עבור לתוכן

דחיית גיוס.. המכתב בסדר? או שלא יקבלו?

Featured Replies

פורסם

בקשת דחיית גיוס

לפני כ4 חודשים עברתי ניתוח בקע במפשעה, הרופא המנתח אמר שעלי לא לעסוק בפעילות גופנית במשך חצי שנה. תאריך הגיוס שלי הוא 28.07.08 , ועד בערך תאריך זה איני יכול לעשות פעילות גופנית. אני מעוניין לשרת ביחידה הכי מובחרת שאליה אוכל להגיע, כמו כן יש לי מוטיבציה מקסימלית, ואיני מאמין שאוכל לתת את המקסימום לאחר חצי שנה ללא פעילות גופנית, וכבר להתחיל ולשרת בכושר מלא. בעקבות הניתוח נדחה לי היום סיירות, וגם הגיבוש טייס שאמור היה להיות לי באפריל.

לכן בקשתי היא לדחות את גיוסי בשנה כדי להחלים החלמה מלאה, ולחזור לכושר מלא. במהלך זמן זה אוכל להשלים את גיבוש הטייס ויום הסיירות, ואבוא מוכן פיזית אליהם.

אשמח אם תענו לבקשתי, אחרי הכל האינטרס שלי הוא לבוא כמה שיותר מוכן לגיבושים במטרה לעבור אותם ולהגיע כמה שיותר רחוק.

תודה מראש..

פורסם

חשבת על להוריד תמספר תז שלך ולהצניע פרטים?

טוב של פרסמת ישר גם את הכתובת שלך אלעד.

ואם זה הניסוח שבו אתה מתכוון לשלוח אז כדאי מאוד שתעבוד על סימני הפיסוק-אתה לא מספר למישהו סיפור באייסקיו.

"אשמח אם יענו לבקשתי"?

מי יענה? אתה כותב לצבא לכן תשמח אם הצבא יענה לבקשתך לכן "אשמח אם תענו לבקשתי"

פורסם
  • מחבר
חשבת על להוריד תמספר תז שלך ולהצניע פרטים?

טוב של פרסמת ישר גם את הכתובת שלך אלעד.

אני אמור להתחבא ממישהו

ואם זה הניסוח שבו אתה מתכוון לשלוח אז כדאי מאוד שתעבוד על סימני הפיסוק-אתה לא מספר למישהו סיפור באייסקיו.

"אשמח אם יענו לבקשתי"?

מי יענה? אתה כותב לצבא לכן תשמח אם הצבא יענה לבקשתך לכן "אשמח אם תענו לבקשתי"?

תודה.. :) אני יתקן..

עריכה: תיקנתי בהודעה הראשונה..

פורסם

חפש באתר ערוץ 2 תתחקיר של אילנה דיין לגבי פרטיות וסודיות מידע.

הם מדגימים שם מה אפשר לעשות כשיודעים רק תמספר פלאפון שלך

לגבי המכתב,להגיד לך אם יקבלו או לא אני לא יכול אבל בגדול הניסוח בסדר .

פורסם

חפש גם כתבות על מג"ב.. הם מדגימים שם מה אפשר לעשות כששומעים רק תמבטא שלך..

פורסם

זה לא הניסוח, זאת הכמות שתקבע :)

תשלח פקס ביום וסיכוייך גדלים..

פורסם
  • מחבר

אני כמעט בטוח שידחו.. כי זה בעיה רפואית.. כשיש בעיה רפואית הם לא לוקחים סיכונים..

הבעיה כמה ידחו.. אני אישית רוצה עד פסח.. כי הגיבוש בסוכות יוצא רק חודשיים אחרי שאני יכול להתחיל להתאמן.. ועד שהגעתי לגיבוש אני רוצה לעשות את ההכנה המקסימלית כדי לעבור אותו.. אני ידוע שאת הכושר פחות בודקים בגיבוש טייס.. אבל הרבה יותר קל לך לחשוב במשימות שיתנו ולהפגין דומיננטיות כשאתה חושב על המשימה ולא על הרגליים שעוד שניה נושרות לך..

חשבתי לרשום להם את זה בפקס.. אבל אז הוא יוצא ארוך מדי וחופר מדי..

פורסם

מצד אחד הם יכולים לדחות מצד שני יכולים להוריד לך פרופיל ולשלוח לחייל אוויר :-)

תתפלא עד כמה שבצבא דברים שלכאורה טריוויאלים יכולים להיות סבוכים ומלאי ביוקרטיה..

פורסם

בקשת דחיית גיוס

לפני כ4 חודשים עברתי ניתוח בקע במפשעה, הרופא המנתח אמר שעלי לא לעסוק בפעילות גופנית במשך חצי שנה. תאריך הגיוס שלי הוא 28.07.08 , ועד בערך תאריך זה איני יכול לעשות פעילות גופנית. אני מעוניין לשרת ביחידה הכי מובחרת שאליה אוכל להגיע, כמו כן יש לי מוטיבציה מקסימלית, ואיני מאמין שאוכל לתת את המקסימום לאחר חצי שנה ללא פעילות גופנית, וכבר להתחיל ולשרת בכושר מלא. בעקבות הניתוח נדחה לי היום סיירות, וגם הגיבוש טייס שאמור היה להיות לי באפריל.

אתה חייב לשפר את הניסוח. ניסוח חלופי אפשרי הוא -

לפני כ-4 חודשים עברתי ניתוח לתיקון בקע מפשעתי (ציין את הצד). הרופא המנתח המליץ בפני שלא לעסוק בפעילות גופנית במשך לפחות חצי שנה מיום הניתוח. אני מעונין לשרת ביחידה לוחמת מובחרת והייתי אמור לגשת ליום סיירות ולגיבוש טייס, אולם אלו נדחו עקב הניתוח. בנוסף, עקב ההמנעות הכפויה מפעילות גופנית אשר הוטלה עלי, אני כרגע בכושר ירוד יחסית.

ברצוני לציין שתאריך הגיוס אשר נקבע לי הוא (....), רק מספר ימים לאחר המועד בו אוכל להתחיל לשוב בהדרגה לפעילות גופנית מלאה. אבקשכם לאשר לי דחיית שירות על מנת שאוכל לשפר את הכושר הגופני ולגשת לגיבושים שלא על חשבון שירות החובה שלי. לפני הניתוח עסקתי רבות בספורט וברצוני להתגייס כשאני בכושר גבוה מתוך כוונה לתרום את המירב.

בנוסף אתה חייב לצרף העתק של המסמכים הרפואיים הרלוונטיים (מכתב שחרור מבית חולים, מכתב מהרופא אם יש) ורצוי גם לבקש מהמנתח שלך מכתב בעניין (רוב הרופאים במדינה הם גם קציני רפואה במילואים ויודעים פחות או יותר מה לכתוב) - משהו בסגנון "הנ"ל עבר ניתוח תיקון בקע... בלה בלה... המטופל מפגין מוטיבציה רבה ורצון לתרום ולשרת ביחידה לוחמת, אולם המלצתי לו שימנע מפעילות גופנית מאומצת למשך לפחות 6 חודשים ממועד הניתוח ועם חזרה הדרגתית לפעילות מלאה לאחר מכן".

פורסם

אל תדאג נובמבר לא תקבל זה חלום של כל מתגייסי יולי (כולל אני)

לך ללשכת גיוס תן להם את זה ביד ודבר איתם.

תוריד תPDF של דחיית גיוס, תכניס שם תפרטים ותלך תן להם את זה במצורף למכתב שהכנת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים