פורסם 2008 במאי 1317 שנים מחשב שיהיה נחמדשיהיה לו סניף בנתניה חברה אמינה עדיףאם זה נכנס במחיר גם כרטיס מסך תודה מראש נ.ב לא סלרוןושאלה קטנה מה אתם אומרים על אייבורי כדאי לקנות ?
פורסם 2008 במאי 1317 שנים תראה אני דרומי אבל אני יודע ש KSP פרוסים מצפון לדרון והם לא רעים אייבורי נתקלתי בכל מיני דעות עליהם ואין לי ניסיון אישי...מפרט במחיר כזה הוא ממש חלש אז תעשה שיקול בקשר לקנייה בכלל...אני אומר אין לך אל תקנה חכה קצת תחסוך או שאתה צריך ממש סתם מחשב ואז אולי תלך על משהוא זול... אבל אני רואה שאתה רוצה כרטיס מסך וכאלה אז עדיף שתחסוך קצת...בהצלחה!
פורסם 2008 במאי 1317 שנים תראה אני דרומי אבל אני יודע ש KSP פרוסים מצפון לדרון והם לא רעים אייבורי נתקלתי בכל מיני דעות עליהם ואין לי ניסיון אישי...מפרט במחיר כזה הוא ממש חלש אז תעשה שיקול בקשר לקנייה בכלל...אני אומר אין לך אל תקנה חכה קצת תחסוך או שאתה צריך ממש סתם מחשב ואז אולי תלך על משהוא זול... אבל אני רואה שאתה רוצה כרטיס מסך וכאלה אז עדיף שתחסוך קצת...בהצלחה!חכה רגע, לפני שהרגת לו את המפרט, ציוד היקפי דרוש גם?
פורסם 2008 במאי 1417 שנים או שאני טיפש, או שתה לא מסביר לי נכון. אתה רוצה תיק ,למה? אתה רוצה מחשב נייד? כי למחשב רגיל אין תיק
פורסם 2008 במאי 1417 שנים או שאני טיפש, או שתה לא מסביר לי נכון. אתה רוצה תיק ,למה? אתה רוצה מחשב נייד? כי למחשב רגיל אין תיק חבוב, הגעת לפורום מחשבים ניידים ולא לפורום מפרטים... הבנאדם רוצה מחשב נייד בסכום 3K
פורסם 2008 במאי 1417 שנים חבוב, הגעת לפורום מחשבים ניידים ולא לפורום מפרטים... הבנאדם רוצה מחשב נייד בסכום 3Kאופס :-[ :-Xטוב ,אני חוזר בי, חחחח מסכן ,כבר התחלתי להתעצבן שאנחנו לא מבינים אחד את השני.סורי.נביא אחד.
פורסם 2008 במאי 1417 שנים מחבר חחחחחחחחחחחחעוד הצעותאני רוצה הצעה על המחיר שרשמתיואת דעתכם על אייבורי תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.