פורסם 2008 במאי 1817 שנים תסתכלו באתר של נענע 10 יש שם הכול לפני הגמר לא סבלתי את מנו וואלה עכשיו אני מצטער שהוא לא זכה היחיד שהגיע לו ואם לא לו אז לנועם למה פרחות תמיד יוצאות ווינריות למה ובקשר להצבעות רק באמצע התוכנית אמרו שרק במידה ויהיה תיקו אז ההצבעות של הקהל בבית ישפיעו בתחילת התוכנית שאמרו שאפשר להתחיל לשלוח לא אמרו את זה בכול מקרה מי ששולח הוא טמבל
פורסם 2008 במאי 1817 שנים זה באמת התנהגות מגעילה לדעתי!היא צריכה לפחות להתחלק עם נועם בחלק מהכסף!אחרי הכל זה רק משחק ואם נועם לא היה נותן לה את שרשרת החסינות היה לו סיכוי לזכות בגמר בעצמו!כן, אבל נועם עשה את המהלך הזה כדי להגדיל את הסיכויים שלו. כך למשל (סתם דוגמה) אם לפני נתינת השרשרת היו לו 100% סיכוי להגיע לגמר ו-ר50% לזכות בגמר (50% סיכוי לזכות במשחק), אז אחרי שהוא נתן את השרשרת היו לו 90% להגיע לגמר (כי גם ככה הרוב לא סבל את מרינה ואף אחד לא כעס על נועם) ו-60% לזכות בגמר (54% לזכות במשחק). ולמה שהיא תתרום חלק מהכסף? אם מישהו מכם נגיד היה ממלא ווינר וזוכה ב-1,000 שקל - הוא היה תורם נגיד 300 שקל לצדקה? לא נראה לי. דן ידע שהסיכויים שלו לזכות הם 0%, אז עדיף להגיד שהוא יתרום חצי מהכסף וכך נגיד לעלות את הסיכויים שלו ל-5% (כי 5% לזכות ב-500,000 עדיף על 0% לזכות ב-1,000,000). [br]פורסם בתאריך: 18.05.2008 בשעה 16:29:58ריפר,הרכב שווה 450 והם מקבלים 650 קש, או משהו בסגנון.לא, הפרס הוא 1,000,000 שקל, לא 1,100,000.
פורסם 2008 במאי 1817 שנים נועם יצא דביל , אם הוא היה נותן את השרשרת חסינות למרינה , הוא היה עולה לגמר עם דן ומרינה , ואז הוא בטוח היה מנצח , כי המושבעים שונאים את מרינה.
פורסם 2008 במאי 1817 שנים לא יודע מה איתכם אבל נהנתי לראות את ויקה. אאחחח היא אחת שווה שגם מגיע לה לזכות! ראינו אותה כבר באי איך היא נראת בעע. ועוד בלי שכל.
פורסם 2008 במאי 1817 שנים אני רוצה לדעת למה לעזאזל הטלוויזיה הישראלים צריכה להרוס כל פורמט נורמלי שהם קונים...הם פשוט היו צריכים לעקוב אחרי הפורמט המקורי כמו תוכים... הרייטינג היה בא לבדכמה שאתה צודק..
פורסם 2008 במאי 1817 שנים הוא נתן הרצאה כן על דן , בקיצור עקץ את כולם תסתכל בערוץ 10 , נתן הרצאה של פסיכי , אמרו גם שדן נתן לו כפה או משהו בסוףלא יודע , סתכל באתר של נענעתן קישור, אני לא מוצא אותו.ראינו אותה כבר באי איך היא נראת בעע. ועוד בלי שכל.למה, היא נראית פגז אולי היא צריכה קצת יותר בשר... אבל לא חסר לה גוף ופנים יפות! 8)
פורסם 2008 במאי 1817 שנים אתה מגזים היא בכלל לא רזה מקל [לא שזה יפה] . אבל איך שהיא מדברת וגם די מפגרת לא יודע איך אפשר לצאת איתה.
פורסם 2008 במאי 1817 שנים אתה מגזים היא בכלל לא רזה מקל [לא שזה יפה] . אבל איך שהיא מדברת וגם די מפגרת לא יודע איך אפשר לצאת איתה.לא יודע איך זה לצאת איתה מה שבטוח הייתי רוצה את זה
פורסם 2008 במאי 1817 שנים לא יודע איך זה לצאת איתה מה שבטוח הייתי רוצה את זה חחח לצאת סבבה אבל להתחתן לא . [כי היא טיפשה]. אז מה רועי לא ראינו אותך די זמן? שמעתי טסת לירח לבדוק אם יש חייזרים
פורסם 2008 במאי 1817 שנים אתה לא יכול לקבוע שהיא טיפשה,אתה לא מכיר אותה ולא אניבקשר לחייזירים חח אין לי כוח להכנס לזה אחי
פורסם 2008 במאי 1817 שנים בתור מערציץ של הישרדות הגירסה האמריקאית אני פשוט מתביש בגרסה הישראלית. יש כל כך הרבה הבדלים בין השתים שקשה לי אפילו עם זה שהם חולקים את אותו השם. אגב גם על המקור יש הרבה ביקורת ולא חסר סיפורים על בימוי של סצאנות אבל שם לפחות נשמר הטוהר של המשחק בכל מה שקשור במנצח, שם ההצבעה האחרונה היא מיד בתום מועצת השבט האחרונה והמושבעים באמת מצביעים לפי הרגש וההיגיון שלהם והרבה פחות משפיעים אחד על השני אם בכלל ורק אחרי שנבחר המנצח פותחים את כל המשחק לדיון בין המשתתפים על מה שהיה. אין לי מילים לתאר במלואה את האכזבה שלי ממה שעסו פה בארץ.
פורסם 2008 במאי 1817 שנים דווקא אני חושב שהמודל של אי המתים ושלושה מתמודדים בגמר (יותר מתח בגמר) זה שיפור לעומת הגרסא האמריקאית... אמנם הביצוע דפוק-משהו אבל נו...דרך אגב, הקטעים עם קפון והקטע שזו ארץ שואל "אז להאמין לעיתונים?" כמו מפגר היו אדירים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.