עבור לתוכן

חליפה רובוטית המגבירה את כוחו של החייל שלובש אותה פי 20

Featured Replies

פורסם

פשוט מגניב לחלוטין

Jameson, who works for robotics firm Sarcos Inc. in Salt Lake City, which is under contract with the U.S. Army, is helping assess the 150-pound suit's viability for the soldiers of tomorrow. The suit works by sensing every movement the wearer makes and almost instantly amplifying it.

The Army believes soldiers may someday wear the suits in combat, but it's focusing for now on applications such as loading cargo or repairing heavy equipment. Sarcos is developing the technology under a two-year contract worth up to $10 million, and the Army plans initial field tests next year.

Software engineer Rex Jameson easily lifts 200 pounds doing pull downs using a robotic soldier suit being made for the U.S. Army by Raytheon on Monday, April 14, 2008, in Salt Lake City. The suit can multiply its wearer's strength and endurance as many as 20 times, with relatively little loss of agility, by sensing and almost instantly amplifying every movement the wearer

makes. ( AP

482d3979444248701.jpg

מתחילים להיות כאלה

ss28?g2_itemId=444

• תגובות 35
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא המוצר הראשון מסוגו (יש כאלו ישנות יותר שמגדילות את הכוח של הלובש פי 10 בערך), ולא יעיל במיוחד בשדה הקרב- החייל מאבד מהירות, והרבה, אבל בהחלט צעד ראשון נחמד לעבר מוצר מוגמר שיתן "חליפת על" לחיילים.

פורסם

ואני עדיין לא מבין למה מייחסים כזו חשיבות לכוח... גם אם תהייה פי 200 יותר חזק ממני, מספיק כדור אחד בראש כדי להרוג אותך.

שיפתחו רובים לטווח גדול יותר, חודרי שריון, עם קליעים נפיצים, קלי משקל, ופשוטים לתפעול.... ככה שגם ילד יוכל להשתמש בהם יעילות מקסימאלית...

פורסם

לא עדיף כבר לשלוח רובוט מלא לקרב ?....למה לשלוח אדם ?

פורסם

רק אני חשבתי על Crysis לפני שנכנסתי לת'רד? ;D

פורסם

לא

ותכלס' זה רעיון לא משהו.. אני מסכים עם זה...

ואני עדיין לא מבין למה מייחסים כזו חשיבות לכוח... גם אם תהייה פי 200 יותר חזק ממני, מספיק כדור אחד בראש כדי להרוג אותך.

שיפתחו רובים לטווח גדול יותר, חודרי שריון, עם קליעים נפיצים, קלי משקל, ופשוטים לתפעול.... ככה שגם ילד יוכל להשתמש בהם יעילות מקסימאלית...

פורסם

מה דעתך על חיילים שמסוגלים להרים ארגזי אספקה כבדים במיוחד במקום מלגזות, כוחות סיוע שיכולים להרים חלקי הריסות כבדים ללא צורך בציוד נייח (ובנגישות גבוהה לאין שעור, יש לציין)

סתם לדוגמה, נגיד שאדם כלשהו מסוגל להרים 50 קילו. זה לא מעט, זה לא הרבה במיוחד, אבל סתם לדוגמה.

עכשיו שים עליו את החליפה...... ו.......

איזה יופי, אותו אדם עכשיו יכול להרים עד טון שלם.

תאר לך אם הייתה יחידה קטנה של 10-15 איש עם חליפות כאלו בסין? הרבה אנשים היו ניצלים.

אלו רק כמה דוגמאות.

פורסם

ועדיין אני לא רואה את הקשר לחיילים :nixweiss:

פורסם

IG חיילים זה לא רק קרבי אתה אמור לדעת את זה הכי טוב :smile1:

פורסם

מה הקשר?

למה כוחות חילוץ תמיד צריכים להיות חיילים? כבאים זה סתם פיקצייה?

פורסם

רק אני חשבתי על Crysis לפני שנכנסתי לת'רד? ;D

חח לא גם אני חשבתי על זה.

וחליפה כזאת יכולה להיות שימושים לא רק לחיילים כמו שPika007 אמר היא יכולה לשמש להמון דברים נוספים.

נגיד צוותי חילוץ, זה טוב שיש חליפה כזאת כי אפשר במהירות ובקלות לפנות את ההריסות.

או באתרי בנייה ,הובלות,

פורסם

מה הקשר?

למה כוחות חילוץ תמיד צריכים להיות חיילים? כבאים זה סתם פיקצייה?

לא, אבל רובוטים כאלה יכולים לייעל את הצבא בצורה משמעותית בלי שום קשר לשאר הכוחות.

פורסם

לא אמרתי שלא.

כתבתי את מה שכתבתי בהודעות הקודמות כי דיברו פה על חיילים בשדה קרב\ לחימה....

לא המוצר הראשון מסוגו (יש כאלו ישנות יותר שמגדילות את הכוח של הלובש פי 10 בערך), ולא יעיל במיוחד בשדה הקרב- החייל מאבד מהירות, והרבה, אבל בהחלט צעד ראשון נחמד לעבר מוצר מוגמר שיתן "חליפת על" לחיילים.

לא עדיף כבר לשלוח רובוט מלא לקרב ?....למה לשלוח אדם ?

פורסם

אם המנוע של הרובוט יותר חזק מהמפעיל, אזזזזזזזזזז הוא לא יכול לתלוש לו את הידיים D-: ?

פורסם

IG- החוזה הוא עם הצבא של ארה"ב, אז מן הסתם הקישור המתבקש הוא חיילים.

בשלב הראשון נוכל ליצור סופר אפסנאי/שק"מיסט שיזרוק בורקסים על האויב בכוח קטלני :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים