח להפטר מהמסך הדורש ממני ללחוץ על שמי-אז ויתרתי וזהו....

2.עדיין חוזרת לפעמים הבעיה המקורית- היום הפעלתי את המחשב וכל פעם שלחצתי על שמי הוא לא הצליח להעלות את הוינדוס ,עשה ריסטרט,ופתח לי את המסך הכחול של בדיקת הדיסק ....שאחריו שוב הוינדוס לא עלה,וחוזר חלילה כמה פעמים.....ניסיתי להכנס ב safe mode אבל גם זה לא עלה....ניסיתי "last known configuration that worked" , וגם אז המחשב לא להעלות את ההגדרות וביצע ריסטרט. בסוף החלטתי (באחד הריסטרטים),לותר על בדיקת הדיסק,ואז להפתעתי הוינדוס עלה!

החלטתי לבצע בדיקת CHKDSK במצב safe mode ,אבל אז המקלדת לא פעלה.....העליתי את המקלדת הוירטואלתי של וינדוס וביצעתי את זה משם....למה המקלדת לא עלתה?...היא לא מחוברת ב USB .

3.הוצע לי לבצע "התקנת repair" לוינדוס. אפשר לקבל עצה איך עושים את זה ומה זה בעצם? אני מבין שזה כנראה ללא פרמוט ,אבל זה בטח מוחק לי מלא דברים....חוץ מזה מותקן לי SP2 ,ודיסק ההתקנה של הוינדוס הוא בלי....אז איך עושים את זה?

פורסם

התקנת תיקון לבצע רק בעזרת דיסק עם גירסה "חדשה" יותר של ווינדווס, או זהה. יש מדריך בסטיקי בפורום תמיכה טכנית איך לשלב SP בדיסק ההתקנה.

בשביל לבצע התקנת תיקון- מכניסים את הדיסק של ווינדווס, מעלים ממנו בוט, ועוקבים אחרי ההוראות. לא ימחק חומר, והתוכנות שמותקנות כרגע אמורות לעבוד אחרי התהליך.

פורסם
  • מחבר

התקנת תיקון לבצע רק בעזרת דיסק עם גירסה "חדשה" יותר של ווינדווס, או זהה. יש מדריך בסטיקי בפורום תמיכה טכנית איך לשלב SP בדיסק ההתקנה.

בשביל לבצע התקנת תיקון- מכניסים את הדיסק של ווינדווס, מעלים ממנו בוט, ועוקבים אחרי ההוראות. לא ימחק חומר, והתוכנות שמותקנות כרגע אמורות לעבוד אחרי התהליך.

תודה,כבר עשיתי עכשיו (לפני שקראתי את תגובתך),דיסק עם SP2 לפי המדריך הזה. אני מקווה שהוא יעבוד....(אגב,יש דרך לוודא שהדיסק שהכנתי אכן כולל SP? :s05:)

אבל מנסיוני (הלא גדול),בהתקנה של וינדוס,המחשב מבקש ממני לבחור את המחיצה עליה אני רוצה להתקין וינדוס,ואז הוא שואל לפי איזו שיטה לפרמט.כלומר,המחשב מפרמט את המחיצה....איך אני נמנע מזה?

בנוסף,(במידה ואבין איך לא לפרמט תוך כדי התקנה),האם המחשב משאיר גם את העדכונים שהורדתי אחרי שהתקנתי SP2?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים