פורסם 2008 במאי 1717 שנים מצאתי היום על המדרגות בפינות 2 עכבישים מאותו סוג, צבע שחור עם סימנים אדומים. התכופפתי בשביל לבדוק אם אני מזהה, ואז ראיתי סימן מוכר בצבע אדום, דומה לשעון חול. את התמונות צילמתי ממש עכשיו, תנאי תאורה זבל והעכביש לא בדיוק "דיגמן" כמו שצריך, אבל זה מה יש מישהו יכול לאשר האם זה אכן אותו יצור נתעב, או האם יש מין עכבישים שדומה לו בצורה כ"כ מטעה? תודה מראש למי שמצליח לזהות, אם בכלל אז מה אתם אומרים, הגיע הזמן להזמין מדביר? 2 על 2 מדרגות סמוכות, נראה לי כמו יותר מצירוף מקרים.
פורסם 2008 במאי 1817 שנים תסתכל פה,וגם פה,אולי זה יעזור לך להחליט.אלמנות שחורות הן מסוכנות מאד.קשה למות מעקיצה שלהם אבל היא גורמת לכאבי תופת.אגב, כשצילמת אותם הם היו חיים או מתים?
פורסם 2008 במאי 1817 שנים כן נראה לי שזה אלמה שחורה.הייתה לחבר שלי אחת שהוא גידל בבית היא קטלנית.תזמין מדביר זה עכביש מסוכן וזה באמת לא נראה כמו צירוף מקרים .מציע להזמין מדביר דחוף חבר לי לקח את הביצה הזאת או השק הזה (מאיפה שיוצאות האלמנות הקטנות) ושם את זה בתוך צינצנת אחרי היה בצינצנת בערך 50 אלמנות קטנות אם לא יותר.
פורסם 2008 במאי 1817 שנים מציע להזמין מדביר דחוף חבר לי לקח את הביצה הזאת או השק הזה (מאיפה שיוצאות האלמנות הקטנות) ושם את זה בתוך צינצנת אחרי היה בצינצנת בערך 50 אלמנות קטנות אם לא יותר. כן,הן מתרבות בקצב מהיר מאד.
פורסם 2008 במאי 1817 שנים לא נראה לי שזו אלמנה שחורה, שעון החול של האלמנות נראה ממש מושלם (http://ראה פה) בתמונה שלך זה נראה כמו מעויינים יותר
פורסם 2008 במאי 1817 שנים מחבר אין עקרבים בסביבה, אני מהצפון.שצילמתי את התמונות, כפי שאתם רואים, העכביש היה חי עד מאוד ותלוי על הרשת שלו. שוב אני שואל בשביל לוודא לפני שאנחנו קוראים למדביר שימצא את שק הביצים שאולי שוכן לו איפושהו בבית-האם יש עכביש שדומה בצורה מטעה לאלמנה שחורה, עם סימון קצת שונה?אגב, עכבישים יש פה בשפע. בכל הצורות ובכל הגדלים. הרבה מאוד זאבנים, אבל למדנו לחיות איתם, הם בד"כ לא מציקים ולא נתקעים במקומות נגישים, בנוסף לעובדה שרק פעמים בודדות רואים אותם בתוך הבית.Teatime- התמונה שלי ממש גרועה, אבל החלק התחתון נראה כמו משולש מושלם, החלק העליון נראה יותר כמו מעוין. לפי הערך בויקיפדיה הסימון יכול להשתנות קצת, זה למה אני מחפש עכביש אחר שעונה לתיאור שלי, ואני מקווה שיש אחד.לפי הגודל של אלו שפה, אם זו אלמנה שחורה, מדובר בכאלו שהגדילה שלהן עוד לא הושלמה.
פורסם 2008 במאי 1817 שנים מחבר תודה לכל מי שעזרהרגע וידאתי, זו אכן אלמנה שחורה (מצאתי ברשת שלה עכביש מת זהה במבנה וקטן יותר- עונה בול לתיאור של הזכר.)מצד שני, זה אומר שיש לי עוד קצת זמן עד שיהיה שק ביצים (אם בכלל)מחר אני אדאג לסלק את הטורדניות האלו מפה.
פורסם 2008 במאי 1817 שנים בהצלחה.בכל אופן עד מחר תיזהר.גם כשאתה קם בבוקר תנער את הנעליים לוודא שאין שם משהו...
פורסם 2008 במאי 1817 שנים חח אין מצב שהייתי נרדם עם כזה דבר ברדיוס של ק"מ ממני ... טוב, אחרי הכל אני גר בת"א ולא בצפון .. ד.א, מאיפה אתה בצפון?
פורסם 2008 במאי 1817 שנים מחבר נעלים? בקיץ? לא אצלי בקיצור, אחרי שמחר אני אשים את הטורדניות האלו באיזשהו כלי אטום אני אצלם תמונה באיכות גבוהה יותר, אם כבר, ואז אדאג לזרוק אותן כמה עשרות/מאות מטרים מפה... ואני מרמת ישי.
פורסם 2008 במאי 1817 שנים אני בחיים לא יכולתי להרדם אם היו מוצאים דבר כזה בבית שלי, לך תדע אולי יש איזה ביצות איפשהו בבית :s05: האיתי הולך בבית עם איזו חליפת חלל או משהו
פורסם 2008 במאי 1817 שנים אני לא מבין למה אתה לא מוציא כפכף והורג את זה "אני אטפל בזה אחר כך" תוציא כפכף וזהו הבעיה נפתרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.