פורסם 2008 במאי 1617 שנים אהלן,יש לי Dell M4300 וטלוויזית Grundig בגודל 33 אינטש (לא LCD או פלאזמה, רגילה). בטלוויזיה הזו אני רואה חיבורים רגילים (אדום, צהוב, לבן) ואחד S-VIDEO. מישהו יוכל לעזור לי קצת ולהגיד לי מה האפשרויות שלי בנושא צפייה בסרטים שיש לי על הנייד, על הטלוויזיה הזאת (אם יש לי אפשרות כזו בכלל), איזה כבל אני צריך , תוכנה וכו'אני אפרט פה את היציאות שיש למחשב (מועתק מnotebookclub)התאמה ל-D/View Notebook Stand התאמה ל- D/Monitor Stand התאמה לתחנת עגינה של DELL חיבור טורי IEEE 1394 חיבור PCMCIA מסוג I וסוג IIExpressCard ExpressCard 54mm Slotכניסות USB ארבעה מסוג USB2חיבור למסך חיצוני חיבור לקו טלפון RJ-11 חיבור לרשת RJ-45 חיבור חשמל חיבורי אודיו חיבור לאוזניות ומיקרופון , S/PDIF digital audio out דרך תחנת עגינ
פורסם 2008 במאי 1617 שנים מחבר יש לי באמת חיבור עגול שחור, הוא דומה ל S-Video בטלוויזיה אבל פשוט בזה של המחשב יש 6 חורים באמצע ובזה של הטלוויזיה 4 חורים.נדפקתי?
פורסם 2008 במאי 1617 שנים לא, פשוט השקע במחשב מכיל עוד סיגנלים (אמורים להיות 7 פינים ולא 6).פשוט חבר את כבל ה-S-Video הרגיל, זה אמור לעבוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.