עבור לתוכן

חליפה רובוטית המגבירה את כוחו של החייל שלובש אותה פי 20

Featured Replies

פורסם

נגמרו הבורקסים, תחזור שבוע הבא.

• תגובות 35
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רק אני חשבתי על Crysis לפני שנכנסתי לת'רד? ;D

זה הזכיר לי את מטריקס

פורסם

מה דעתך על חיילים שמסוגלים להרים ארגזי אספקה כבדים במיוחד במקום מלגזות, כוחות סיוע שיכולים להרים חלקי הריסות כבדים ללא צורך בציוד נייח (ובנגישות גבוהה לאין שעור, יש לציין)

סתם לדוגמה, נגיד שאדם כלשהו מסוגל להרים 50 קילו. זה לא מעט, זה לא הרבה במיוחד, אבל סתם לדוגמה.

עכשיו שים עליו את החליפה...... ו.......

איזה יופי, אותו אדם עכשיו יכול להרים עד טון שלם.

תאר לך אם הייתה יחידה קטנה של 10-15 איש עם חליפות כאלו בסין? הרבה אנשים היו ניצלים.

אלו רק כמה דוגמאות.

aliens-ripley-powerloader_1193711350.jpg

פורסם

ממש כמו בסרט רובוקופ !

בשלב הבא השתלת אלקטרודות במוח לשליטה על המערכות הביוניות..

החייל רכוש הצבא והצבא יכול לעשות עים גופו של החייל מה שהוא רוצה !

פורסם

ממש כמו בסרט רובוקופ !

בשלב הבא השתלת אלקטרודות במוח לשליטה על המערכות הביוניות..

החייל רכוש הצבא והצבא יכול לעשות עים גופו של החייל מה שהוא רוצה !

לא ממש. אנחנו מאוד רחוקים מזה (והצבא לא יכול לעשות עם גופו של חייל מה שהוא רוצה במדינות מתוקנות - כולל בישראל).

יחד עם זאת, התפתחויות בתחום מחשוב ובקרה והתפתחויות הצפויות בקרוב בתחום איחסון האנרגיה (סוללות חזקות פי 10 ממה שיש היום, תאי דלק זולים יותר) יאפשרו בניה של כלים הנדסיים "אישיים" חזקים ורבי יכולת, כמו לדוגמא המלגזה האישית מ-alienes.

בשדה הקרב אני מאמין שנראה יותר ויותר רובוטים חצי-אוטונומיים זעירים ופחות חליפות-טנק אדירות ופגיעות כפי שהופיעו בהודעת הפתיחה (חליפה כזאת בולטת בשדה קרב כמו פצעון על פרצוף של דוגמנית, פגיעה ישירה מרובה 0.5 ונגמר הסיפור).

אם יהיו חליפות שריון לחיילים, אני חושב שאלו יהיו חליפות שריון קלות וגמישות, עם מעין "מערכת שרירים" שתוסיף לחייל כוח, ועם מערכות חישה מתקדמות, אבל לא חליפת ענק שתהפוך אותו לטנק אנושי.

פורסם

עם חליפה כזאת אפשר להתגנב הרבה יותר בקלות מאשר עם טנק.

ומצד שני, אפשר להחזיק משגר טילים על הכתף :P

פורסם

תכל'ס, חשבתי על זה, עם עוד קצת שיפור לזמן הסוללה וליכולת התזוזה אפשר לעשות מזה בסיס מעולה לחליפת שריון לאיזשהו Heavy gunner שיוכל לשאת מאג על הגב ועוד הרבה תחמושת.

החליפה הזו בשילוב עם שריון מתקדם (אם לא קראתם על Dragonskin שאמור להיכנס לשימוש ע"י צבא ארה"ב ב 2009-2010, זה הזמן) בגרסה עבה לעמידות גבוהה, ויש לנו חייל שבתמיכה של צוות לא גדול יכול לטהר שטחי אויב בלי הרבה סיכון. אני נותן לתרחיש שלי 5 שנים להפוך למציאות.

נגמרו הבורקסים, תחזור שבוע הבא.

LIES.

פורסם

תכל'ס, חשבתי על זה, עם עוד קצת שיפור לזמן הסוללה וליכולת התזוזה אפשר לעשות מזה בסיס מעולה לחליפת שריון לאיזשהו Heavy gunner שיוכל לשאת מאג על הגב ועוד הרבה תחמושת.

החליפה הזו בשילוב עם שריון מתקדם (אם לא קראתם על Dragonskin שאמור להיכנס לשימוש ע"י צבא ארה"ב ב 2009-2010, זה הזמן) בגרסה עבה לעמידות גבוהה, ויש לנו חייל שבתמיכה של צוות לא גדול יכול לטהר שטחי אויב בלי הרבה סיכון. אני נותן לתרחיש שלי 5 שנים להפוך למציאות.

LIES.

מאג? בשביל מה אתה צריך חליפה רובוטית בשביל להחזיק את הצואה הזאתי? מקלע בלגי 5.56 מסכן ששוקל 10 קילו עם תחמושת?!

מילא איזה guttling gun או BMG50 כפול בכל יד....

פורסם

מאג? בשביל מה אתה צריך חליפה רובוטית בשביל להחזיק את הצואה הזאתי? מקלע בלגי 5.56 מסכן ששוקל 10 קילו עם תחמושת?!

מילא איזה guttling gun או BMG50 כפול בכל יד....

התכוונת 7.62

פורסם

סליחה, השעה עושה את שלה, ממש לא התכוונתי למאג S:

התכוונתי לגאטלינג גאן. משהו בסגנון של M61 וולקן וכדומה.

פורסם

למה לא לשלוח רובוט....מלא .˙..מה שווה לסכן אדם .....יותר זול ...יותר מהיר...ופחות סיכון

פורסם

טיפשי לחלוטין במצב של קרב או שטח, מסיבה הפשוטה שזה לא מהיר וטיל מונחה חום מפשוט בדיוק פשוט מוריד אותך בקלילות.

זה טוב למקרים של אסונות טבע והצלה בכללי.

אני חושב שהשימוש הכי טוב בזה זה לבתי חולים כאשר האחיות או הרופאים צריכים להעביר חולים אז ככה זה יהיה הרבה יותר נוח להעביר אותם.

פורסם

טיל מונחה חום?

אתה יודע איזו חתימת חום אתה צריך בשביל שטיל כזה יעבוד?

אז על מנוע של טנק זה עובד, כן, ועל מנוע של מטוס גם.

על אנשים- לא.

פורסם

לא צריך הנחייה כדי לפגוע בדבר כזה..

אני מתערב שמרימון-מכוון-היטב הוא לא יוכל להנצל.

החליפה הזאת תעזור בעיקר בשינוע דברים כבדים לדעתי.

פורסם

קודם כל, אני לא כל כך בטוח שמי שמכוסה שריון עבה מכל הכיוונים (כמו שמארינס של סטארקרפט) ייפגע מרימון.

דבר שני, כשנכנסים לקרב רגליים פנים מול פנים, הרי גם על חיילים פשוטים ניתן לשחרר אר פי ג'י - וזה יעשה עבודה מצויינת - ההבדל הוא שלא בטוח שזה יהרוג מישהו "משוריין" והוא ימשיך להלחם.

מעבר לזה, יש לזה כוח אש פוטנציאלי שניתן להרכיב על כלי רכב - וזה עדיין חירניק פשוט. אחד כזה שנכנס למבנה כדי להשתלט עליו, מפרק את כל מי שבפנים, לא חשוב איזה נשק יש להם ביד (ואתם חייבים להודות שזה די מגוחך לדמיין מישהו מחכה בתוך חדר עם אר פי ג'י ביד, נכון?). ואגב, בשביל זה אפילו מספיק לו אקדח, אם הוא מספיק מדוייק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים