עבור לתוכן

טריילר(ים) לאלבום (!) הבא של מטאליקה

Featured Replies

פורסם

אני לא רוצה לחטוף את הדיון הזה אבל האלבום הזה מה זה לא קשור לדליברנס (שאני מת עליו), הוא מתחיל קו שונה לגמרי ממה שהיה עד עכשיו (כמובן שהקו הזה ישתנה גם באלבום הבא, כמו שאנחנו אוהבים לצפות מהם).

ל- GR ממש לא התחברתי, אני באמת לא מבין למה הוא נחשב לכ"כ טוב. (נחשב שלישי אחרי Still Life, Blackwater Park).

מה? ווטרשד דומה מאוד לדליברנס. תקשיב לדברים כמו hair apparent, הריפים שם מזכירים מאוד את דליברנס עצמו (השיר). וזאת רק דוגמה.. בגדול זה אלבום שהוא הרבה יותר "אופת'" מדמניישן וGR. שאגב GR לדעתי אלבום מצוין פשוט לא בשביל להקה כמו אופת', הוא פשוט לא מתאים.

לגבי הדירוג..

1. BWP

2. ווטרשד (:

3. סטיל לייף

4. דליברנס

• תגובות 30
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה n00b אני - עד היום שמעתי אך ורק את Reload... צריך למצוא עוד חומר שלהם בדחיפות.

פורסם

watershed יצא?!?

מה? מתי?!

פורסם
  • מחבר

חברה זה לא הדיון ללהקות או אלבומים אחרים.. זה דיון על מטאליקה

screwmaster, אם לא שמעת את חמשת האלבומים הראשונים של מטאליקה, לא שמעת מטאליקה בכלל.

פורסם

איזה n00b אני - עד היום שמעתי אך ורק את Reload... צריך למצוא עוד חומר שלהם בדחיפות.

:s05:

טוב שלא שמעת רק את garage inc ;D

תשמע את כל האלבומים הישנים

פורסם

watershed יצא?!?

מה? מתי?!

הודלף לפני איזה חודש.. התאריך יציאה הרשמי אמור להיות חודש הבא.

לא יכול לחכות לאנת'ם! ;D

פורסם

הטפילד לא כזה גרוע, תקשיב לאלבום השחור ומה שהיה לפניו (יצירות מופת כן), פשוט משום מה החליטו להדגיש את הקול שלו (כמו שעושים הרבה בגרוב מטאל, שזה הדבר הכי קרוב שאני יכול לסווג את החומר החדש שלהם) ועכשיו זה נשמע באמת מעצבן, שלא לדבר על התופים... :bash:

כששאלתי אותו , ההאלבום האחרון של מטליקה היה השחור ( שלפי דעתי אלבום גדול :xyxthumbs: )

הוא מן הסתם שמע את כל האלבומים של מטליקה כי הוא היה רוקר רציני

אבל עזוב אותו :) הוא היה חסיד של רוק סיאטל ;)

פורסם

מה? ווטרשד דומה מאוד לדליברנס. תקשיב לדברים כמו hair apparent, הריפים שם מזכירים מאוד את דליברנס עצמו (השיר). וזאת רק דוגמה.. בגדול זה אלבום שהוא הרבה יותר "אופת'" מדמניישן וGR. שאגב GR לדעתי אלבום מצוין פשוט לא בשביל להקה כמו אופת', הוא פשוט לא מתאים.

לגבי הדירוג..

1. BWP

2. ווטרשד (:

3. סטיל לייף

4. דליברנס

אני רק מקווה שהספקת לשמוע את שלושת האלבומים הראשונים שלהם לפני שהגעת לדירוג שכזה.

אני לא מעוניין להיכנס כאן לוויכוח אילו אלבומים של אופת' טובים יותר, רק לוודא שיצא לך לטעום את הדיסקוגרפיה שלהם כולה לפני שהגעת למסקנה שכזו.

והממ, מהתקופה המאוחרת שלהם, האלבום הכי טוב הוא ללא ספק Damnation.

בנוגע לMetallica, הם מתו כשקליף בורטון מת.

פורסם

שמעתי שמעתי.. אורצ'יד בינוני מאוד לדעתי. חסר בו מהסגנון האופת'י המאוחר יותר של BWP שהוא באמת סגנון מעולה. מורנינגרייז זוועתי :-X באמת..

את דמניישן אהבתי, אלבום מצוין- פשוט לא מתאים כל כך לסגנון שלהם, זה הכל

פורסם

בנוגע לMetallica, הם מתו כשקליף בורטון מת.

זה שהם שינו קצת את הסגנון שלהם לא אומר שהם מתים - להפך זה הטעם המוזיקלי שלך שמת (שהתקבע).

פורסם

הסגנון של הלהקה השתנה לאחר האלבום השחור, ולא כשקליף מת. אך היא איבדה הרבה מה"חיות" שלה לאחר מותו, המוזיקה שלהם נהייתה מעניינת פחות בהשוואה לכפי שהיא הייתה בתקופת חייו, ובאופן כללי הם נהיו בינוניים למדי.

זה לא אומר שכל מה שמטאליקה הוציאו בשנות ה90 ואילך זה זבל, האלבומים דווקא נחמדים ואני שומע אותם מעת לעת, אבל Master of Puppets וRide the Lightning טובים בהם מהרבה לדעתי, כשAnd Justice for All נופל מאחור במעט, בעיקר עקב העדר רכיב הבאס מהצליל (ולא, ההמהום המתמשך שאתה יכול לשמוע בסאב-וופר שלך, אם יש לך, זה לא נקרא באס).

אני לא אכנס כאן לוויכוח של למי יש יותר גדול, חבל שאתה ישר גולש לפסים אישיים, רק אגיד בפשטות, אתה טועה :hi:

פורסם

מצטער...פשוט פגעת בלהקה שאני הכי אוהב אז ישר נדלק לי הפיוז - סליחה.

בכל אופן אני מסכים איתך בגדול אבל אני עדיין מקשיב לכל אלבום שיש למטאליקה ונהנה מהם מאוד.

פורסם

http://rateyourmusic.com/artist/metallica

תראה לבד את הציונים של האלבומים הראשונים ואלבומי הלייב, לעומת 3 האלבומים האחרונים. אני לא אומר שהם להקה ממש "חרא" אבל בגלל הסטנדרטים העצומים שהם קבעו ב4 וחצי האלבומים האחרונים שלהם (לדעתי האלבום השחור הוא אלבום מעולה יש בו חומר מצוין למרות שאני מעדיף את הטראש מטאל שהם הוציאו מקודם) כך שלא משנה מה הם יוציאו ייחשב לגרוע. אין מה לעשות 3 האלבומים האחרונים פשוט לא עומדים בסטנדרטים שלהם.

בוא נגיד ככה, שאם האלבום הראשון של מטאליקה היה Reload אף אחד לא היה יורק לכיוון שלהם היום... הם היו נחשבים ללהקה נחמדה מינוס.

אגב, ובלי להעליב, מי שאומר שמטאליקה היא הלהקה האהובה עליו כנראה לא שמע מספיק דברים אחרים בז'אנר בחייו... גם אצלי פעם היה שמטאליקה הייתה הלהקה האהובה עלי, עד שגיליתי שיש עוד כמה דברים לא רעים... ;)

פורסם

^

ואללה?

ואז בדיוק את אותם דברים שאתה מחשיב עכשיו לממש טובים, עוד כמה שנים אתה תחשוב שהם פחות טובים... לאותן להקות יש בדיוק אותה לגיטמציה כמו מטאליקה.

אני מכיר המון להקות והמון ז'אנרים, אז אל תתנשא מעל אף אחד מאיתנו.

מבחינתי מטאליקה היא אחת הלהקות הטובות בכל הזמנים, נקודה.

ואף אחד שחושב ש"כנראה לא שמעת מספיק דברים אחרים" לא ישנה את דעתי עליהם.

אף אחד לא היה אומר את זה אם זה היה דיון על פינק פלויד, כי הם מסוגה שנחשבת ל"מתקדמת" יותר, אז ואללה יש לי חדשות בשבילך, המוזיקה של מטאליקה, בקומפוזיציות רבות, "מתקדמת" הרבה יותר מזו של פינק פלויד... אבל בגלל ששמה הוא "מטאליקה", בגלל שהאלבום הראשון שלהם הוא מאוד METAL! ובגלל שהקהל שלהם מורכב ברובו ממטאליסטים, אף אחד לא מחשיב אותם.

אז ואללה, שיזדיינו :)

פורסם

אני מסכים שהאלבומים הראשונים של מטאליקה (ה4 הראשונים וקצת האלבום השחור) הם מאד מתקדמים והם בהחלט אלבומי הת'ראש האהובים עלי (ביחד עם rust in peace, reign in blood). וכשאני אומר מתקדמים אני מתכוון במלוא מובן המילה. המולדיות שם פשוט מעולות ועדיין מתעלות על רוב הדברים שיוצאים לשוק בימינו.

לגבי פינק פלויד - מה קשור בכלל זו להקה מעולה וגאונית אבל מה להם ולמטאליקה? אחד זה thrash metal שני זה psychedelic rock. כמובן ששניהם זו צורה של רוק אבל מאד רחוקים אחד מהשני. כך שלא חידשת לי כלום.

אף אחד לא מחשיב את מטאליקה? נראה לי התבלבלת. מטאליקה נחשבת לאחת הלהקות הגדולות שיש בעולם, בכלל. רק חבל שרוב האנשים ש"מכירים" רק את מטאליקה אין להם מושג על מה מדובר בכלל חוץ מ nothing else matters ובמקרה הטוב גם seek & destroy.

ולא התכוונתי להתנשאות מעל אף אחד, פשוט מטאליקה ידועים בתור להקה למתחילים במטאל כי הם מאד מפורסמים, אבל יש המון אלבומים של מלא להקות (מג'אנרים שונים של מטאל) שמגיעים לרמה של האלבומים הראשונים שלהם ואף עקפו אותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים