עבור לתוכן

צריך המלצה לראוטר קווי, תקציב עד 500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום, כרגע יש לי ראוטר 604 d-link שהבעיות העיקריות שלו הם התנתקויות מתי שמורידים במהירות מלאה (בעיקר בטורנטים), בעיות פינגים במשחקי רשת ועוד.

בדקתי עם הספקית ועם התשתית (שניהם בזק) והבעיה לא אצלהם, זה בעיה בראוטר.

אני צריך המלצה לראוטר חזק, איכותי, קווי (ללא אופציה לאלחוטי), ADSL וכבלים ועם לפחות 4 חיבורי רשת - רצוי יותר אבל לא חייב.

צריך שלראוטר תיהיה תמיכה טובה בפורטים כי בראוטר הישן הוא החליט על דעת עצמו מתי לפתוח את הפורטים ומתי לסגור.

יש לי תקציב עד 500 שקל, עדיף לא לבזבז את כולו אבל אם יש משהו ששווה מאוד והחריגה שלו מהתקציב היא סבירה (50-100 ש"ח) אז עדיף אותו.

פורסם

למה לפתוח דיון חדש?!

בשביל זה נועדה הקפצה שמותרת אחרי 24 שעות.

Demp, אני מציע לך לקרוא את חוקי הפורום. הדיון השני נמחק, פעם הבאה זה ילווה באזהרה!

אם היית עושה חיפוש בפורום היית רואה שאין המלצה לנתב קווי בלבד... זה לא מוצר מבוקש.

כל נתב ביתי מגיע היום עם 4 חיבורים קויים. אם אתה ממש לא רוצה אלחוטי פשוט תכבה את האופציה בנתב ותנתק את האנטנות אם הן מפריעות לך.

בכל מקרה, בתקציב כזה הייתי ממליץ לך על הWRT54GL, עולה 300-350 ש"ח ויתמודד בלי בעיה בכל תוכנת שיתוף שתזרוק עליו.

פורסם
  • מחבר

http://www.smallnetbuilder.com/content/view/26843/51/1/5/

פה אומרים שזה לא ראוטר כזה טוב, במיוחד לא לתוכנות שיתוף..

יש לי אינטרנט 5 מגה (512K upload) ואני מוריד \ מעלה על המקסימום כל הלילה ורוב היום, אני גם משחק הרבה במשחקי רשת.

לצרכים כאלה יש ראוטר יותר רציני שיכול להחזיק יותר ממה שהמלצת לי?

פורסם

הכל יחסי... והWRT54GL הוא נתב חזק למדי, במיוחד עם קושחוה צד שלישי.

חוצמזה, אני לא חושב שתוכל למצוא בארץ אף אחד מהנתבים שמעליו ברשימה בפחות מ600 ש"ח, אם בכלל.

היחיד שאני רואה ברשימה זה הBR6504N של אדימקס... אבל אני ממש לא מכיר אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים