פורסם 2008 במאי 1817 שנים כמו שאתם יודעים בעוד שלושה ימים ישנה בגרות במחשבים. אני עושה 2 יחידות אחרונות פסקל. עכשיו בקטע של העיצוב תוכנה עקב מורה מטומטמת שלא לימדה כלום שנה שלמה ועוד כמה סיבות לא למדנו כמעט רשימה ומחסנית.אפשר לקבל מדריך לימוד כיצד ללמוד ולפתור תרגילים ברשימה. אין לי מושג איך כל הקטע פועל מאיפה להתחיל. את הפעולות אני מכיר הבעיה היא היישום. זה פשוט לא מובן.אם יש לכם מדריכים טובים ללימוד העניין הם יתקבלו בברכה. אני צריך עזרה בעיקר במחסנית ורשימה (50% מהבגרות).תודה!
פורסם 2008 במאי 1817 שנים להבין את הפעולות זה החלק הגדול לפי דעתי כל השאר זה הבנה של השאלה ויישומה לפי הגיון,אתה מבין את המשמעות של מחסנית ורשימה?ומקום מרשימה(pos_type) ודברים כאלה?
פורסם 2008 במאי 1817 שנים מחבר לגבי מחסנית אני מבין את העיקרון אבל לא איך אני מתחיל את הפיתרון. אני מאבד את עצמי בתחילת הפיתרון. לגבי רשימה ממש אין לי מושג כי פשוט לא למדתי את זה אף פעם...אני אודה לך אם תפנה אותי למקור שיכול להסביר הכי טוב את הפיתרון..
פורסם 2008 במאי 1817 שנים אני יודע מC# שיש בעצם "ממשק בסביבת עבודה" אותו אתה מכיר? קיבלת דף ובו הפעולות הללו?
פורסם 2008 במאי 1817 שנים אני למדתי מספר, ואני לא יודע איזה אתרים יש,אבל אתה יכול לנסות לראות בגרויות, ולחפש תשובות באינטרנט ודרך זה להבין.
פורסם 2008 במאי 1817 שנים שני ספרים:1. תבניות לעיצוב תוכנה - של חיים אברבוך2. הכנה לבחינות בגרות במדעי המחשב - 5 יח"ל הוצאת "מבט לחלונות"כמו כן אתה יכול להשתמש לתרגול באתר של הילה קדמן יש שם בגרויות ומתכונות שהיו בעבר, ופתרונות על חלקם:http://www.kadman.netהספר הראשון שהמלצתי לך עליו הוא המלמד, השניים האחרים בעיקרון תרגול.
פורסם 2008 במאי 1817 שנים אל תשכח שאתה יכול להיות עם חומר פתוח במבחן וזה אב טיפוס של החוברת שתצא שנה הבאה זה אמנם בסישארפ אבל אולי תמצא את זה שימושי : http://sites.huji.ac.il/science/stc/center/groups/OOP2006/Csharp/C-SHARP-BOOK.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.