פורסם 2008 במאי 1617 שנים למה אתה בדיוק מתכוון כשאתה אומר ברק בעיניים?אם הבנתי נכון אז כשיש דמעות והשמש נמצאת מולך בזווית או משהו אז נוצר ברק כזה יפה בעיניים וזהו!
פורסם 2008 במאי 1617 שנים לא יודע לגבי ברק , אבל אפשר לעשות פנס. רוצה אחד? גמרת אותי יאוו אני על הרצפה..
פורסם 2008 במאי 1617 שנים מחבר לא יודע לגבי ברק , אבל אפשר לעשות פנס.רוצה אחד? סטלן.וכן התכוונתי שהעיניים נראות טוב כזה.. כאילו דומעות/ מתי שהשמש בזווית מסויימתכמו של החמור הזה מהמורדים, אני יחפש תמונה שלו (בנכמין?)יש כאלה שיש להם את זה כל הזמן
פורסם 2008 במאי 1617 שנים לא יודע לגבי עינים , כתוב במשלי "לב שמח - ייטיב פנים, ובעצבת לב - רוח נכאה " לא סתם אומרים בברסלב "תן חיוך "
פורסם 2008 במאי 1617 שנים מחבר חחחחחח מטורף הגוגל הזהניסיתי לחפש עלEye brightלא מצא הרבה, נקרא קצת בלינק שלך נראה מה יש שם :]
פורסם 2008 במאי 1717 שנים סטלן. וכן התכוונתי שהעיניים נראות טוב כזה.. כאילו דומעות/ מתי שהשמש בזווית מסויימת כמו של החמור הזה מהמורדים, אני יחפש תמונה שלו (בנכמין?) יש כאלה שיש להם את זה כל הזמן האמת נכנסתי להגיב מבלי לדעת מי אתה או איזה פורום זה בכלל , פשוט ראיתי את ההודעה שלך בדף הראשי של האתר והרגשתי שאני חייב לתת את התגובה הזאת. העיקר שהבנת שזאת בדיחה אם להיות רציני , יש לי חבר ששי לו מין בעייה כזאת שהעיניים שלו כל הזמן דומעות אז זה כל הזמן נראה שיש לו ברק בעין
פורסם 2008 במאי 1717 שנים לא יודע לגבי עינים , כתוב במשלי "לב שמח - ייטיב פנים, ובעצבת לב - רוח נכאה " לא סתם אומרים בברסלב "תן חיוך " הנה, זה צדיק. אשריהו...
פורסם 2008 במאי 1717 שנים מחבר נו אמרו לך מה אתה צריך לעשות תירגום לעניים שלך לדמוע וזהו זה לא פשוט כל הזמן לעשות את זה אתה מבין.. אתה יכול לעושת את זה מקסימום כמה דקות מלגרות את העיניים שלךומה שכתוב שם לא ממש עוזר:לחמם את היידים ולשים על העיניים כמה דקותהסבר לברק בעיניים דרך פוטושופועוד כמה דברים שממליצים לשים בעיניים נראה מה זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.