עבור לתוכן

השרדות- סיום הסיוט

Featured Replies

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת נגמרה אחת התוכניות השטחיות, הפופוליסטיות ונטולת אמירה שראינו כאן הרבה זמן.

מודה אני שצפיתי בה אך מתוך תקווה כי בסוף התוכנית תצא עם מסר חיובי לאנשים שרואים אותה- שהאדם הנכון והערכי יזכה ולא

איזה דמגוג עלוב בעל פילוסופיה של דג רקק. אני מתנחם שהוא לא קיבל אפילו קול אחד.

רבות נכתב ונאמר על התוכניות ולכן לא ארחיב פה. כל אחד פה מחזיק בדעה ואין לי כוונה לשנות אותה.

מה שכן הגמר סיפק כמה הפתעות נחמדות וכמה רגעים מביכים:

1. עידן קפון.

2. האיחוד של ההורים עם משה- ניסיון של הפקה ליצור רגע מרגש ודרמטי אך חדי עין שמו לב לחיבוק המאוד מלאכותי של משה עם הוריו ובכלל

כל הסצינה לא נראתה לי אמיתית בעליל.

3. מריחה מוגזמת, כיאה לתוכנית שנמרחה מעבר לאמור גם ככה.

4. עידן קפון.

5. ניסיון סחיטת כסף ע"י סמסים מאנשים טיפשים- סמסים שבסופו של דבר לא השפיעו על דבר חוץ מחשבון בנק של ערוץ 10.

6. דן יצא מטומטם, עוד פעם. לא שאני שמח בכך אבל זה מחמם את הלב שהבן יצא מאוד קטן אחרי כל הדיבורים שלו ושיש אנשים

במועצת השבט שהעמידו אותו במקומו.

7. זה נגמר!

• תגובות 72
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני ראיתי את שתי הדקות הראשונות של הפרק הראשון, הבנתי שזו בדיחה לא ממש מוצלחת ומאז לא טרחתי בכלל.

פורסם

ואו כמה מתחו את זה. חמש דקות על פני שעתיים וחצי

פורסם

מה קרה עם דן קפון? הבנתי שהיה משהו מענין... אבל לא יצא לי לראות את הגמר.

תספרו על הדברים המעניינים שהלכו שם :D

פורסם

תקציר לגמר השרדות:

קפון יצא אהבל

נעם יצא אהבל

המכוערת הזאת לקחה

ודן מנו שוב יצא מלך

פורסם

היה מגעיל. כולם הוכיחו שהמוסריות שלהם בתחת.

אם הם באמת הם היו מוסריים הם היו בוחרים בדן, וזאת לא בגלל שהוא היה צריך לנצח,

אלא בגלל תרומה של חצי מיליון לילדים נזקקים, שהמתמודדים האחרים לא הזכירו.

לכן אף אדם שם לא באמת "מוסרי". גועל נפש.

פורסם

חחח הזה שדן הבטיח לו שלא יהרוג את התרנגול , התלהב יותר מידי חשב שהוא המשפיע במשחק.

אני לא יודע אם מישהו שם לב אבל , כשאמרו שנעמה המנצחת ואז כולם באו לחבק אותה ,

אז משה הנכשל הזה עוד שנייה נפל למדורה שהייתה באמצע :lol: הוא רצה לעבור ואז כמעט החליק ותפס את גיא (המנחה) .

ונעמה יצאה מניאקית , כשמרינה שאלה למה הדחת אותי היא אמרה "בגלל שנעם הביא לי את השרשרת " ומרינה שכל המשחק הייתה איתה אז זה היא לא זוכרת .

פורסם

אגב, ה"עידן קפון" הזה הוא הדבר הכי מעורר רחמים שראיתי בחיים שלי.

הניסיון העלוב הזה לחקות את אל קפונה (capone - חהחה אני צריך להתנהג כמו אידיוט כי זה שם המשפחה שלי).

בתכלס הוא עדיין ילד קטן כזה של אמא.

פורסם

פיספסתי את הגמר, אבל כשעודכנתי על דרך הזכייה התאכזבתי עוד יותר...

לדעתי היה צריך לעשות עוד משימה אחרונה, ולא ע"י פוליטיקה של הצבאות וחפירות על גבי שעות של מי "ראוי :bash:"

קיצר פיספסתי את הגמר העלוב הזה(בגלל העבודה) וטוב שכך ::)

פורסם

אנשים יצאו לרחובות בכרמיאל עם המכוניות שלהם וצפרו :lol: חשבתי שזה קורה רק שמכבי זוכה ביורוליג :silly:

פורסם

באמת מה הקטע הדפוק הזה של הSMSסים .

"עכשיו גם אתם יכולים להשפיע"

הוא אמר ששלחו בערך 400 אלך SMSסים אז הם הרויחו יותר מ400 אלף שקל.

פורסם

כולם הוכיחו שהמוסריות שלהם בתחת.

אם הם באמת הם היו מוסריים הם היו בוחרים בדן, וזאת לא בגלל שהוא היה צריך לנצח,

אלא בגלל תרומה של חצי מיליון לילדים נזקקים, שהמתמודדים האחרים לא הזכירו.

לכן אף אדם שם לא באמת "מוסרי". גועל נפש.

אתה צריך להתמודד עם קפון מי יותר פאטת

איך אכלת את זה איך?!

לפחות פה העם לא נפל

אשכרה היה חסר רק שדן היה הולך אחורה (כמו בארץ נהדרת) והיה אומר "העם המטומטם הזה יחשוב שלתרום זה מאד חשוב אז יצביעו לי,זה טוב לי"

נ.ב עידן קפון,איפה לעזעזל אתה מטופל?!~!!!

פורסם

נראה לי שעידן בונה על להיות מנחה בעונות הבאות של השרדות או משהו כזה, אחרת אין שום סיבה אחרת להופעה שלו, שנראתה ב"סינק" מטורף עם שאר ההפקה.

ודן היה צריך לזכות, מהסיבה הפשוטה שהוא הרוע במיעוטו בסופו של דבר(מבחינת טיב המשחק).

נועם לא באמת שיחק את המשחק, הוא הודח מוקדם ולא התלכלך, כולם חושבים שהוא מלאך

נעמה לא זכתה אף לא בחסינות אחת ולא באתגר אחד, כלב נשרך.

דן היה יחסית נבזי(אבל באמת יחסית, עשו ממנו מפלצת) אבל הוא היה שחקן חזק, זכה בהמון תחרויות וגם תיכנן לא רע את כל ההגעה לגמר, ובסופו של דבר נשאר, עד לרגע האחרון, נאמן לברית המשולשת שלו עם נעמה ומרינה.

חפיף, דן עוד יעשה הרבה יותר ממיליון שקלים בחיים שלו, זה לא מה שישנה לו.

פורסם

מסכים איתך דן היה צריך לזכות.

הוא היחיד שתכנן הכול ובצורה נכונה חשב על הכול ורואים שהוא רצה לנצח . אבל הוא לא נאמן כי הוא אמר למרינה שהוא "רצה לעמוד מול נועם" אבל בכלל הוא לא עמד מולו ולא היה צריך לעשות כלום.

נעם רק כוח פיזי יש לו .

נעמה מתבכיינת יותר מידי , וגם היא מניאקית .

חחח האבתי איך שגיא שאל "אתם רוצים שמרינה תיהיה בהישרדות אם בגד ים מלא" ואז כל העלום צועק "לאאאאאאאאאאא" :lol:

פורסם

נהגתי לפני בערך יומיים... ואללה שכחתי לאן, ושמעתי ברדיו את התוכנית של גיא פינס ועוד מישהו(היא משעשעת, ונמאס לי לשמוע את הדיסק אוסף של הבי ג'יס) והם עשו ראיון עם דן והוא אמר שהוא בקשר רק עם מרינה ועידן מ"חבר המושבעים" וששאלו אותו מי ינצח הוא אמר נעם, ואם לא נעם אז נעמה.

שאלו אותו למה הוא לא ינצח, אז הוא אמר משהו כמו ש"המושבעים לא אוהבים אותי, אני לא הולך לזכות, אין לי בעיה עם זה".

שחזרתי הביתה ראיתי שזה גם איפושו בYnet, אני אחפש את זה עכשיו.

"זאת תהיה הפתעה אם דן מנו יקבל קול אחד"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3543353,00.html

יאללה אני רוצה עוד עונה של הישרדות, הפעם עם דן או עידן כמנחה ועם אוסף קצת יותר מעניין של מתחרים, ובלי למרוח שני פרקים בשבוע, אלא פרק אחד בשבוע שבו יש הכל... לא פה תחרות ופה הדחה.

יחסית לעונה של הישרדות אמריקאית העונה הישראלית הייתה מעפנה, אבל זו Starting Point.

בוא נקווה שהעונה הבאה תהיה דומה יותר לאמריקאית, שלא יספקו להם אוכל בשפע, שהם באמת "יסבלו"(לא חלילה כי אני מזוכיסט, אלא בשביל שתהיה שם "הישרדות"), כמו בהישרדות האמריקאית, שבפרק הסיום מראים את היום האחרון על האי ואז את ההצבעה על המנצח, ורואים את ההבדל באיך שהם נראים, איך שהם היו רזים וצנומים על האי... ואחרי שחזרו הבית כולם השמינו "חזרה", שאנשים שם באמת נאבקים... שלא מוותרים למישהו שרעב, אלא אם מישהו רעב מדי הוא צריך לפרוש.

העונה הנוכחית הייתה יותר כמו סידרה של משימות ללא "משחק" ביניהן, באותה מידה היו יכולים לקחת את המתמודדים מהבית, לתת להם את המשימה ולהחזיר אותם הביתה, התוצאות היו זהות, כי לא היה במשחק אלמנט של "התעללות" פיזית, וחבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים