פורסם 2008 במאי 1417 שנים מישהו יודע מזה? יש לי מין עצם בולטת כדורית כזאת במקום שהאצבע מתחברת עם כף היד..אם לוחצים על זה.. אז זה כואב.. ויש לי את זה כבר כמה חודשים.. הייתי בטוח שזה יעבור אבל זה לא עובר.. חיפשתי בגוגלמצאתי רק אחד שגם לו היה את זה ולא ענו לו מזה.. יש למישהו מושג?
פורסם 2008 במאי 1417 שנים מישהו יודע מזה? יש לי מין עצם בולטת כדורית כזאת במקום שהאצבע מתחברת עם כף היד..אם לוחצים על זה.. אז זה כואב.. ויש לי את זה כבר כמה חודשים.. הייתי בטוח שזה יעבור אבל זה לא עובר.. חיפשתי בגוגלמצאתי רק אחד שגם לו היה את זה ולא ענו לו מזה.. יש למישהו מושג?אולי כדאי ללכת לרופא:\
פורסם 2008 במאי 1417 שנים שיש משהו בולט וכואב בגוף הכי בטוח זה לספר את זה בפורום מחשבים ולא לקבוע תור לרופא ולבדוק את זה.. :
פורסם 2008 במאי 1417 שנים תעדכן דריביר אולי יעזור ואם לא אז תנסה לשים מישחה טרמית בטח יודי את הנפיחות
פורסם 2008 במאי 1417 שנים לא ענו לו כי אמממממממממ אתה צריך כנראה [glow=red,2,300]לכרות את האצבע[/glow][glow=red,2,300]חחחחח[/glow]תלך כבר לרופא...
פורסם 2008 במאי 1417 שנים צריך להוסיף פה פורום שאלות מפגרות רק כדי שלדיונים האלה בפורום כללי תהיה כותרת שאומרת "הועבר לפורום שאלות מפגרות"..
פורסם 2008 במאי 1417 שנים אני יודע מה יש לך אני מכיר את זה ...זה נקרא טיפשות !מכיר מקרוב מאוד במשך זמן ארוך מאוד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.