פורסם 2003 במאי 1022 שנים לא שזה יעניין את הי"בניקים מביניכם, אבל אני צעד או שתיים לפני סיום המסד נתונים שלי לטכ"מ של י' - "מכלאון 2004". בינתיים שמתי כמה חברי פורום שם
פורסם 2003 במאי 1122 שנים אני ממש לא מבין איך הולך הטכ"מ אצלכם..אצלנו עושים השנה 3 יחידות פסקל, שנה הבאה עושים עוד 2 עם עוד חמש יחידות (מדעיות) ובשנה הבאה יחד עם י"ב עובדים על פרוייקט עם ג'ון ברייס...
פורסם 2003 במאי 1122 שנים אני לא מבין מה יוצא לכל הטכמים למינהם מכל הסבטוכה הזאת...לא מספיק לכם 5 יח' רגיל?מי מסתכל על זה בכלל שהייתם בטכ"מ?
פורסם 2003 במאי 1122 שנים לפי מה שאני יודע, צבא...חוץ מזה, אינ לא ממש עוש הטכ"נ במתכונת רגילה...אני שנה הבאה משלים שתי יחידות, יש לי חמש פיזיקה ושאר החמש זו עבודה שפרוסה על שנתיים..ככה שאני לא דואג (איזשהוא פרוייקט של ג'ון ברייס)..לדעתיה עבודה שווה מאמץ כדי לקלב תעודת טכ"מ+מקצוע מדעי.
פורסם 2003 במאי 1122 שנים היי גם אני עושה פרויקט אבל בגרפיקה ממוחשבת. די סיימתי בערך עם מה שאני מתכנן להגיש וזה יצא ממש נחמד (משחק טנקים א-לה Scorched Earth). ראו קובץ מצורף הייתי בהחלט רוצה לראות עוד כמה אנשים שעשו עבודות כאלה (גרפיקה או דברים "קלילים" בלי מסדי נתונים) מפרסמים אותן כאן
פורסם 2003 במאי 1122 שנים I'm also doing a computer project!It's called: "Searching for FireWire on Sout America" , now is that pimping or what?! ;D
פורסם 2003 במאי 1222 שנים אממ, מה זה תעודת טכ"מ? רגע, אני עושה את ה5 יחידות במדעי המחשב+ 5 יחידות של פרוייקט במסדי נתונים... ועוד שם 5 יחידות באקסס+גרפיקה ואירגון קבצים ועוד כמה שטויות... גם אני הולך לקבל את התעודה הזאת?
פורסם 2003 במאי 1222 שנים זאת לא תעודת טכ"ם אלא תעודת תכנת סוג א'. אמור לעזור בצבא להתקבל לממר"ם ולשאר יחידות המחשוב,וכן גם אני בטכ"ם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.