עבור לתוכן

השרדות- סיום הסיוט

Featured Replies

פורסם

תסתכלו באתר של נענע 10 יש שם הכול

לפני הגמר לא סבלתי את מנו

וואלה עכשיו אני מצטער שהוא לא זכה

היחיד שהגיע לו

ואם לא לו אז לנועם

למה פרחות תמיד יוצאות ווינריות למה :s07:

ובקשר להצבעות רק באמצע התוכנית אמרו שרק במידה ויהיה תיקו אז ההצבעות של הקהל בבית ישפיעו

בתחילת התוכנית שאמרו שאפשר להתחיל לשלוח לא אמרו את זה

בכול מקרה מי ששולח הוא טמבל

• תגובות 72
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה באמת התנהגות מגעילה לדעתי!

היא צריכה לפחות להתחלק עם נועם בחלק מהכסף!

אחרי הכל זה רק משחק ואם נועם לא היה נותן לה את שרשרת החסינות היה לו סיכוי לזכות בגמר בעצמו!

כן, אבל נועם עשה את המהלך הזה כדי להגדיל את הסיכויים שלו. כך למשל (סתם דוגמה) אם לפני נתינת השרשרת היו לו 100% סיכוי להגיע לגמר ו-ר50% לזכות בגמר (50% סיכוי לזכות במשחק), אז אחרי שהוא נתן את השרשרת היו לו 90% להגיע לגמר (כי גם ככה הרוב לא סבל את מרינה ואף אחד לא כעס על נועם) ו-60% לזכות בגמר (54% לזכות במשחק).

ולמה שהיא תתרום חלק מהכסף? אם מישהו מכם נגיד היה ממלא ווינר וזוכה ב-1,000 שקל - הוא היה תורם נגיד 300 שקל לצדקה? לא נראה לי. דן ידע שהסיכויים שלו לזכות הם 0%, אז עדיף להגיד שהוא יתרום חצי מהכסף וכך נגיד לעלות את הסיכויים שלו ל-5% (כי 5% לזכות ב-500,000 עדיף על 0% לזכות ב-1,000,000). [br]פורסם בתאריך: 18.05.2008 בשעה 16:29:58

ריפר,

הרכב שווה 450 והם מקבלים 650 קש, או משהו בסגנון.

לא, הפרס הוא 1,000,000 שקל, לא 1,100,000.

פורסם

נועם יצא דביל , אם הוא היה נותן את השרשרת חסינות למרינה , הוא היה עולה לגמר עם דן ומרינה , ואז הוא בטוח היה מנצח , כי המושבעים שונאים את מרינה.

פורסם

אז הרכב שווה 350, לא יודע ולא אכפת לי.

למה להציק?

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל נהנתי לראות את ויקה. :D

אאחחח היא אחת שווה שגם מגיע לה לזכות! :cool2:

ראינו אותה כבר באי איך היא נראת בעע. ועוד בלי שכל.

פורסם

אני רוצה לדעת למה לעזאזל הטלוויזיה הישראלים צריכה להרוס כל פורמט נורמלי שהם קונים...

הם פשוט היו צריכים לעקוב אחרי הפורמט המקורי כמו תוכים... הרייטינג היה בא לבד

כמה שאתה צודק..

פורסם

הוא נתן הרצאה כן על דן , בקיצור עקץ את כולם תסתכל בערוץ 10 , נתן הרצאה של פסיכי , אמרו גם שדן נתן לו כפה או משהו בסוף

לא יודע , סתכל באתר של נענע

תן קישור, אני לא מוצא אותו.

ראינו אותה כבר באי איך היא נראת בעע. ועוד בלי שכל.

למה, היא נראית פגז אולי היא צריכה קצת יותר בשר... אבל לא חסר לה גוף ופנים יפות! 8)

פורסם

אתה מגזים היא בכלל לא רזה מקל [לא שזה יפה] . אבל איך שהיא מדברת וגם די מפגרת לא יודע איך אפשר לצאת איתה.

פורסם

אתה מגזים היא בכלל לא רזה מקל [לא שזה יפה] . אבל איך שהיא מדברת וגם די מפגרת לא יודע איך אפשר לצאת איתה.

לא יודע איך זה לצאת איתה מה שבטוח הייתי רוצה את זה

פורסם

לא יודע איך זה לצאת איתה מה שבטוח הייתי רוצה את זה

חחח לצאת סבבה אבל להתחתן לא . [כי היא טיפשה].

אז מה רועי לא ראינו אותך די זמן? שמעתי טסת לירח לבדוק אם יש חייזרים :lol:

פורסם

אתה לא יכול לקבוע שהיא טיפשה,אתה לא מכיר אותה ולא אני

בקשר לחייזירים חח אין לי כוח להכנס לזה אחי

פורסם

בתור מערציץ של הישרדות הגירסה האמריקאית אני פשוט מתביש בגרסה הישראלית. יש כל כך הרבה הבדלים בין השתים שקשה לי אפילו עם זה שהם חולקים את אותו השם. אגב גם על המקור יש הרבה ביקורת ולא חסר סיפורים על בימוי של סצאנות אבל שם לפחות נשמר הטוהר של המשחק בכל מה שקשור במנצח, שם ההצבעה האחרונה היא מיד בתום מועצת השבט האחרונה והמושבעים באמת מצביעים לפי הרגש וההיגיון שלהם והרבה פחות משפיעים אחד על השני אם בכלל ורק אחרי שנבחר המנצח פותחים את כל המשחק לדיון בין המשתתפים על מה שהיה. אין לי מילים לתאר במלואה את האכזבה שלי ממה שעסו פה בארץ.

פורסם

דווקא אני חושב שהמודל של אי המתים ושלושה מתמודדים בגמר (יותר מתח בגמר) זה שיפור לעומת הגרסא האמריקאית... אמנם הביצוע דפוק-משהו אבל נו...

דרך אגב, הקטעים עם קפון והקטע שזו ארץ שואל "אז להאמין לעיתונים?" כמו מפגר היו אדירים

פורסם

זוארץ גרוע אין לו שום רגש שום טאץ', מנחה ביוטיוב לא הייתי נותן לו להיות

פורסם

אגב, אי המתים קיים גם בגרסא האמרקאים (רק קצת שונה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים