עבור לתוכן

שאלה לגבי גיבור מחשבים

Featured Replies

פורסם

שלום לפני חצי שעה בערך הזמנתי דרך האתר שלהם מסך מחשב(Dell228WFP) ובמהירות לאחר פחות מרבע שעה הם מיהרו להתקשר ולהסדיר את הפרטים שלי ופרטי האשראי ציינתי שיבדקו לי את המסך לפני השליחה שלו ולבדוק אם קיימים פיקסלים שרופים או בעיות נוספות,הנציג אמר אין בעיה והכל וזה ישלח תוך 10 ימים.

עכשיו לפי בדיקה בZAP ראיתי מספר תגובות מאוד מטרידות לגבי גיבור מחשבים שלפיהם הם שולחים לפעמים מסכים עם פיקסלים שרופים ומתנערים מהאחריות על להחליף את המסך על סמך זה שהמסך לא "פגום" וגם בעיות בשליחה שלפיהם הם מבטיחים 14 ימי עבודה ובעצם הם שולחים אחרי זמן ממושך יותר.

והם מחייבים אותך ואז לאחר מספר ימים אומרים שהמסך בעצם לא זמין ובעצם כבר שילמת כסף על המסך.

אני לא מעוניין בכאבי ראש ובריבים ולהתחיל לשלוח פקסים על ביטול ולערב את הויזה.

האם האשמות האלו נכונות או שאפשר לחכות בראש טוב עד להגעה של המסך?

או כבר עכשיו להודיע להם על ביטול העסקה גם לאחר חצי שעה?

פורסם

הם רוב הסיכויים יחייבו אותך ב 5% דמי ביטול או 100 ש"ח (הנמוך מביניהם) כמו שמגיע להם בחוק.

אישית - לא הייתי קונה להם שוב.

תריץ חיפוש בפורום תראה למה, לא חסר מקרים.

פורסם

אני יספר תסיפור שלי בקרוב ויצרף הקלטת שיחות טלפון,

אני כבר חודשים מחכה למוצר ,במקומך הייתי מתקשר כעת לבטל תעיסקה ומתפלל שזה באמת יקרה :(.

אתה מוזמן ליצור קשר בICQ 89-30-60 (אני מחפש נפגעים לתביעה ייצוגיות)

פורסם

בטל את העיסקה במהירות, והייתי מציע לך לערוף חיפוש בפורום תחת מילות המפתח "גיבור מחשבים" "גיבורנט".

פורסם
  • מחבר

לא הצלחתי להשיג אותם היום,בשעות הצהריים שהתקשרתי זה הפנה אותי ישירות לאיזה בחור רוסי שמהר טיפל בי ואמר שאין בעיה וזה בטיפול וזה תוך שבעה עד עשרה ימים אצלי.

לאחר האשכול הזה ניסיתי להתקשר והפנה אותי לבחור שלא ידע על מה אני מדבר לאחר שהצגתי בפניו כמה תלונות שיש לי על החנות ואם אכן הן נכונות אני יאלץ לבטל את העיסקה והוא לקח פרטים והוא אמר שיצרו איתי קשר בהקדם האפשרי.

אני שילמתי באשראי 5 תשלומים על המסך איך אני יכול לבטל דרך הויזה ולקבל את כל הכסף?S:

עדיין המוצר לא נשלח כי הוא אמר שאמורים לעשות בדיקה לראות אם במלאי ואז לשלוח אני יכול לבקש שיבטלו לי בלי לשלם 100 שקל על ביטול ולעשות את זה במהירות?

פורסם

אם הזמנת דרך האינטרנט, חוקית אתה יכול לבטל - אבל הם יכולים לחייב אותך ב-100 ש"ח קנס, או 5% מערך ההזמנה - הנמוך מביניהם.

אתה לא יכול לבטל בלי לשלם על הביטול - אלא אם כן הם יבואו לקראתך מסיבה כלשהי.

פורסם

אני יכול רק לספר לך שאני הזמנתי דרכם בדיוק את אותו המסך שאתה הזמנת ולעולם לא קיבלתי מהם את המסך!!!

במשך 42 ימי עסקים (שזה יוצא חודשיים מלאים בערך!!!!!!) הם משכו אותי ומרחו אותי וניסו כל טריק אפשרי איתי והם לא הביאו לי את המסך.

בזמנו פתחתי פה תרד לגבי המקרה שלי, תרד שהתנפח ליותר מ15 עמודים של בעיות ותלונות לגבי החנות. תעשה חיפוש ותמצא את זה.

זה פשוט מדהים אותי לראות שהם עדיין עושים את אותו הדבר שהם עשו לי לאנשים אחרים.

אני לא יכול להמליץ לך מה לעשות (לא רוצה שיתבעו אותי) אבל אני מאוד מקווה שתעשה את הצעד הנכון ושהסיפור שלך איתם ייגמר במהרה.

אם אתה רוצה פרטים נוספים אתה מוזמן ליצור איתי קשר באי סי קיו 81441759.

פורסם

גם אני לא מרוצה מהשירות שקיבלתי אצלהם,

אשמח להשתתף בתביעה יצוגית.

אני רואה שאתם אוהבים ICQ, הנה שלי, 6232173.

פורסם
  • מחבר

קודם עדיף לחכות 14 יום ואז לראות עם המסך מגיע? ואז אולי להתחיל לפעול?

אני פשוט יכול לבטל את שאר התשלומים אם הם יעשו בעיות ולדרוש מהם לבטל את התשלום הראשון מהסיבה שהם לא סיפקו את המוצר בזמן שהם הציבו לעצמם.

מה דעתכם?

פורסם

תצטרך לחכות יותר מ-14 יום כי הרשויות מתייחסות בסלחנות לאיחורים באספקה.

פורסם

גם אני חששתי לקנות מהם לאחר שראיתי את התגובות השליליות על החנות ב-ZAP, אך לבסוף בכל זאת החלטתי לקנות מהם בזכות הבדלים המחירים הניכר אצלהם.

והאמת, שאני באופן כללי דיי מרוצה מהשירות שלהם. הזמנתי מהם מסך SAMSUNG 931BW, הגיע בדיוק כמו שהבטיח לי הנציג לאחר שלושה ימי עבודה ע"י שליח עד לדלת הבית. המסך תקין ועובד מעולה ואני מאד מרוצה ממנו ומהמחיר שלו שקיבלתי דרכם.

הם אפילו נתנו לי תמיכה מקצועית בטלפון כשלא הצלחתי להפעיל את המסך. (הגדרות לא נכונות שהם עזרו לי להגדיר בטלפון)

קצת מוזר שאנחנו קנינו מאותה חנות מחשבים. ???

בכל מקרה, אם תהיה לי בעיה במסך בעתיד אני כבר אממש את האחריות דרך היבואן של המסכים האלו בארץ, חיון.

אבל כשאני רואה את התגובות השליליות כאן, אני כבר כניראה לא ארכוש מהם בעתיד. :s05:

פורסם

לפני שנה ומשהו שקניתי מהם את הכרטיס מסך שלי - 8600, לאחר ההזמנה הם העלו לי את המחיר בפנים :\

אבל עדיין היו הכי זולים, בכל מקרה לא היה לי איתם בעיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים