עבור לתוכן

השרדות- סיום הסיוט

Featured Replies

פורסם
אללה אני רוצה עוד עונה של הישרדות, הפעם עם דן או עידן כמנחה ועם אוסף קצת יותר מעניין של מתחרים, ובלי למרוח שני פרקים בשבוע, אלא פרק אחד בשבוע שבו יש הכל... לא פה תחרות ופה הדחה.

יחסית לעונה של הישרדות אמריקאית העונה הישראלית הייתה מעפנה, אבל זו Starting Point.

בוא נקווה שהעונה הבאה תהיה דומה יותר לאמריקאית, שלא יספקו להם אוכל בשפע, שהם באמת "יסבלו"(לא חלילה כי אני מזוכיסט, אלא בשביל שתהיה שם "הישרדות"), כמו בהישרדות האמריקאית, שבפרק הסיום מראים את היום האחרון על האי ואז את ההצבעה על המנצח, ורואים את ההבדל באיך שהם נראים, איך שהם היו רזים וצנומים על האי... ואחרי שחזרו הבית כולם השמינו "חזרה", שאנשים שם באמת נאבקים... שלא מוותרים למישהו שרעב, אלא אם מישהו רעב מדי הוא צריך לפרוש.

העונה הנוכחית הייתה יותר כמו סידרה של משימות ללא "משחק" ביניהן, באותה מידה היו יכולים לקחת את המתמודדים מהבית, לתת להם את המשימה ולהחזיר אותם הביתה, התוצאות היו זהות, כי לא היה במשחק אלמנט של "התעללות" פיזית, וחבל.

לחם ושעשועים!

אני מציע גם להשליך לזירה איזה אריה רעב וברברי מגודל עם כידון.

ריאליטי זה המיץ של הזבל של הטלוויזיה, אפילו בפורנו קשה יש למשתתפים יותר כבוד עצמי והיוצרים משקיעים יותר מחשבה. במקום לקבל דרמה מקורית, תוכניות תעודה וחדשות ביקורתיות אנחנו מקבלים את הרפש הזה, אוכלים בהנאה ועוד רוצים תוספת!

רוצה לראות השרדות? אתה מוזמן לקנות כרטיס למערב אפריקה.

• תגובות 72
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חחח הזה שדן הבטיח לו שלא יהרוג את התרנגול , התלהב יותר מידי חשב שהוא המשפיע במשחק.

אני לא יודע אם מישהו שם לב אבל , כשאמרו שנעמה המנצחת ואז כולם באו לחבק אותה ,

אז משה הנכשל הזה עוד שנייה נפל למדורה שהייתה באמצע :lol: הוא רצה לעבור ואז כמעט החליק ותפס את גיא (המנחה) .

ונעמה יצאה מניאקית , כשמרינה שאלה למה הדחת אותי היא אמרה "בגלל שנעם הביא לי את השרשרת " ומרינה שכל המשחק הייתה איתה אז זה היא לא זוכרת .

:lol:

אני שמתי לב לזה.... כמעט נפלתי מצחוק.

יאללה, עוד עונה של השרדות... הפעם עם משה כמנחה. :s07:

פורסם

שלחו בערך 400 אלך SMSסים אז הם הרויחו יותר מ400 אלף שקל.

ממה שאני זוכר עלות המשלוח היתה שקל, וגם חברות הסלולר צריכות להרוויח פה.

אבל זאת לא הנקודה, גם רווח של שקל במקרה הזה הוא הרבה מעל מה שמגיע להם בהתחשב בזה שההצבעה לא משנה כלום.

אני אישית הייתי משועשע מאוד מהגמר, אחרי כל הסקרים של נועם vs. דן, נעמה באה בגישה של "טוב נו, נעשה טיול קצר ונחזור הביתה" בלי שום כוונות לזכות.

שהיא קיבלה את הקול הראשון היא היתה קצת המומה אבל זה החמיא לה, בקול השני והשלישי היא התחילה להרים גבה של "נעמה אני כאילו? בטוח?!", ושהיא היתה כבר בתיקו עם נועם היא התחילה באמת להכנס להתרגשות (מה שבתכלס היה אמור לבוא מההתחלה להתחשב בזה שהיא בתוכנית סיום).

הקטע עם משה היה מבדר יותר מרוב סרטי הקומדיה שראיתי בשנה האחרונה, איך שהקרינו את הסרטון של ההורים שלו, ננעל לו הצוואר והוא התחיל להתלחש עם הכבש השישה עשר הזאת שישבה לידו, עם מבט דיי מזלזל כאילו הוא לא ממש קונה את כל הבולשיט הזה.

שלא לדבר על זה שאמא שלו תירצה את אי שליחת הסרט בזה שהוא הלך להישרדות בלי הסכמתם למרות שלאורך כל העונה הוא חזר על זה שהוא לא מדבר איתם כבר ערמות של זמן.

המבט של "מה אני אמור לעשות עם זה" כשאמרו לו שהם בקהל.

ושיא השיאים החיבוק והנשיקות הסופר צבועות גם של אבא שלו ה SILENT BOB הזה וגם אמא שלו הבכלל לא שקופה עם המבטים למצלמה של "היי תראו אני לא חרא אמא כמו שעשיתם אותי".

בקיצר היה רע כמו כל העונה, אבל בכל זאת מענג ומלא ברגעים סופר מפגרים.

ולא, אני ממש לא מופתע שדן לא קיבל אפילו קול במועצת השבט, הדבר היחידי שהפתיע אותי זה ה-18 אחוז העלובים מהקהל, ציפיתי להרבה יותר.

פורסם

התוכנית הזו היא הוכחה סופית שמשתתפים יכולים להדפק/להשרט או פשוט לאבד כל פרופורציות מתוכנית טלוויזיה - עידן קפון, האמת זה עצוב

הוא פשוט איבד אז זה.

פורסם

תוכנית עלובה עם אנשים עלובים וקטנים

תוכנית שהשאירה הרבה טעם רע

פורסם

אין אין פשוט אין, עידן קפון הזה לא יאמן

אנשים שם לקחו פשוט את המשחק קצת יותר מדיי ברצינות,

פורסם

מה לעשות ככה זה ישראלים. הכל מכור. [תגידו לי אם אני לא צודק אם לחלק ממכם לא בא לקחת רובה ולרסס את הבנות בגיל 14 16 שצועקות חחח תענוג של מין העולם הבא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ]

ועוד עם הSMS . הם עשו עוד קצת כסף. אחחח איזו מדינה איזו מדינה ...... ...... .....

פורסם

תשמעו , יכול להיות שדן פשוט קיבל כסף מערוץ 10 כי הם בעצם הורו אותו איך להתנהג ואמרו לו איזה דברים לעשות , בגלל שהדמות שלו הביאה הרבה רייטינג לערוץ 10 , ככה שמין הסתם הוא ידע שהוא יפסיד בגמר בגלל המושבעים , אבל אולי הוא הרוויח דברים אחרים , אל תשכחו שהמשפחה שלו של הספנות השקיעה הרבה כסף בסדרה , ככה שזה שיש הרבה רייטינג עזר לו. חוץ מזה גם הפרסום יעזור לו..כל מי שירצה עורך דין מניאק יבוא אילו חח

והכי מסכן יצא נועם..הבן אדם פשוט טוב לב , ונתן שרשרת חסינות למגעילה ההיא והפסיד מליון שקל , היא חייבת לו חצי מהפרס.

הישראלית המכוערת זכתה : היא ומרינה לא עשו כלום באי , הם רכבו על הגב של משה ודן שהיו עושים את כל העבודות באי , מביאים מים , ואת כל העבודות , נעמה לא זכתה אפילו במשימה אחת. בדיוק הישראלית המכוערת , עצלנית שלא עושה כלום , משאירה ילד ואבא חולים בבית , היא לא אמורה להניק תינוק בגיל הזה ?

אומרים גם שהיא בתהליכי גירושים עם הבעל שלה , בדיוק הישראלית המכוערת , מסכן הבעל שלה , במקום נועם הייתי דופק לה כפה רצינית חח

פורסם

מרינה עוד יותר מכוערת.

את דן הרבה פעמים ההפקה הצילה. [בגלל כל הקשרים שיש לו שם ]

פורסם

מה הצילה ? דן הציל את ההפקה , הוא זה שגרם לאנשים לבוא לראות את הסדרה שבוע אחרי שבוע

ערוץ 10 חייבים לו הרבה יותר ממליון שקל

פורסם

מה הצילה ? דן הציל את ההפקה , הוא זה שגרם לאנשים לבוא לראות את הסדרה שבוע אחרי שבוע

ערוץ 10 חייבים לו הרבה יותר ממליון שקל

היה כמה פעמיים שהיא הצילה אותו. אני יתן לך דבר אחד. מתי שההפקה עבירה אותו להיות רק עם הבנות שם היא הצילה אותו. כי אם הוא היה נשאר [כרגיל כחוקי המשחק] אז אותו רגע הוא היה עף.

אתה מחזק את דברי שאתה אומר זה שגרם לאנשים לבוא לראות את הסדרה שבוע אחרי שבוע. בגלל זה ההפקה שמרה עליו . וגם בגלל הקשרים שיש לו .

לא נדבר על ההפקה שהביאה לשורדים אוכל ולינה וכו.. וכו.. [אם זה הגיע לרפי גינת אז זה אמת]

פורסם

בסדר , אבל ההפקה הצילה אותו בשביל ערוץ 10 כדי שהוא ימשיך להביא להם רייטינג , ובסוף הוא נדפק ולא קיבל אגורה.

או שהוא קיבל כסף מתחת לשולחן בלי שיודעים.

פורסם

לזה אתה קורה בסדר? ההפקה בכלל לא צריכה להתערב .אבל מה לעשות ככה זה ישראל .

פורסם

תכלס גם המשימות באי המתים היו תפורות לנועם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים