עבור לתוכן

חלב עם ריח של נפט???

Featured Replies

פורסם

היום באתי הביתה, אימא שלי מספרת לי שהיא קנתה היום חלב מהמכולת (עד ה-30.5), וכשהיא באה לשתות אותו היא הריחה ריח מוזר, של נפט.

לא האמנתי לה אז הרחתי אותו, והיה לו ממש ריח של נפט! תדמיינו לכם נפט או בתחנת דלק - ריח כזה היה מהחלב! וזה לא היה סתם ריח של מקולקל זה היה מוזר...

זה היה חלב על הבוקר של תנובה, עם 1% שומן.

עוד מישהו נתקל בזה בזמן האחרון??

פורסם

זה מה שקורה ששותים חלב 1%.

מה הטעם לשתות חלב נטול חלב?

פורסם
  • מחבר

:kopfpatsch:

אבל זה אמור להיות ריח של נפט...

תנובה אמרו שמחר הם יבואו ויבדקו את זה.

פורסם

תישתה תיבדוק אם זה טעים :lol:

פורסם

נסה להדליק את זה

פורסם

לא יצא לי להתקל בחלב עם ריח של נפט, בכל מקרה לא מומלץ לשתות כל נוזל שיכול פוטנציאלית להניע את הרכב שלך.

אם אמא שלך קנתה את החלב ב-YELLOW אז אולי הם התבלבלו בין המשאית שמביאה את החלב לבין המשאית שמביאה את הדלק, במקרה הזה יכול להיות אנשים שתדלקו את האוטו שלהם בחלב מפוסטר...

פורסם

לא יצא לי להתקל בחלב עם ריח של נפט, בכל מקרה לא מומלץ לשתות כל נוזל שיכול פוטנציאלית להניע את הרכב שלך.

לא מדויק, חיילי הצבא האדום בזמן המלחמה הפטריוטית הגדולה (מלחמת העולם השנייה) הראו שניתן להפוך כמעט כל נוזל דליק לוודקה.

פורסם

טוב נו, אני לא אתפלא אם חיילי הצבא האדום ניסו להפוך גם את המים הרדיואקטיביים שבכור בצ'רנוביל לוודקה...

פורסם

על יין פטישים שמעת?

זה די ההפך של אותו קונספט- להפוך משהו שאיתו אתה מניע את הרכב שלך למשהו שאתה שותה.

פורסם

לפחות תשתה קצת ותשחק אותה שקיבלת הרעלה חחחח. לפחות יפצו אותך בכמה מליונים חחחחח [יותר נכון ארגז של חלב ]

פורסם

משאית חלב.

פורסם

חבר שלי פעם אחת השתעמם אז הוא שלח לתנובה מכתב שהוא קיבל קלקול קיבה מהחלב המפוסטר שלהם...

ואז שלחו לו בדואר איזה 5 קופונים לקרלו ושטויות כאלה בחינם...

אבל גם צלצלו אליו הרבה לבית.. :silly:

פורסם

חח אם לא הייתי כל כך עייף הייתי מצטט פה כמה לחתימה

i was lol'd

בכל מקרה

שלח מכתב לחברה עם לינק לסרטון ביוטיוב של חלב דליק

ואוטו נוסע אחריו שמתדלקים אותו בחלב

פורסם

שלח מכתב לחברה עם לינק לסרטון ביוטיוב של חלב דליק

ואוטו נוסע אחריו שמתדלקים אותו בחלב

חיכיתי לתגובה הזאת...

הרפתקאותיו של קופי-האייס קפה המגעיל!

http://youtube.com/watch?v=AzH0olUROng

פורסם

אווו מאן

זה מגעיל

טוב הייתי נשאר כל הלילה להחליף אתכם לינקים למוצרי מזון מקולקלים אך אברוך מחר אני לנסוע למוטואורבן ולא בא לי לפספס תהסעה. אז לילה טוב ותבואו לאורבן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים