פורסם 2008 במאי 1217 שנים שלום.אם אני שם דיסק און קי 8 גיגה על וינדוס ויסטה פרמיום ומשתמש בREADY BOOSTהאם זה שקול ל8 גיגה זיכרון אמיתי שאני משדרג את המחשב ?אם לא אז לכמה גיגה אמיתי 8 גיגה דיסק און קי בREADY BOOST שווה ?
פורסם 2008 במאי 1217 שנים אני חושב שלא הבנת עד הסוף מה ready boost נותן לך...http://en.wikipedia.org/wiki/Ready_boostתחשוב על זה שהDOK שלך הופך להיות ל PAGE FILE אחד גדול.
פורסם 2008 במאי 1317 שנים מחבר המאמר הזה מאוד מבלבל.בוא אני ישאל בכלליות: מה יתן לי ביצועים יותר טובים :לשדרג מ1G ל2Gאו להשאר עם 1G ולהוסיף 4G עם כרטיס SD או DOK?
פורסם 2008 במאי 1317 שנים תרחיב את הזכרון שלך. זה תמיד מומלץ (במיוחד בויסטה).כמו שכתבתי readyboost לא מחליף זכרון RAM אלא רק נותן יכולת מתמון יותר מהירה.
פורסם 2008 במאי 1317 שנים המאמר הזה מאוד מבלבל.בוא אני ישאל בכלליות: מה יתן לי ביצועים יותר טובים :לשדרג מ1G ל2Gאו להשאר עם 1G ולהוסיף 4G עם כרטיס SD או DOKיש הבדל גדול בזמני גישה שלהם, אתה לא יכול להשוות אחד לשני.ובמקרה שלך שדרוג הראם זה חובה.
פורסם 2008 במאי 1317 שנים מחבר אני יודע שאני הולך לפתוח פה מלחמה אבל אני ישאל את זה בכל זאת:מה עדיף: להשאר עם 1G ולפרמט לXP או לשדרג ל2G /3G /4G ולהשאר עם ויסטה (פרמיום) ?
פורסם 2008 במאי 1317 שנים מחבר בלי לרמאת!יש לבחור רק מ2 האפשרויות2G +VISTA1G + XPאגב, למה אתה משתמש בויסטה אם אתה בעד אקס פי ?
פורסם 2008 במאי 1317 שנים עם מחשב חדש אני לא רואה סיבה להעדיף אחת מול השניה, שתיהם בסדר גמור יציבות ובעלות ביצועים טובים.עשיתי את הבחירה שלי מתוך רצון\הרגל להשאר מעודכן, זאת לא בהכרח הבחירה של כל אחד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.