עבור לתוכן

בעיה באתחול של מחשב נייד dell inspiron 1520 - עזרה דחופה

Featured Replies

פורסם

שלום,

היום בזמן ניקוי הנייד לחצתי בטעות על הכפתור של המדיה סנטר בצורת הבית ליד כפתור ההדלקה, לאחר שהמחשב נדלק והמדיה סנטר עלה ניסיתי לכבות ולהעלות את הוינדוס בצורה נורמלית אך זה לא נתן לי. ניסיתי לכבות לגמרי ולהדליק בצורה רגילה ואז זה התחיל להציג הודעות שהעותק של הוינדוס איננו מזוהה ובמקום להעלות את וינדוס ויסטה הוא מעלה כעת מן פאנל פתרון בעיות של דל שמנסה כל פעם לסרוק בעיות אך לא מוצא דבר ועושה ריסטרט למחשב.

המחשב הוא כאמור dell inspiron 1520 ומותקן עליו וינדוס ויסטה, אני חשבתי לפרמט אך המחשב לא עושה Login לוינדוס כך שהמחשב לא מזוהה ברשת הביתית ואין לי שום דרך להעביר את הקבצים החשובים לי.

אנא הציעו לי מה לעשות, והאם זאת בעיה ידועה. גם אם אין פתרון הציעו לי דרכים שבו אוכל להעביר את הקבצים שלי בנייד למחשב השני.

תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 16.05.2008 בשעה 20:02:28

כרגע ניסיתי להתחיל ב-safe mode אך זה חוזר על אותו התהליך ושוב מגיע ל"startup repair is checking your system"

אני צריך את הנייד לעבודה דחופה לסוף השבוע אנא עיזרו.

פורסם
  • מחבר

פירוט נוסף, כאשר הנייד מודלק הוינדוס מנסה לעלות ואז מוצגת ההודעה והחלון הזה: "start up repair - windows cannot repair this computer automatically"

ומקודם זה גם הציג הודעה שזה לא מזהה התקנות של מערכת הפעלה כלשהיא בנייד ועוד הודעה שאין גישה לדיסק הקשיח..כשאני לוחץ על פירוט השגיאה שדיברתי עליה למעלה זה מציין את הדברים הבאים:

startuprepairv2

autofailover

corruptfile

corruptfile

wrpr

האם למישהו יש מושג מה קורה פה?

פורסם

דפקת איכשהו את המערכת הפעלה שהעלית את ה Mediadirect של דל.

אתה יכול להוציא את ההארדיסק, לחבר אותו עם חיבור/קופסה חיצונית למחשב, ולגבות את המידע.

אתה גם יכול לנסות להשתמש בריפייר קונסול עם הדיסק שקיבלת של ויסטה.

פורסם
  • מחבר

לצערי לא קיבלתי דיק של וינדוס ויסטה למיטב ידיעתי. אני אנסה מחר להביא את הנייד למעבדה ולפרק את זה שם ולגבות. ניסיתי להשתמש בכלי הריפייר שהוינדוס מעלה אבל נמסר לי שזה לא מצליח לתקן את הבעיה ומציג את הפרטים שפירטתי למעלה.

האם יש דרך כלשהיא להימנע מהוצאת הדיסק הקשיח ולהעלות איכשהו את הוינדוס כך שהוא יזוהה ברשת הביתית ואוכל לגבות את הקבצים דרכו? האם הוצאת הדיסק הקשיח תבטל את האחריות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים