עבור לתוכן

לאיזה גובה סופי אני יגיע לדעתכם

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם..

אז ככה אני די לחוץ מכל העניין של הגובה זה ממש מפריע לי ואלה הנתונים שלי -

אני 171 שוקל 54 בערך מידה 43 בן 16 .. עכשיו אני לא ממש מפותח זאת אומרת אין לי שיערות פנים אני לא מתגלח וגם לא נראה ממש מבוגר...

ההורים שלי גם לא ענקים אבא שלי 174 ואמא שלי 160 למרות שמהצד של אמא שלי יש גבוהים וגם מהצד של אבא שלי יש גבוהים הם כנראה לא קיבלו את זה...

אני משתדל לאכול הרבה מאוד וגם לגוון כדי שיהיה את כל אבות המזון, ספורט אני עושה לפחות כמה פעמים בשבוע ובשנה הבאה אני יתחיל יותר רציני כי אני חוזר לכדורגל.

לאיזה גובה לדעתכם אני יגיע בסופו של דבר? יש עוד לאן לשאוף? לדעתכם אני יעבור את אבא שלי? יש דברים שאפשר לעשות במיוחד בחופש הגדול שמתקרב בשביל לשפר סיכוים לתת קפיצה יפה בחופש?

אגב לפני בערך 3 שנים עשיתי בדיקת עצמות והיה לי גיל עצמות קטן בערך בשנתים והתחלתי לגבוה רציני רק מבערך לפני שנה....

ועוד דבר ראיתי פרסומת באינטרנט לרפידות שמכניסים לנעל ונותנות גובה http://www.plus3cm.com/ לפי מה שאני מבין זה פשוט נכנס לנעל ומרים את העקב בשביל לקבל קצת יותר גובה, אני שוקל להזמין את זה לדעתכם זה יכול לפגוע איכשהו בתהליך הגדילה?

תודה רבה רבה מקווה שתענו לי על כל השאלות זה מאוד חשוב לי..

פורסם

זה לא כאילו אתה נמוך במיוחד או משהו, צא מזה, תן לטבע לעשות את שלו.

פורסם

1.71 זה לא ביג דיל בכלל. גם בגיל 16 אתה לא מפסיק לגדול. הממוצע בארץ זה 1.77-1.78, ככה שיש לך לפחות עוד שנתיים של גדילה כדי לצמוח בעוד 6 סנימטר בכדי להגיע לממוצע. וגם אם תהיה נגיד 1.74 - מתחת לממוצע - זה לא ביג דיל. יש אנשים ששוקלים מעל הממוצע, שיפים פחות מהממוצע, שחכמים פחות מהממוצע, שעשירים פחות מהממוצע, שמאושרים פחות מהממוצע... להיות מעט יותר נמוך מהממוצע זה לא סיפור בכלל. אם היית מתחת ל-1.65 או בן 18 כבר הייתי מבין את זה שאתה מוטרד, אבל אין לך מה לדאוג. לדעתי יש לך סיכויים טובים לסיים בסוף בגבוה של 1.75 ומעלה.

פורסם

הממוצע בארץ הוא 174

בעולם 175.5

וגם אני 171 בן עוד מעט 17 , למי אכפת ? לא כזה ביג דיל

פורסם

איך אני שונא קטעים כאלה של אנשים שלא מרוצים ממטר שבעים... כאילו מה לא מספיק לכם...?? אני 163 בן 17 ואתם מתבכיינים לי על הגובה שלכם... וד"א כבר עקפתי את אבא שלי.. :s07:

פורסם

חהחה :) אצלי ההורים לגמרי ממוצעים אבא 173 אמא 163 ככה. ושום קרובים גבוהים.

ואני סיימתי את הגדילה שלי ב184 מכובד :) אחי הקטן בן 12.5 וכבר 183 נראה שהוא יעקוף אותי.

אבל אם זה לא יקרה אני אצחק עליו לנצח.

avilolo היקר אל תעשה את זה בלי יעוץ מרופא מומחה. יצא לי להסתובב קצת ליד שחקני כדורסל ואני מבין את ההרגשה שלך. אבל זה ככל הנראה סתם ידפוק לך את הגב.

דבר אחד שכן ניתן לעשות זה לפנות לרופא ולספר על כמה שזה מטריד אותך ואולי תוכל לקבל טיפול שכולל הורמוני גדילה. אפילו שהגובה שלך הוא די נורמלי ואני לא בטוח שיאשרו כזה דבר..

פורסם

אחחייי על מה אתה חושב בגיל הזה אחי תהנהההה בגיל הזה זה מה שיש לי להגיד לךך

חבל שאתה שובר את הראש על דברים כאלה אחי

למה שתגיע לצבא אתה לא תחשוב על זה

אתה תחשוב על איך להגיע הביתה ומתי אני אהיה בבית עם החברים

פורסם
  • מחבר

avilolo היקר אל תעשה את זה בלי יעוץ מרופא מומחה. יצא לי להסתובב קצת ליד שחקני כדורסל ואני מבין את ההרגשה שלך. אבל זה ככל הנראה סתם ידפוק לך את הגב.

למה אתה מתכוון לא לעשות? לרפידות גובה האלה?

קראתי אליהם באתר ורשום שזה בריא והכל אתה חושב שתהיה פגיעה בגב? ובגדילה?

דרך אגב מה הסוד שלך איך נהיית כזה גבוה הרי אין לך גנים לגובה הזה לא לפי ההורים לפחות..

מישהו יכול להמליץ על פעילות לעשות בקיץ שתעודד גדילה? (אני בתקופה עכשיו שגם ככה אני כל חודש גובה אני מודד הרבה וכל הזמן עולה)

פורסם

אני למשל בן 15 ו10 חודשים והגובע שלי הוא 176 ושוקל 65

פורסם

בעקרון אתה תוסיף עוד 0-5 ס"מ

אין פעילות שעוזרת לגדילה, ואין שום דבר שגורם לזה בתכלס. ו170+ זה מספיק מכובד

פורסם

1.71 זה לא ביג דיל בכלל. גם בגיל 16 אתה לא מפסיק לגדול. הממוצע בארץ זה 1.77-1.78, ככה שיש לך לפחות עוד שנתיים של גדילה כדי לצמוח בעוד 6 סנימטר בכדי להגיע לממוצע. וגם אם תהיה נגיד 1.74 - מתחת לממוצע - זה לא ביג דיל. יש אנשים ששוקלים מעל הממוצע, שיפים פחות מהממוצע, שחכמים פחות מהממוצע, שעשירים פחות מהממוצע, שמאושרים פחות מהממוצע... להיות מעט יותר נמוך מהממוצע זה לא סיפור בכלל. אם היית מתחת ל-1.65 או בן 18 כבר הייתי מבין את זה שאתה מוטרד, אבל אין לך מה לדאוג. לדעתי יש לך סיכויים טובים לסיים בסוף בגבוה של 1.75 ומעלה.

המומצע ממש לא כזה וחבל לתת מידע מוטעה ,

הגובה המומצע הוא 168-173 אתה נמצא במומצע ואין לך מה להתרגש מהעניין

פורסם

אני עוד חודש בן 15 אני שוקל 59 והגובה שלי זה 1.75 בינתיים עברתי את אמא שלי אבל יש לי עוד קצת זמן לעבור את אבא שלי

שהוא בערך פלוס ראש אחד מעלי

כל האחים שלי (3) כבר ממזמן עברו אותו

פורסם
  • מחבר

זה אפשרי בכלל לגבוה מגיל 16 ומעלה יותר מ5 סמ?

תחשבו שאני רק לפני שנה בערך התחלתי לגבוה אני עוד אמור להיות בקפיצה שלי

פורסם

תגיד תודה שאתה לא בן 15 מטר 90 :-X

פורסם
  • מחבר

למה מה רע?

למרות שאני מאמין שהגובה האידיאלי בשבילי הוא 177 יש לי סיכוי לדעתכם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים