עבור לתוכן

ACER P223Wwd 22"

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב,

לאחר חיפוש מסך טוב והחלטה לקנות את ה ASUS, קיבלתי הצעה על המסך הנ"ל שמאוד מפתה - 1050 שקל.

קראתי קצת תגובות של אנשים על המסך, היו טובות, אך לא הצלחתי לימצוא סיקור מקצועי על המסך.

איך המסך הזה בהשוואה ל ASUS ? ואני לא מדבר על כל פרט ופרט, בכלליות, איך המסכים של ACER ?

המחיר הוא פקטור פה, אחרת הייתי לוקח את ה ASUS. רק שהוא עולה 250 שקל יותר. תודה לכולכם שוב..

פורסם

מחיר זול אמנם, אבל במסך הנ"ל של ACER קיים ציפוי משתקף לפאנל. השאלה היא האם תהיה מסוגל להסתדר עם השתקפויות של מקורות אור? תצטרך לעבוד בסביבה יותר חשוכה בהשוואה לזו שניתן לעבוד עם מסך בעל ציפוי מאט שאינו משתקף.

בכלל לפי הביקורת הבאה בגלל עקומת גמא לא מכויילת מהקופסא הוא מציג איכות תצוגה לא טובה מבחינת ניגודיות וטמפ' צבע יחסית למסכי TN 22" אחרים וגם הנו איטי יותר עבור משחקים בהשוואה ל-ASUS VW222U.

הביקורת המקצועית.

פורסם
  • מחבר

אממ.. הציפוי לא כל כך מפריע לי, כי גם כרגע יש לי מסך עם הציפוי הזה. המסך צריך להיות בחדר שלי, ככה שתאורה והשתקפות הן לא בעייה.

השימושים העיקריים של המסך יהיו עבודה משרדית, טקסטים, אינטרנט וסרטים. אני עובד על לאפטופ, ככה שגם אם אני רוצה, משחקים כבדים לא ירצו פה.

תודה על הקישור לבדיקה המקצועית, אני לא ממש מבין בכל הבדיקות האלה אבל לקרוא את הסיכום שלהם השתלם לי.

סה"כ הביצועיים שלו לא רעים, הוא לא מצויין, אבל גם לא פשוט. ביחס למחיר הוא דיי משתלם, עם האחריות של ה 3 שנים ומדיניות 0 פיקסלים שרופים ביום קבלת המוצר. אמממ.. תגובות של אנשים מרחבי העולם שקנו את המסך (תגובות חובבנים) דיי הרשימו אותי, כ 73 איש נתנו מעל 4 כוכבים למוצר, ובערך 15 איש נתנו למוצר 2-3 כוכבים - אלה אנשים שקיבלו מוצר עם פיקסל או יותר שרופים והתבאסו כי לא היה אפשרות להחליף..

פורסם

לשימוש משרדי כיול OverDrive לשיפור תגובתיות של מסכים אכן חסר חשיבות.

צריך להבדיל בין תגובות נלהבות סובייקטיביות לבין ביקורות מקצועיות. צרכנים לא תמיד יכולים לרשום חוות דעת אובייקטיבית, כי צריך להיות בעל ניסיון עם עוד מסכים נוספים, ורק למבקרי מסכים בעלי יכולת ניתוח אמפירי שמורה המילה האחרונה.

עדיף שתיקח את ה-VW222u . כיול הצבע שלו ב-Standard mode, גם אם הוא מסך פשוט עם פאנל TN, הרבה יותר סביר מזה של האייסר. לא נעים בכלל להתמודד עם כיול ניגודיות ברמה כזו, שמחשיכה את המסך. בנוסף לזה האייסר מציג עודף של גוונים כחולים לפי הביקורת. יהיה לך קשה לכייל את הנקודה הלבנה, שהיא טמפ' צבע שצריכה להיות מאוזנת כך שרקע לבן לא ייראה כנוטה מדי להראות צבע יסוד מסויים. לכן אני לא חושב שהאייסר מוצלח גם במחיר נמוך. האסוס אמור לתת אחריות טובה מאוד של פיקסל שרוף בהיר יחיד אם המסך מסופק ע"י רונלייט או ויז'ואל דיג'י, נושא שבדיקתו בחנויות כדאית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים