פורסם 2008 במאי 1517 שנים היום באתי הביתה, אימא שלי מספרת לי שהיא קנתה היום חלב מהמכולת (עד ה-30.5), וכשהיא באה לשתות אותו היא הריחה ריח מוזר, של נפט.לא האמנתי לה אז הרחתי אותו, והיה לו ממש ריח של נפט! תדמיינו לכם נפט או בתחנת דלק - ריח כזה היה מהחלב! וזה לא היה סתם ריח של מקולקל זה היה מוזר...זה היה חלב על הבוקר של תנובה, עם 1% שומן.עוד מישהו נתקל בזה בזמן האחרון??
פורסם 2008 במאי 1517 שנים מחבר אבל זה אמור להיות ריח של נפט... תנובה אמרו שמחר הם יבואו ויבדקו את זה.
פורסם 2008 במאי 1517 שנים לא יצא לי להתקל בחלב עם ריח של נפט, בכל מקרה לא מומלץ לשתות כל נוזל שיכול פוטנציאלית להניע את הרכב שלך.אם אמא שלך קנתה את החלב ב-YELLOW אז אולי הם התבלבלו בין המשאית שמביאה את החלב לבין המשאית שמביאה את הדלק, במקרה הזה יכול להיות אנשים שתדלקו את האוטו שלהם בחלב מפוסטר...
פורסם 2008 במאי 1517 שנים לא יצא לי להתקל בחלב עם ריח של נפט, בכל מקרה לא מומלץ לשתות כל נוזל שיכול פוטנציאלית להניע את הרכב שלך.לא מדויק, חיילי הצבא האדום בזמן המלחמה הפטריוטית הגדולה (מלחמת העולם השנייה) הראו שניתן להפוך כמעט כל נוזל דליק לוודקה.
פורסם 2008 במאי 1517 שנים טוב נו, אני לא אתפלא אם חיילי הצבא האדום ניסו להפוך גם את המים הרדיואקטיביים שבכור בצ'רנוביל לוודקה...
פורסם 2008 במאי 1517 שנים על יין פטישים שמעת?זה די ההפך של אותו קונספט- להפוך משהו שאיתו אתה מניע את הרכב שלך למשהו שאתה שותה.
פורסם 2008 במאי 1517 שנים לפחות תשתה קצת ותשחק אותה שקיבלת הרעלה חחחח. לפחות יפצו אותך בכמה מליונים חחחחח [יותר נכון ארגז של חלב ]
פורסם 2008 במאי 1517 שנים חבר שלי פעם אחת השתעמם אז הוא שלח לתנובה מכתב שהוא קיבל קלקול קיבה מהחלב המפוסטר שלהם... ואז שלחו לו בדואר איזה 5 קופונים לקרלו ושטויות כאלה בחינם... אבל גם צלצלו אליו הרבה לבית..
פורסם 2008 במאי 1517 שנים חח אם לא הייתי כל כך עייף הייתי מצטט פה כמה לחתימהi was lol'dבכל מקרהשלח מכתב לחברה עם לינק לסרטון ביוטיוב של חלב דליקואוטו נוסע אחריו שמתדלקים אותו בחלב
פורסם 2008 במאי 1517 שנים שלח מכתב לחברה עם לינק לסרטון ביוטיוב של חלב דליקואוטו נוסע אחריו שמתדלקים אותו בחלבחיכיתי לתגובה הזאת...הרפתקאותיו של קופי-האייס קפה המגעיל!http://youtube.com/watch?v=AzH0olUROng
פורסם 2008 במאי 1517 שנים אווו מאןזה מגעילטוב הייתי נשאר כל הלילה להחליף אתכם לינקים למוצרי מזון מקולקלים אך אברוך מחר אני לנסוע למוטואורבן ולא בא לי לפספס תהסעה. אז לילה טוב ותבואו לאורבן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.