עבור לתוכן

אחרי תיקון -המחשב כבה "מעומס חום"

Featured Replies

פורסם

את זה לא ידעתי, השאלה היא האם הטכנאי לקח לעצמו רווח על לוח האם שהוא קנה (הוא נתן לכם קבלה מטעם החנות על קניית לוח האם) או שלא.

אם הוא רק קנה את לוח האם (והביא לכם קבלה של החנות עצמה כאמור) אז אין הוא אחראי לטיב הציוד, וכל התנהלות שלך לגבי ציוד תקול אמור להתנהל מול החנות עצמה.

אבל אם הוא לקח עמלה מסויימת על הציוד (אם הוא לא נתן לכם קבלה של החנות עצמה ניתן להניח כי הוא שילשל לכיסו כמה שקלים) אז בעצם העניין ושתנה היות והטכנאי למעשה מכר לך את הציוד ועליו לקחת אחריות על הציוד שהוא מוכר.

השאלה היא איזה מן המצבים האלה קרה בפועל.

פורסם
  • מחבר

מה שמתסכל הוא שהתשובה לא ברורה..

הטכנאי שמר לעצמו את החשבונית(וגם את הדיסק של הדריוורים על הדרך),אבל הוא טוען שהלוח עלה 270 שקל(והזיכרון 2GB 800mhz 330 שקל)

אז לפי דבריו הוא לא שלשל לכיסו אגורה..ומה שיותר גרוע,אני מאמין שהוא דובר אמת.

אז באיזה מצב אני נמצא והאם אני יכול לדרוש משהו?

פורסם

תראה, בלי קבלה או חשבונית אתה לא יכול לממש את האחריות על הלוח, אז המינימום שאתה צריך לבקש (לדרוש ולעמוד על זה) זה חשבונית שאיתה תוכל לגשת לחנות ולממש את האחריות על הלוח.

לדעתי, אם הטכנאי לא שילשל שום דבר לכיסו הוא היה נותן לך את החשבונית יחד עם הלוח (זה מה שאני תמיד עושה כשאני רוכש חלקים עבור הלקוחות שלי), אני יכול לחשוב רק על סיבה אחת שבגינה הוא שמר את הקבלות לעצמו.

בכל מקרה כאמור אתה צריך לדרוש את הקבלות ע"מ לממש את האחריות על הלוח.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה shuy.

פורסם

לדעתי הלוח כולל חיישן פגום, כשמריצים משהו כבד הוא מדווח על עלייה משמעותית בטמפרטורה (לדעתי העלייה היא לא אמיתית אלא כתוצאה כאמור מחיישן תקול), ברגע הטמפרטורה המדווחת מגיעה לתחום מסויים שמוגדר בביוס המחשב כבה, תנסה בביוס לבטל את החיישן הזה.

(זה לדעתי הדבר היחיד שמסביר את הזינוק בטמפרטורה המדווחת רק עבור החיישן הזה [חיישן המעבד נשאר יציב])

אולי, אבל כשהטמפ' באמת תהיה קיצונית, והחיישן של הכיבוי האוטומטי מכובה, המחשב יתפחם קצת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים