פורסם 2008 במאי 1817 שנים ראיתי שה2253BW החדש של סמסונג תומך ב 1:1 pixel mapping.מה זה נותן אם אני לא רואה טלויזיה במחשב. משתמש בויסטה, תמונות, משחקים, טקטסים, אינטרנט ורואה סרטים. האם זה משנה משהו לגבי הצגת התמונות שצילמתי בדיגיטלית? ראיתי שכשאני פותח תמונות ב226BW מהדיגיטלית זה משאיר שוליים שחורים בצדדים. כך זה אמור להיות, כלומר אין פה עיוות - לא ? האם יהיה הבדל ב 2253BW?
פורסם 2008 במאי 1817 שנים אני לא מכיר תוכנה לצפייה בתמונות שמשנה את הרזולוציה שכרטיס המסך מוציא בזמן שאתה צופה בתמונות.
פורסם 2008 במאי 1817 שנים מחבר אז אתה אומר שבכל מקרה המחשב יציג תמונות ללא עיוות, גם בלי ה pixel mapping 1:1 ?פשוט לא כ"כ הבנתי מה אתה אומר. מצטער.
פורסם 2008 במאי 1817 שנים עיוות נוצר רק כשאתה לא משתמש ברזולוציה הטבעית של המסך. תוכנות צפייה בתמונות מותחות את התמונה אבל לא משנות את הרזולוציה של התצוגה.
פורסם 2008 במאי 1817 שנים מחבר בקיצור אם אני עובד על NATIVE RESOLUTION של המסך והתוכנה לא מותחת את התמונות(בהנחה שיש לי תוכנה כזו, אני חושב שהתוכנה של ויסטה לא מותחת את התמונות אוטומטית...?) אז אין עיוות בהצגת התמונות ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.