פורסם 2008 במאי 1017 שנים קטן במיוחד.לא נראה לי שתעבור 1.75, אמא שלך לא גבוהה במיוחד אז כנראה לא תעקוף את אבא שלךטוב גם תלוי איך אתה גודל, אתה שם לב שאתה גובהה הרבה בזמן האחרון או שהפסקתה?אני מסמן על הקיר את הגובה לפי שניםבין 16 ל17 גדלתי 1 ס"מ בערך בשנהבין 14-16 גדלתי 10 בשנתייםבין 13-14 גדלתי 10 בשנהאז כנראה אתה כבר קרוב לסיוםבכל מקרה, אתה בגובה בסדר גמור. ואין צורך שתרגיש שאתה נמוך מידי או יהיה לך קונפליקט עצמי
פורסם 2008 במאי 1017 שנים בגלל שאילת שאילות הזויות בפורום ...אף אחד כאן לא נביא .אתה תגדל ותגיע לגובה המתאים למבנה הגוף שלך , זה שתתחיל לשבור ת'ראש לאיזה גבהים תגיע ... לא ממש יעזור לך .אף אחד לא יכול לדעת לכמה תגיע .שוקו אומר שאתה תגיע ל1.75 ?אני אומר שעוד שלושה חודשים תתכווץ , ותרד ל1.60 .
פורסם 2008 במאי 1017 שנים מחבר אז זהו שאני בין 13 ל14 בקושי גבהתי בן 14 ל15 גם לא הרבה בכלל זאת אומרת הייתי בכלל באזורים של 160 ואולי פחות אבל מ15 ל16 הבאתי משהו כמו 10 סנטימטר לפחות וכמעט כל כמה זמן שאני עומד ליד המדידה אני יותר גבוה..רק בגלל זה אני מאמין שיש עוד סיכוי אני התחלתי לגבוה מאוד מאוחראבא שלי בגילי היה אפילו יותר נמוך ממה שאני היום
פורסם 2008 במאי 1017 שנים תן לגנים לעשות את שלהם . אם תגיע לגיל 20 ועדיין לא תיהיה מרוצה תדבר עם רופאים שימליצו לך על הורמונים למשל אבל אל תשתמש ברפידות כי זה הורס את הברכיים והגב.כתוב לאבא שלי בצו ראשון (גיל 17) שהוא 1.76 והיום הוא 1.80 אז אל תדאג
פורסם 2008 במאי 1017 שנים טוב שמע, אין מדע מדוייק לזה, ואין דרך להשפיע על זה.תעזוב את זה, שכח מהעניין, הגובה שלך בסדר גמור, זה לא אמור להפריע לך בחיים האישיים וכד'
פורסם 2008 במאי 1017 שנים למה אתה מתכוון לא לעשות? לרפידות גובה האלה?קראתי אליהם באתר ורשום שזה בריא והכל אתה חושב שתהיה פגיעה בגב? ובגדילה?דרך אגב מה הסוד שלך איך נהיית כזה גבוה הרי אין לך גנים לגובה הזה לא לפי ההורים לפחות..מישהו יכול להמליץ על פעילות לעשות בקיץ שתעודד גדילה? (אני בתקופה עכשיו שגם ככה אני כל חודש גובה אני מודד הרבה וכל הזמן עולה)הסוד שלי זה בעיקר אכילה כמו חזיר אני רעב מאז שאני זוכר את עצמי. ואצל חברים לרוב הייתי נותן נגיסות ענק בשניצל שלהם כשאמא שלהם לא הסתכלה.בכל מקרה אל תשתמש בשום אמצעי להגדיל את עצמך שלא אושר ע"י רופא מומחה שביקרת אצלו בעצמך.אני אחזור על מה שאמרתי, אני לא יודע על רפידות אבל הייתי מתערב שזה הורס את הגב.אא ראיתי ב YNETאיך מחשבים את הגובה הצפוי לי?לבנים: סכום גובה ההורים + 13 לחלק ל-2. לבנות: סכום גובה ההורים מינוס 13, לחלק ל-2.הסטייה היא פלוס מינוס 5 סנטימטרים לגובה סופי.
פורסם 2008 במאי 1017 שנים הגובהה שלך בסדר גמור... את כמו אנורקסיות שחושבות שהם שמנות...בכל מקרה יש לי כמה חברים שהיו נמוכים עד 16 וחצי ככה ואז הם נתנו קפיצה רצינית...אגב, אני בגיל 16 כבר עברתי את אח שלי ואבא שלי (והם 1.82
פורסם 2008 במאי 1117 שנים אצל כל אחד הגדילה נעשית בשנים שונות ובקצב שונה.אני למשל בין גיל 15 ל 16 בקושי גבהתי (גם מסמן גובה) ופתאום בין 16 ל 17 נתתי וואחד קפיצה.אני מכיר אנשים שגם גבהו אחרי גיל 18 בעוד 3-4 ס"מ עד שהגיעו לגובה הסופי שלהםאין דרך לדעתחכה עד שתהיה בן 20, שם בערך בטוח להגיד שהגדילה שלך הסתיימה. אף אחד לא נביא ולא יכול לדייק ב "מה יהיה הגובה הסופי שלך".
פורסם 2008 במאי 1117 שנים אני בן עוד מעט 17 והגובה שלי הוא 173....כמעט עברתי את אבא שלי...כמו שאמרו הרבה מעליי... תמשיך לאכול טוב ותעשה ספורט(שלא תשמין)...והכל יהיה בסיידר...=]NIKILLER
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.