עבור לתוכן

שאלון לפרויקט גאמא

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

קיבלתי מכתב מהבצא שאני מומעד לפרויקט גאמא ואני צריך למלא שאלון באינטרנט

עכשיו הסתכלתי על השאלון הזה ויש שם מלא דברים שאני לא יודע

והרבה דברים שאני לא יודע מה לענות עליהם, ואם זה טוב מה שאני יענה

אפשר עזרה ממשיהו שכבר ענה על השאלון וקיבל זימון לפרויקט

תודה לעונים

פורסם

על בטחון שדה שמעת?

אני יודע שיתקפו אותי על התגובה הזאת, יגידו שאני כבר זקן ושמרן, אבל אחד ממקורות המידע החשובים ביותר של יחידות המודיעין (שלנו ושל האויב) הוא מידע גלוי - עיתונים, רדיו וגם פורומים ובלוגים באינטרנט. אם מישהו קיבל זימון לפרויקט יוקרתי בחמ"ן הוא לא אמור לרוץ לספר על זה לכולם באינטרנט, בטח לא לפרט מה דרישות הקבלה המדויקות וכד'.

בנוגע לשאלון, תגייס את מירב המשאבים שלך ותנסה לענות כמיטב יכולתך. אל דאגה, אם תעבור את המבחן עם הרבה עזרה מאחרים אבל לא בזכות הידע שלך, ידאגו לסנן אותך בשלבים הבאים.

פורסם

כל עוד זה באינטרנט אני בטוח שהם לקחו בחשבון שזה כבר נפרץ מכל הכיוונים.

בכל מקרה, אלה שאלות ממש לא קשורות לביטחון שדה. פשוט שואלים אותך מה אתה יודע.

ובנוגע לשאלה - אני ממליץ לך שכמו כל דבר בצבא תגיד שאתה יודע את מה שאתה יודע הכי טוב בעולם. אם יש איזושהי שפה\תוכנה שיש לך ידע סביר-טוב בה, יחסית לגילך אז תגיד שאתה יודע אותה בצורה הטובה ביותר אם לא בצורה הטובה ביותר. אל תצטנע, בכל מקרה במבחנים האמיתיים אח"כ אם לא תתאים באמת הם כבר יגידו לך.

פורסם

אל תדאגה, גם אני לא ידעתי הרבה הרבה דברים משם, מספיק שאתה יודע שפת תכנות או 2 ועוד כמה דברים (זה מה שאצלי), והרבה רצון ואתה תעבור (אני עברתי).

תכתוב את האמת וזהו, מקסימום תגזים קצת, הם לא באמת יבדקו את מה שעניתה לפי השאלון

פורסם

כל עוד זה באינטרנט אני בטוח שהם לקחו בחשבון שזה כבר נפרץ מכל הכיוונים.

בכל מקרה, אלה שאלות ממש לא קשורות לביטחון שדה. פשוט שואלים אותך מה אתה יודע.

ובנוגע לשאלה - אני ממליץ לך שכמו כל דבר בצבא תגיד שאתה יודע את מה שאתה יודע הכי טוב בעולם. אם יש איזושהי שפה\תוכנה שיש לך ידע סביר-טוב בה, יחסית לגילך אז תגיד שאתה יודע אותה בצורה הטובה ביותר אם לא בצורה הטובה ביותר. אל תצטנע, בכל מקרה במבחנים האמיתיים אח"כ אם לא תתאים באמת הם כבר יגידו לך.

השאלון עצמו מין הסתם לא מסווג. אבל נתוני קבלה ספציפיים ופרטים על האנשים המתקבלים לפרוייקט כן.

פורסם

גאמא מעוניינים בבעלי רקע וידע קודם-אם אין לך אותם,אין טעם לשקר ולהמציא בשאלון שלהם.

בכללי אני מאמין שהגישה הנכונה היא לציין מה שאתה יודע וזהו.מה שאתה לא יודע תגיד שאתה לא יודע.אני חושב שזה יחסוך לך בעיקר את הפאדיחה\בושה אם בראיון אישי ישאלו אותך על משהו שציינת במופרש שאתה יודע ואתה לא תדע לענות על זה נכון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים