עבור לתוכן

איזו כמות של מידע מקבלים בחבילת הגלישה דור 3 שחייבים לקבל עם הפלאפון?

Featured Replies

פורסם

ידוע לי שכשקונים מאורנג' או סלקום מכשיר דור 3, חייבים לרשות גם חבילת גלישה של דור 3 (גם אם לא נשתמש בה).

מישהו יודע כמה מידע מקבלים כאן? 30MB? 100MB? וזה לרוחב פס של 1.8Mb?

וכמה זה עולה?

תודה למי שיודע...

פורסם

באורנג' זה 150MB לWAP אם אני לא טועה, (אבל בתכלס אין שום הגבלה לWAP).

ובאורנג' ניתן לגלוש דרך נקודת גישה WAP לאתרים רגילים דרך המכשיר.

הפס זה לפי תמיכת המכשיר והרשת, בדור 3 זה 384KBPS, באורנג' בדור 3.5 זה 2.8MBPS מגבלת הרשת (אבל זה ישודרג בעתיד), והמגבלה השניה זה לפי מגבלת המכשיר (יש מכשירים שתומכים עד 1.4/3.6/7.2MBPS וכו').

פורסם

^ באורנג' זה 100MB, בדיוק אתמול דיברתי עם נציג על זה ..

פורסם

אז הם שינו בחזרה ל100, אני זוכר שרק יצא ה"דור השלישי של אורנג'" זה היה 100MB א"כב 2007 נידמה לי שינו את זה ל150MB, א"כ כך כבר לא עכבתי.

אבל תאמת זה לא משנה, הם כותבים את זה כדי שלא תתחיל לנצל את זה באמת, אני אישית ועוד כל מי שאני מכיר שעבר ת200MB, יודעים שאורנג' לא לוקחים על זה כסף.

פורסם

באורנג' זה 150MB לWAP אם אני לא טועה, (אבל בתכלס אין שום הגבלה לWAP).

ובאורנג' ניתן לגלוש דרך נקודת גישה WAP לאתרים רגילים דרך המכשיר.

מה זאת אומרת? כאילו דרך הנקודת גישה הראשונה (3GPORTAL) ברשימה לכתוב כתובת אתר רגילה?

זה בסדר אבל איטי מוות , לפחות אצלי (N76).

פורסם

תכתוב כתובת רגיל (HWZONE.co.il למשל) וכשזה שואל מאיזה נקודת גישה להתחבר תגיד 3G PORTAL.

זה איטי כי המהירות הקסימלית של דור 3 זה 384KBPS (משהו כמו 37 KB לשנייה) אם אתה רוצה משהו קצת יותר מהיר תוריד אופרה מיני 4.1 שהיא בברית מחדל מורידה תתמונות וכו' באיכות יותר נמוכה -> דפים שוקלים פחות -> הדף יורד מהר יותר (גם בא תתחבר ב3G PORTAL).

פורסם

מה זאת אומרת? כאילו דרך הנקודת גישה הראשונה (3GPORTAL) ברשימה לכתוב כתובת אתר רגילה?

זה בסדר אבל איטי מוות , לפחות אצלי (N76).

דווקא המהירות נסבלת לחלוטין לדעתי..

פורסם

גם כשאני מעלה טקסט בלבד לדעתי זה לוקח יותר מדי זמן.

זה למה אני משתמש לפעמים בגרסאת WAP של הפורום.

פורסם

שאלה - איך אתם יודעים שאתם מגיעים לסוף ה100 מגה ולא חורגים מהכמות למשל?

פורסם

^ באורנג' זה 100MB, בדיוק אתמול דיברתי עם נציג על זה ..

בתור נציג באורנג' אני יכול לאשר שחבילת הגלישה הבסיסית לדור השלישי באורנג' היא 150 מגה לגלישת WAP בלבד (כל גלישת נתונים או שימוש בנקודת גישה שאינה 3G PORTAL יגרור תשלום נוסף), אמנם נאמר ללקוחות שהחבילה היא 100 מגה אך בפועל ניתנים עוד 50 מגה נוספים כדי למנוע תלונות על חריגה מחבילת הגלישה. בכל מקרה זה לא מידע חסוי וניתן למסור אותו לכל לקוח.

אם אתם מעוניינים לדעת האם חרגתם מחבילת הגלישה ניתן להתקשר ל-1010* (שיחת חינם) ולשמוע את מצב החשבון העדכני כולל את הנפח שנותר בחבילת הגלישה או שניתן לבדוק זאת על ידי צפייה במצב חשבון עדכני באתר האינטרנט של אורנג'.

פורסם

גם במכשירי סימביאן (N76/N95/N73/6120/E65 וכו') יש LOG מעוד מפורט, וניתן לבדוק מתי כמה KB כמה זמן וכו' התשמשתה בכל פעם וזה גם לגבי שיחות וכל סוג תקשורת אחרת מהמכשיר.

פורסם

^ איפה הלוג? (יש לי 6120)

פורסם

ביומן.

אם אתה נכנס ליומן מהתפריט אז יש לך תפריט צדדי (יענו אתה לוחץ ימינה או שמאלה - לא ממש זוכר) אז יש לך לוג מפורט של כול פעולה שעשית בין אם זה שליחת SMS לשיחה נכנסת/יוצאת לבין אם זה גלישה.

פורסם

בסלקום אתה מקבל 100 מגה של WAP. אם יש לך מכשיר סימביאני אתה מקבל עוד 100 מגה של DATA. שזה אחלה ודי הציל אותי בצבא.

פורסם

מה זאת אומרת מאה מגה של DATA?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים