עבור לתוכן

עזרו לי לוודא האם היצור המבעית הזה הוא אכן אלמנה שחורה

Featured Replies

פורסם

מצאתי היום על המדרגות בפינות 2 עכבישים מאותו סוג, צבע שחור עם סימנים אדומים. התכופפתי בשביל לבדוק אם אני מזהה, ואז ראיתי סימן מוכר בצבע אדום, דומה לשעון חול.

את התמונות צילמתי ממש עכשיו, תנאי תאורה זבל והעכביש לא בדיוק "דיגמן" כמו שצריך, אבל זה מה יש

מישהו יכול לאשר האם זה אכן אותו יצור נתעב, או האם יש מין עכבישים שדומה לו בצורה כ"כ מטעה?

תודה מראש למי שמצליח לזהות, אם בכלל

bw1dw8.jpg

bw2op1.jpg

אז מה אתם אומרים, הגיע הזמן להזמין מדביר?

2 על 2 מדרגות סמוכות, נראה לי כמו יותר מצירוף מקרים.

• תגובות 30
  • צפיות 8.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני בטוח ב90% שזו אלמנה שחורה... ובמקומך לא הייתי ישן בנוחות הלילה :nixweiss:

פורסם

תסתכל פה,וגם פה,אולי זה יעזור לך להחליט.אלמנות שחורות הן מסוכנות מאד.קשה למות מעקיצה שלהם אבל היא גורמת לכאבי תופת.אגב, כשצילמת אותם הם היו חיים או מתים?

פורסם

כן נראה לי שזה אלמה שחורה.

הייתה לחבר שלי אחת שהוא גידל בבית היא קטלנית.

תזמין מדביר זה עכביש מסוכן וזה באמת לא נראה כמו צירוף מקרים .

מציע להזמין מדביר דחוף חבר לי לקח את הביצה הזאת או השק הזה (מאיפה שיוצאות האלמנות הקטנות) ושם את זה בתוך צינצנת אחרי היה בצינצנת בערך 50 אלמנות קטנות אם לא יותר.

פורסם

מציע להזמין מדביר דחוף חבר לי לקח את הביצה הזאת או השק הזה (מאיפה שיוצאות האלמנות הקטנות) ושם את זה בתוך צינצנת אחרי היה בצינצנת בערך 50 אלמנות קטנות אם לא יותר.

כן,הן מתרבות בקצב מהיר מאד.

פורסם

חפיף.. לפחות הם יטפלו בעקרבים שבבית..

פורסם

לא נראה לי שזו אלמנה שחורה, שעון החול של האלמנות נראה ממש מושלם (Image:Black_widow_ventral_1370.jpghttp://ראה פה)

בתמונה שלך זה נראה כמו מעויינים יותר

פורסם
  • מחבר

אין עקרבים בסביבה, אני מהצפון.

שצילמתי את התמונות, כפי שאתם רואים, העכביש היה חי עד מאוד ותלוי על הרשת שלו.

שוב אני שואל בשביל לוודא לפני שאנחנו קוראים למדביר שימצא את שק הביצים שאולי שוכן לו איפושהו בבית-

האם יש עכביש שדומה בצורה מטעה לאלמנה שחורה, עם סימון קצת שונה?

אגב, עכבישים יש פה בשפע. בכל הצורות ובכל הגדלים. הרבה מאוד זאבנים, אבל למדנו לחיות איתם, הם בד"כ לא מציקים ולא נתקעים במקומות נגישים, בנוסף לעובדה שרק פעמים בודדות רואים אותם בתוך הבית.

Teatime- התמונה שלי ממש גרועה, אבל החלק התחתון נראה כמו משולש מושלם, החלק העליון נראה יותר כמו מעוין. לפי הערך בויקיפדיה הסימון יכול להשתנות קצת, זה למה אני מחפש עכביש אחר שעונה לתיאור שלי, ואני מקווה שיש אחד.

לפי הגודל של אלו שפה, אם זו אלמנה שחורה, מדובר בכאלו שהגדילה שלהן עוד לא הושלמה.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל מי שעזר

הרגע וידאתי, זו אכן אלמנה שחורה (מצאתי ברשת שלה עכביש מת זהה במבנה וקטן יותר- עונה בול לתיאור של הזכר.)

מצד שני, זה אומר שיש לי עוד קצת זמן עד שיהיה שק ביצים (אם בכלל)

מחר אני אדאג לסלק את הטורדניות האלו מפה.

פורסם

בהצלחה.בכל אופן עד מחר תיזהר.גם כשאתה קם בבוקר תנער את הנעליים לוודא שאין שם משהו...

פורסם

חח אין מצב שהייתי נרדם עם כזה דבר ברדיוס של ק"מ ממני ...

טוב, אחרי הכל אני גר בת"א ולא בצפון ..

ד.א, מאיפה אתה בצפון?

פורסם
  • מחבר

נעלים? בקיץ?

לא אצלי :smile1:

בקיצור, אחרי שמחר אני אשים את הטורדניות האלו באיזשהו כלי אטום אני אצלם תמונה באיכות גבוהה יותר, אם כבר, ואז אדאג לזרוק אותן כמה עשרות/מאות מטרים מפה...

ואני מרמת ישי.

פורסם

אני בחיים לא יכולתי להרדם אם היו מוצאים דבר כזה בבית שלי, לך תדע אולי יש איזה ביצות איפשהו בבית :s05:

האיתי הולך בבית עם איזו חליפת חלל או משהו :S

פורסם

אני לא מבין למה אתה לא מוציא כפכף והורג את זה

"אני אטפל בזה אחר כך" תוציא כפכף וזהו הבעיה נפתרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים