עבור לתוכן

חלב עם ריח של נפט???

Featured Replies

פורסם

נו אז מה נסגר בסוף? האם נחסך ממך טיול לתחנת הדלק בזכות החלב המדובר?

פורסם

הוא כבר אמר לך, הוא נוסע איתו לאורבן מוטור...

פורסם

בצעירותי פילחתי שוקו מהמכולת (פעם ראשונה ואחרונה), והוא היה מקולקול :hat:

פורסם

חחחח...

אני שהייתי קטן והייתי הולך לסופרמרקט הייתי הולך למקרר עם השוקו לוקח שקית שותה וזורק לפח... :lol:

פורסם

יופי, ואני הייתי קטן הייתי נכנס לסופר, מחרבן במקרר של הבשר ויוצא :bash:

פורסם

אז כנראה מה שלקחתי מהמקרר לא היה באמת שוקו :silly:

פורסם

חחחח...

אני שהייתי קטן והייתי הולך לסופרמרקט הייתי הולך למקרר עם השוקו לוקח שקית שותה וזורק לפח... :lol:

חחחחחח

משאית חלב.

מה משאית חלב?

פורסם

שמעתי סיפור שלמישהו שהחברים שלי הכירו שתה חלב והשתכר מזה ??? :lol::screwy::kopfpatsch::silly:

אבל החלב בצבע שחור אם לא אז על תדאג

פורסם

אז כנראה מה שלקחתי מהמקרר לא היה באמת שוקו :silly:

וזה גם לא היה מקולקל, אני ערב לטיב המוצר שאני מייצר... ;D

פורסם

אני תמיד מייצר קבבים ליד הפריזרים האלה של זוגלובק, שמעתי על כמה אנשים שאמרו שהמיפעל שלי יותר טעים! :lol:

פורסם

אני תמיד מייצר קבבים ליד הפריזרים האלה של זוגלובק, שמעתי על כמה אנשים שאמרו שהמיפעל שלי יותר טעים! :lol:

פעם אחת הבדיחה מצחיקה אבל לכתוב את אותה בדיחה שוב רק בסגנון שונה :screwy:

מה נסגר בסוף אם החלב ?

היה פעם תחקיר בכולבוטק על החלב של יוטבתה שאיזה יום אחד כמעט כל החלב שלהם היה אם גושים .

אולי הייתה תקלה בייצור של החלב .

פורסם

דרך אגב, אם תנסו לשתות ליטר חלב תוך כמה דקות אתם תקיאו כמו שלא הקאתם מעולם, זה קרה לחבר שלי וחשבתי רק להזהיר אתכם...

לגבי הנושא של הדיון - יכול להיות שאם החלב נקנה בסופר בתוך תחנת דלק אז אחד המתדלקים נגע איכשהו בפיה של הקרטון, אם אתה מנסה להריח את החלב דרך הפיה אתה כמובן תריח ריח של נפט. אני הייתי מנסה לשפוך את החלב לתוך כוס או מיכל קטן ואז מריח אותו, רוב הסיכויים שלא יהיה שום זכר לריח של הנפט.

פורסם

דרך אגב, אם תנסו לשתות ליטר חלב תוך כמה דקות אתם תקיאו כמו שלא הקאתם מעולם, זה קרה לחבר שלי וחשבתי רק להזהיר אתכם...

לגבי הנושא של הדיון - יכול להיות שאם החלב נקנה בסופר בתוך תחנת דלק אז אחד המתדלקים נגע איכשהו בפיה של הקרטון, אם אתה מנסה להריח את החלב דרך הפיה אתה כמובן תריח ריח של נפט. אני הייתי מנסה לשפוך את החלב לתוך כוס או מיכל קטן ואז מריח אותו, רוב הסיכויים שלא יהיה שום זכר לריח של הנפט.

וואו אתה חכם אתה יודע את זה ... לא חשבתי על אפשרות כזאת ...

שתיתי פעם קרוב לליטר חלב (8\7) בקבוק תוך איזה דקה ולא קרה לי כלום ... אולי חבר שלך פגום

פורסם
link=topic=335842.msg2900491#msg2900491 date=1210983399]

אולי חבר שלך פגום .

"תמיד מחייך" קיבלת חבר פגום?

אני מקווה ששמרת את החשבונית ושעוד לא עברו 14 ימים כי אחרת לדעתי עכשיו יהיה לך סרט רע מאוד להחזיר אותו.

אני מכיר ע"וד בדיוק בשביל הדברים הללו - אם אתה רוצה תשלח לי ה"פ ואקשר אותו אוליך.

פורסם

יופי, ואני הייתי קטן הייתי נכנס לסופר, מחרבן במקרר של הבשר ויוצא :bash:

ואני חשבתי שהריח היה בגלל שהבשר היה ישבן של כלב :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים